Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 kasımda 5. Gün embriyosu transfer oldum ama dondurulmuş embriyo :)31 ekimde 5.gün taze embriyo transfer olanlar
Hadi bakalım heyecanlı bekleyisimiz beraber surucek :) Ben 2. 3 . Ve 4.gunde transfer saatime denk gelen vakitlerde böyle 1 kez falan adet sancısı gibi yaşıyorum. Meraktan ölüyorum.Ben 1 kasımda 5. Gün embriyosu transfer oldum ama dondurulmuş embriyo :)
Olabildiğince stres yapmayın bende 24 ekimde transfer oldum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun :)Hadi bakalım heyecanlı bekleyisimiz beraber surucek :) Ben 2. 3 . Ve 4.gunde transfer saatime denk gelen vakitlerde böyle 1 kez falan adet sancısı gibi yaşıyorum. Meraktan ölüyorum.
Senin test zamanın 12 Kasım mı :)Hadi bakalım heyecanlı bekleyisimiz beraber surucek :) Ben 2. 3 . Ve 4.gunde transfer saatime denk gelen vakitlerde böyle 1 kez falan adet sancısı gibi yaşıyorum. Meraktan ölüyorum.
Sonucun neOlabildiğince stres yapmayın bende 24 ekimde transfer oldum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun :)
Ben yanlış yazmışım ya 6 kasım benim transfer tarihim. Opu tarihimi yazmışım (( hahahahSenin test zamanın 12 Kasım mı :)
Ben yanlış yazmışım heyecandan opu tarihimi yazmışım:) 6 kasım transfer tarihimOlabildiğince stres yapmayın bende 24 ekimde transfer oldum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun :)
Transfer sonrası 4. Gün . Çok yeniiii inşallah bebeğin sana tutunuyprdurBen yanlış yazmışım ya 6 kasım benim transfer tarihim. Opu tarihimi yazmışım (( hahahah
Sonucun ne
İnşaallahhh.. herkes için mutlu haber olsunnTransfer sonrası 4. Gün . Çok yeniiii inşallah bebeğin sana tutunuyprdur
Çok haklısın bende transfer sonrası 8. Gün test yaptım beta 94 çıktı yarın 10. Günüm tekrar vereceğim inşallah katlanmıştır . Hamilelerin duaları kabuk olur çok dua et bizeÇok şükür pozitif ama benimde stresim bitmedi bu defa güzel şeyler duyacakmıyım diye endişeliyim sanırım kucağımıza alana kadar bitmeyecek stres
Maşallah benimki 9. Gün 100.4 çıkmıştı gayet iyi gibi inşallah bebişlerimiz tutunur bizlere rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahÇok haklısın bende transfer sonrası 8. Gün test yaptım beta 94 çıktı yarın 10. Günüm tekrar vereceğim inşallah katlanmıştır . Hamilelerin duaları kabuk olur çok dua et bize
İnşallah ama galiba sonra kese varmı diye yazacak buralara sonra kalp atışı duyma sonra sonra sonra kucağımıza alana kadar içimiz rahat olmaz gibiMaşallah benimki 9. Gün 100.4 çıkmıştı gayet iyi gibi inşallah bebişlerimiz tutunur bizlere rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İşte ben şuan keseyi görmeden içim rahat değil doktor kontrolüm var 1 hafta sonraya nasıl bekliycem bilmiyorumİnşallah ama galiba sonra kese varmı diye yazacak buralara sonra kalp atışı duyma sonra sonra sonra kucağımıza alana kadar içimiz rahat olmaz gibi
Ağlanacak halimize gülmem geliyor ya :)İşte ben şuan keseyi görmeden içim rahat değil doktor kontrolüm var 1 hafta sonraya nasıl bekliycem bilmiyorum
En son bta kaç çıktı canım kaçıncı gündüİşte ben şuan keseyi görmeden içim rahat değil doktor kontrolüm var 1 hafta sonraya nasıl bekliycem bilmiyorum
Umut Allahtan işte bol bol dua ona sığınıyorum rabbim bizleri de sevindirsin emeklerimiz boşa gitmesin inşallahAğlanacak halimize gülmem geliyor ya :)
2 gün sonra tekrarladım 235 çıktı doktor başka tahlil istemediEn son bta kaç çıktı canım kaçıncı gündü