• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek

bilmiyorum ben astrolojıye inanan bir insanım sonuçta hayatımızın düzenleyici bir akışı var ben çok pişmanım baktırmadığıma çünkü transfer olduğunda retro varmış zaten olmaması çok normal .uzman astrologlar bakıyorlar ben sadece bebek için baktırdım isterseniz detaylıda bakıyorlar
Hmm arastirayim bi bakalim neler olacak allahim ins herkes biran once evlat sahibi olur cidden yol uzun

Hmm arastirayim bi bakalim neler olacak allahim ins herkes biran once evlat sahibi olur cidden yol uzun
amin rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize annelik nasip etsin .bende polikistik over var ama adetlerim düzenli 14 kilo zayıfladım ama halen normal gebelik olmuyor sizde de pcos felan var mı

amin rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize annelik nasip etsin .bende polikistik over var ama adetlerim düzenli 14 kilo zayıfladım ama halen normal gebelik olmuyor sizde de pcos felan var mı
Amin insallah bende de wardi polikislik tuylenme sorunlari ben ameliyat oldum son care 50 kilo verdim ama suanda birazcik aldim da 5.6 kilo oda hayir suanda yok hicbirseyim hormonlar temiz rahim filmim temiz ama olmuyor esiminde spermi normal ama olmadi iste

Sana tavsiyem adet söktürmek icin pamela reif Cardio yap. Anında sokuluyorsun. Ben 3 kere yaptım hemen sokuldum . Strestende gecıkme oluyor maleseff canım A Ales67

Rabbim hayırlı haberler versin hepimize🌸 canın darlanır sıkılır özelden mesaj atabilirsinnn

Merhaba tekrardan korkunu heyecanını anlıyorum en başından anlatıyım umarım yardımım dokunur :)
Ben ilk görüşmeye Aralık sonu gittim histeroskopi önerdi doktorum bebeğin daha iyi tutulması için yaptık 3200tl ödemiştim.bu görüşmede folikasite başladık.
Adet günümü bekledik ve 3.gunu gittim muayeneye tabi her gidişimiz de kan tahlili veriyoruz sonrasında sonuçlara göre tedaviye başlıyoruz dedi doktorum. Gonal f ve cetrotide igneye basladim tam doz olarak aldım hepsini ilk alisimda 2800tl gibi tuttu.ilaclar çok zor bulunduğu için biz merkezden temin ettik.igneler devam ederken muayene gidip geldik yumurtaların boyutlarına bakıldı gayet iyiydi tekrar iğne takviyesi ile devam ettik bu defa çatlatma iğnesiyle diğer ek aldığım iğneler 3100tl tuttu
Söyledikleri gün ve saatte catlatma iğnesini oldum çağırdılar gün gittim opu yani yumurta toplama işlemi anestezi ile oldu yarım saat sürdü işlem ve ayilmam sonrasında hiç ağrım olmadı benim sapasağlam kalktım 15 yumurta toplandı.doktorum takviye ilaçlar yazdı transfere hazırlık için embriyolog ertesi gün arayıp 8 yumurta döllendi hepsi aa kalite dedi, transfer günü verdiler. Benim 3.gun embriyosuydu aynı gün 3 tane dondurduk 5.gune kadar 2 tanesi dayandı onlarda dolduruldu kalan 1 tanesi dayanamadı maalesef. 5 tane dönmüş embriyom var suanki transferden sonra 5.gundeyim. oksapar ve progestan iğne kullanıyorum aynı zamanda progestan fitil estrofem aspirin folactive bu şekilde:)
Bu arada yaşım 23 , ilk denemem , eşimde azospermi ve meni tıkanıklığı vardı microtese ile sperm elde edebildik.
Eksik ya da başka sormak istediğin varsa beklerim
Sizin sureciniz için en hayırlısı olsun inşallah sizin başlama sebebiniz nedir
Sanırım hamilesiniz. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Eşim azospermi demişsiniz. Kaç spermle tüp bebek sürecine girdiniz. Morfolojisi kaçtı eşinizin. Rica etsem bilgilendirir misiniz?

Benim eşimde hipoya bağlı azosperm hastası tedavi görüyoruz. İnşallah tup bebek sürecine girecezğiz. Morfoloji yüzdemiz malesef sıfır. Buna ragmen tüp bebekte başarı oranı ne kadar bilemiyorum :(

Sanırım hamilesiniz. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Eşim azospermi demişsiniz. Kaç spermle tüp bebek sürecine girdiniz. Morfolojisi kaçtı eşinizin. Rica etsem bilgilendirir misiniz?

