Tüp bebek

zekub

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
59
182
23
Kızlar ne yaparsam yapayım hamile kalamıyorum eşimde bende bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizden ricam hamile olupta bu mesajımı gören varsa ne olur bana dua etsin en kısa zamanda bende hamile kalayım birde maddi imkanlardan dolayı ancak Aralık sonuna doğru belki tüp bebek dusunebiliriz tüp bebek fiyatlarını ortalama bileniniz var mı acaba 😔

Kızlar ne yaparsam yapayım hamile kalamıyorum eşimde bende bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizden ricam hamile olupta bu mesajımı gören varsa ne olur bana dua etsin en kısa zamanda bende hamile kalayım birde maddi imkanlardan dolayı ancak Aralık sonuna doğru belki tüp bebek dusunebiliriz tüp bebek fiyatlarını ortalama bileniniz var mı acaba 😔
Canım dualarım seninle inşallah en kısa em hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olur. Bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur. 6 kere aşılama yaptırdım ilaclar iğneler normalde yurtdısında yaşıyorum türkiyede embriyo vardı 2 tane. Ben 2 yıl önce 20 bin tl ye yaptırmıstım ilaclar iğneler haric. Transfer olmak bu seneye nasip oldu. Bu sene 60 bin falandı. Kayseride yaptırdım. Diğer yerler cok daha pahalıydı. Beklemekte cok yıpratıcı tedavi sürecide ama herşey Allah tan emin ol herşeyin bir sebebi ve zamanı var. İnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan hamilelik haberini alırsın. ❤️

Canım dualarım seninle inşallah en kısa em hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olur. Bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur. 6 kere aşılama yaptırdım ilaclar iğneler normalde yurtdısında yaşıyorum türkiyede embriyo vardı 2 tane. Ben 2 yıl önce 20 bin tl ye yaptırmıstım ilaclar iğneler haric. Transfer olmak bu seneye nasip oldu. Bu sene 60 bin falandı. Kayseride yaptırdım. Diğer yerler cok daha pahalıydı. Beklemekte cok yıpratıcı tedavi sürecide ama herşey Allah tan emin ol herşeyin bir sebebi ve zamanı var. İnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan hamilelik haberini alırsın. ❤️
Öncelikle Allah razı olsun , maddi yönden sıkıntıda olmamızın sebebi araba aldık borçları yeni bitti Aralık ayına kadar birikim yapıp tüp bebek denemeyi çok istiyorum, ilk günden beri korunmuyoruz çocuk istediğimiz için bir türlü nasip olmadı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım yaaa🥺 takıntı haline getirdim artık çünkü 😔

canım Rabbim tez vakitte nasip etsin inşALLAH bende tüp bebek ile gebe kaldım mesaını görünce gözüm doldu yaklaşık 20 bin civarına geldi temmuz ayında çam ve sakura da yaptırdım istanbuldaysanız kesinlikle tavsiye ederim. sadece tüp bebek sürecine geleilmek biraz uzun sürüyor hiç beklemeden infertilite bölümü muzaffer zeki duman hocaya başlamanı tavsiye ederim. rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin zor bir süreç

Allah isteyen herkese nasip etsin. Rahim filmi çektirdiniz mi? Biraz da stresten uzak kalıp kafaya takmamak gerekiyor.

Merhaba benim her iki tüpümde tıkalı 2 ay önce polip aldırdım aynı zamanda tuplerime bakıldı ama tam değil tek tupumde çok az bir geçiş olmuş ve boğum boğummuş tüp bebek doktoru ümitsiz konuşmadı uca kadar gelmiş sıvı zaten 3 ay deneyin dedi bu süt maydonoz banyosu diye birşey varmış hiç deneyen var mı varsa hamile kalmanıza yardımcı oldu mu cevap yazarsanız çok sevinirim yeni evliyim

Merhaba benim her iki tüpümde tıkalı 2 ay önce polip aldırdım aynı zamanda tuplerime bakıldı ama tam değil tek tupumde çok az bir geçiş olmuş ve boğum boğummuş tüp bebek doktoru ümitsiz konuşmadı uca kadar gelmiş sıvı zaten 3 ay deneyin dedi bu süt maydonoz banyosu diye birşey varmış hiç deneyen var mı varsa hamile kalmanıza yardımcı oldu mu cevap yazarsanız çok sevinirim yeni evliyim
Merhaba ben ebegümeci süt yapmıstım. Ama tek sefer yaptım ebegümeci gecmisteki yaşlıların yöntemiymis cok arastırmıstım. Dediğim gibi adet bitiminde 1 kere yaptım. Hamile kalmamıstım. Belki düzenli yapılırsa olur bilemiyorum. İnşallah hicbir seye gerek kalmadan hamile kalırsınız. Ben tüp bebekle hamileyim

Merhaba. Nasıl yapılıyor peki o denemek isterim herşeye açığım şu 3 ayda tabiki olmazsa tüp bebek olacak zaten sizin sorununuz da benimle aynı mıydı. Şu inşallah lafınız beni çok duygulandırdı şuan duaya ihtiyacım var sanırım çokça teşekkür ederim. Sağlıklı sıhhatli bebeğiniz kucağınıza gelsin hayırlı olsun darısı başıma 🤲🏼

Tüp bebek 3 aşamadır.
Folikül takibi
Opu(folikül toplama)
Transfer.
Her bir aşamayı farklı fiyatlandırmışlar.ben yeni başladım özelde.transfer bir sonraki yıla sarkabileceği için fiyatı değişebilir dediler.İlk 2 aşama 13 bin+34bin. Transfer aşaması şimdilik 28 bin. Dediğim gibi zam gelecek yılbaşından sonra tüm aşamalara ama ilk iki aşamayı tamamlayıp embriyo dondurursak transfer aşaması kalacak sadece.Embriyo dondurma 20 bin tl ayrıca.İlaçlar var tabi daha yolun başında biz 35 bin gibi bir ücret ödedik.Yumurta takibindeyiz.Daha çatlatma iğnesi falanı filanı da var bunun. Tabi her tedavi farklıdır.Her tedavi kişiye özel.her merkezin fiyatları da değişiyor tabi.Ama aşağı yukarı 200 bin temizinden bir para gerekecek gibi tüm yolun sonuna kadar

X