TÜP BEBEK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sebepsizzzz ınfertilite ben.. 8 yıl 0 gebelik geçen yıl ilk transfer pozitif kan pıhtılaşma sebebiyle 9. Haftada düşük.. şimdi 2. Transfer hazırlığındayım.. 8 yılda ilk kez tüp bebek ile gebe kalmıştım bu yola girdiyseniz inşallah pozitif sonuçlar alın

İğne kullandırmadılar mı?

İğne kullandırmadılar mı?
Hayır kan pıhtılaşması için iğne kullanmadım düşük sonrası gen testi yapıldı pıhtılaşma çıktı fakat çıkan sonucada bazı dr lar normal pıhtılaşma yok derken bazıları pıhtılaşma var diyor yani 2. Transfer olucam kafam bir milyon oldu

Bendede çok az olsada var enox 4000 kullanıyorum doğuma kadar kullanırım herlde kanama olmadığı sürece zararı yok diye biliyorum

Pıhtılaşma kadar önemli bir testi neden düşükten sonra bakarlar bilmiyorum. Allah size sabır versin inşallah tekrar kolayca gebe kalırsınız bu kez sorunsuz kucağınıza almak nasip olur. Ben de hiç gebe kalamadım iki tüp bebek denemeye rağmen. Sonra aklıma pıhtılaşma geldi gittim yaptırttım hakkaten 4 gende pıhtılaşma çıktı. Hematolojiye koştum. Dedim hiç gebe kalamadım kalınca da düşük olmasını istemiyorum bir önlem almak gerekiyor mu, bu testler anlamsız kan sulandırıcı kullanma falan filan dedi. Düşük yapsaymışım o zaman araştırılacakmış. Ne kadar kolay konuşuyorlar. Ben tabi nasip olur da pozitifi görürsem kan sulandırıcı kullanıcam bilmiyorum yeterli mi ne dozda kullanmam gerek ama

Belkide pıhtılaşmadan dolayı gebe kalıp aynı ay düşürüyoruz sonuçta her ay gebelik testide yapmıyoruz şunu deneyimledim kötü tecrübe oldu fakat düşük kanı regl kanı aynı ve hamilelikte regl ağrısı aynıymış dolayısıyla aklıma bu bile düştü benim diyorm belkide erken düşükler yapıp adet oluyorz çünkü sperm iyi histereskopi oldum rahim filmi herşey normallken bunca yıl 1 kere bile gebe kalamamak kafamı karıştırıyor.. evet düşük yapmadan bakmıyorlar o tramvayı yaşatmadan bakmıyorlar ne yollarla o bebeği elde ediyoruz ülkede doktor kalmamış birine genetik sonucunu gösteriyoru pıhtılaşma var diyor gebelikte hemen iğne diyor öbür doktora götürüyorum önemli değil iğneye gerek yok diyor şimdi ben hangisine göre hareket edecem böyle önemlibir konuda bilmiyorum işimiz şansa kalmış bizim gerçekten artık öyle hissediyorum

Valla nasip olur da gebe kalabilirsem bana iğne öneren bir doktorla devam etmeyi düşünüyorum. Evet gebe kalıp kalmadığımızı da bilmiyoruz ki belki kaldık düşük oldu inşallah sağlıklarla tutunan sağlıklı bebeklerimiz olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…