Benim eşimde hipoya bağlı azosperm hastası tedavi görüyoruz. İnşallah tup bebek sürecine girecezğiz. Morfoloji yüzdemiz malesef sıfır. Buna ragmen tüp bebekte başarı oranı ne kadar bilemiyorum :KK43:
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Bizim hikayemiz geçen sene başladı aslında eşimi doktora götürünce öğrendik gerçeği sonuçları sıfırdı morfolojisi hızı vs hepsi sıfır sebebini anlamadık anında azospermi teşhisi konuldu doktor aramaya basladik. Androloji dalının profesör doktorunu bulup ona gittik gerçekten de semen analizinde sıfır bir tane bile sperm yok
Doktorumuz testisten sıvı alıp bakmak istedi 2 tane çok yavaş sağlıksız sperm hücresi gorebildi bu şekilde mümkün değil tüp bebek bile yapılamaz dedi
Ultrason çekildi eşim meni kanalının tıkalı olduğu anlaşıldı tıkalı kanal testislerde hidrosele sebep olmuş ameliyata alındı hidrosel temizlendi kanalı açtılar sonuç olarak 3 ay içinde kanal tekrar kapandı kontrolde 2 ay sağlıklı beslen tese yapalım testisten sperm bakılacakti yani
2 ay boyunca keciboynuzu polen bitter çikolata muz , çiğ ıspanak bunları yedirdim esime
Tedaviye başladık 1 ay anca sürdü tüp bebek tedavisi , beni ilaçlarla hazırladılar eşimin kendi doktoru opu günü tese ameliyatını yaptı ve hepimiz çok şaşırdık sağlıklı beslenmeyle tam 3 tüp sperm elde etmişiz bir daha ameliyata gerek kalmaması için 3 tüp dolduruldu. Sonrasinda taze transfer yapıldı bugün transferimin 14.gunu kan sonucum 646 çıktı haftaya ultrason randevum var hayırlısıyla
Sizinde inşallah hersey güzel ilerler umudunuzu kaybetmeyin asla

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Bizim hikayemiz geçen sene başladı aslında eşimi doktora götürünce öğrendik gerçeği sonuçları sıfırdı morfolojisi hızı vs hepsi sıfır sebebini anlamadık anında azospermi teşhisi konuldu doktor aramaya basladik. Androloji dalının profesör doktorunu bulup ona gittik gerçekten de semen analizinde sıfır bir tane bile sperm yok
Doktorumuz testisten sıvı alıp bakmak istedi 2 tane çok yavaş sağlıksız sperm hücresi gorebildi bu şekilde mümkün değil tüp bebek bile yapılamaz dedi
Ultrason çekildi eşim meni kanalının tıkalı olduğu anlaşıldı tıkalı kanal testislerde hidrosele sebep olmuş ameliyata alındı hidrosel temizlendi kanalı açtılar sonuç olarak 3 ay içinde kanal tekrar kapandı kontrolde 2 ay sağlıklı beslen tese yapalım testisten sperm bakılacakti yani
2 ay boyunca keciboynuzu polen bitter çikolata muz , çiğ ıspanak bunları yedirdim esime
Tedaviye başladık 1 ay anca sürdü tüp bebek tedavisi , beni ilaçlarla hazırladılar eşimin kendi doktoru opu günü tese ameliyatını yaptı ve hepimiz çok şaşırdık sağlıklı beslenmeyle tam 3 tüp sperm elde etmişiz bir daha ameliyata gerek kalmaması için 3 tüp dolduruldu. Sonrasinda taze transfer yapıldı bugün transferimin 14.gunu kan sonucum 646 çıktı haftaya ultrason randevum var hayırlısıyla
Sizinde inşallah hersey güzel ilerler umudunuzu kaybetmeyin asla
Tesekkur ederim sagolun.

Allah size de saglikla kucaginiza aldirmayi nasip etsin insallah evladinizi.

Peki o uc tup sperm hakkinda bilgi verdiler mi? Morfolojisi,dnasi,yerinde hizi ileri hizi gibi bilgiler..

Cok sukur gecen seneye kadar sifir olan sperm sonucumuz simdi tedavilerle, ignelerle, takviyelerle 880.000` i buldu. Fakat malesef morfolojimiz hala sifir. Bu yuzden biraz cekincelerimiz var. Tup bebegin tutma olasiligini ne kadar etkiler bu durum pek bilmiyoruz.

Gerci Rabbim ol derse butun olumsuz gibi gorunen nedenler yersiz. Hakkimizda hayirlisi diyelim. Allahin “OL” demesine bakar her sey. Gerisi bos.

Tesekkur ederim sagolun.

Allah size de saglikla kucaginiza aldirmayi nasip etsin insallah evladinizi.

Peki o uc tup sperm hakkinda bilgi verdiler mi? Morfolojisi,dnasi,yerinde hizi ileri hizi gibi bilgiler..

Cok sukur gecen seneye kadar sifir olan sperm sonucumuz simdi tedavilerle, ignelerle, takviyelerle 880.000` i buldu. Fakat malesef morfolojimiz hala sifir. Bu yuzden biraz cekincelerimiz var. Tup bebegin tutma olasiligini ne kadar etkiler bu durum pek bilmiyoruz.

Gerci Rabbim ol derse butun olumsuz gibi gorunen nedenler yersiz. Hakkimizda hayirlisi diyelim. Allahin “OL” demesine bakar her sey. Gerisi bos.
Sperm dna si hakkında henüz bilgi vermediler çünkü çıkan sonucu ankaraya gönderdiler 1.5 ay sonra sonuç gelecek dediler henüz bilmiyoruz
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur doktor çok önemli bu surecte

Sperm dna si hakkında henüz bilgi vermediler çünkü çıkan sonucu ankaraya gönderdiler 1.5 ay sonra sonuç gelecek dediler henüz bilmiyoruz
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur doktor çok önemli bu surecte
Hayırlı olsun bu arada tuttuguna sevindim darısı bize inşallah

Back