Tüp bebek

Hadi bakalım heyecanlı bekleyisimiz beraber surucek :) Ben 2. 3 . Ve 4.gunde transfer saatime denk gelen vakitlerde böyle 1 kez falan adet sancısı gibi yaşıyorum. Meraktan ölüyorum.
Olabildiğince stres yapmayın bende 24 ekimde transfer oldum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun :)

Çok şükür pozitif ama benimde stresim bitmedi bu defa güzel şeyler duyacakmıyım diye endişeliyim sanırım kucağımıza alana kadar bitmeyecek stres 🤲
Çok haklısın 😄 bende transfer sonrası 8. Gün test yaptım beta 94 çıktı yarın 10. Günüm tekrar vereceğim inşallah katlanmıştır . Hamilelerin duaları kabuk olur çok dua et bize 🤲🏻🌸

Çok haklısın 😄 bende transfer sonrası 8. Gün test yaptım beta 94 çıktı yarın 10. Günüm tekrar vereceğim inşallah katlanmıştır . Hamilelerin duaları kabuk olur çok dua et bize 🤲🏻🌸
Maşallah benimki 9. Gün 100.4 çıkmıştı gayet iyi gibi inşallah bebişlerimiz tutunur bizlere rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🥹

Maşallah benimki 9. Gün 100.4 çıkmıştı gayet iyi gibi inşallah bebişlerimiz tutunur bizlere rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🥹
İnşallah ama galiba sonra kese varmı diye yazacak buralara sonra kalp atışı duyma sonra sonra sonra 😂 kucağımıza alana kadar içimiz rahat olmaz gibi 😂

İnşallah ama galiba sonra kese varmı diye yazacak buralara sonra kalp atışı duyma sonra sonra sonra 😂 kucağımıza alana kadar içimiz rahat olmaz gibi 😂
İşte ben şuan keseyi görmeden içim rahat değil doktor kontrolüm var 1 hafta sonraya nasıl bekliycem bilmiyorum 🤷‍♀️

X