- 18 Kasım 2019
- 84
- 50
- 38
- 29
Düşüniyorum canım yaz aylarına doğru.Tup bebege mi baslicaksin peki
Avile gidicek halim bile yoktu doktorun asistanına yazdım cvp bekliyorum ama çok kötü hissetim kendimi yarın yumurta toplama işlemini dört gözle bekliyorum Allah izin ederse
Ben cok zaman kaybettigimi düşünüyorum çünkü olmuyor 3 seneye yaklastim bazi şeyleri erteledim hep ama vakti geldi sanirimDüşüniyorum canım yaz aylarına doğru.
Bizim 2 yıldır olmadı
1 kere düşük yaşadım o kadar…
bende ocak ayında yaptırdım malaesef negatif oldu. yıpratıcı bir süreç bende 3 yıldır bebek istiyorum bir kimyasal bir aşılama ve bir tüp bebek başarısız oldu tabi sizin başarısız olacak diye bişey yok inş her şey yolunda gider bende memorial hastanesinde yaptırdım benim transferim taze transfer olmadı ekim ayında yumurta toplandı ocak ayında transfer yapıldı 3 adet embroyom donduruldu 2 tane daha var ama ben biraz ara vermek istiyorum.Merhaba herkese 3 yila giderken hala gebelik olmamasi ve artik tüp bebege baslicak olmam surecle ilgili deneyimleri olanlar bilgi verirmisiniz istanbulda med amerikan merkezi ali rüstü beye tup bebek yaptıran varmi acaba
Yıpratıcı surecler anliyorum sizi umarim sizinde hersey yolunda gider ben wala bi heyecan bi korku arada kaldim nasil olacak inan bilmiyorum acaba olmazmi olurmu cok tuhat duygular icindeyim inanin evlat sahibi olmayi cok istiyorum ama allahin takdiri hepimiz icin cok yorucubende ocak ayında yaptırdım malaesef negatif oldu. yıpratıcı bir süreç bende 3 yıldır bebek istiyorum bir kimyasal bir aşılama ve bir tüp bebek başarısız oldu tabi sizin başarısız olacak diye bişey yok inş her şey yolunda gider bende memorial hastanesinde yaptırdım benim transferim taze transfer olmadı ekim ayında yumurta toplandı ocak ayında transfer yapıldı 3 adet embroyom donduruldu 2 tane daha var ama ben biraz ara vermek istiyorum.
kalbinizi ferah tutun herşey allahın takdirinde maddi manevi zorlayıcı ki ben birde şehir dışından gittim geldim birde size naçizane tavsiyem doğum haritanıza baktırıp ona göre transfer yaptırmanız veya tedaviye başlamanızı öneririmYıpratıcı surecler anliyorum sizi umarim sizinde hersey yolunda gider ben wala bi heyecan bi korku arada kaldim nasil olacak inan bilmiyorum acaba olmazmi olurmu cok tuhat duygular icindeyim inanin evlat sahibi olmayi cok istiyorum ama allahin takdiri hepimiz icin cok yorucu
Istanbuldamiydi acaba ben med amerikan diye bi hastaneyle gorustum amaBizim karşı komşumuz yaptırdı 4 ay önce başarılı oldu. Hani merkez olduğunu öğrenir yazarım istersen.
Wala gercekten oyle jhem maddi hem manevi insan yipraniyor ama denemek istiyorum ne kaybederim ki sonuçta gerisi allahin takdiri sonuçta dogum haritasi derken nasil oluyor okalbinizi ferah tutun herşey allahın takdirinde maddi manevi zorlayıcı ki ben birde şehir dışından gittim geldim birde size naçizane tavsiyem doğum haritanıza baktırıp ona göre transfer yaptırmanız veya tedaviye başlamanızı öneririm
Wala gercekten oyle jhem maddi hem manevi insan yipraniyor ama denemek istiyorum ne kaybederim ki sonuçta gerisi allahin takdiri sonuçta dogum haritasi derken nasil oluyor okalbinizi ferah tutun herşey allahın takdirinde maddi manevi zorlayıcı ki ben birde şehir dışından gittim geldim birde size naçizane tavsiyem doğum haritanıza baktırıp ona göre transfer yaptırmanız veya tedaviye başlamanızı öneririm
Evet kilo basli basina bela ve bende kiloluydum tup mide ameliyati oldum sirf kiloluyum diye bende Polikislik vardi kilo verince tum degerlerim normale döndü benimde insallah hersey gönlünüzce olur bizde de hic problem yok ama iste olmuyor 1 asilama ovulasyon takipleri neler neler ama yok yeteri kadar erteledigimi düşündüğüm icin karar verdik bizdeA Ales67 biz 2 senedir olmuyor .eşimde sıkıntı yok bende sadece pcos var diğer değerler güzeldi. Sadece kilom var kilo verirsen olur dediler olmazsa aşılama dediler. Ama ben bir turlu kilo vermiyordum . Yani yapsam veriyorum ama kafama koyamıyordum. Şimdi diyetisyene gidiyorum ve doktora gittim Ocak bası . Doktor istersen zayıfla gel istersen tıp benek yapalım dedi hem zayıflarsın hemde bebegını dondurmus oluruz kafan rahat olur dedi . Bende Ocak’tan basladım hem diyetisyen hem doktor 9 kilo verdim yarında yumurta toplama işlemi olucak inş. Martta diyetisyenım bitiyor. Transferide Mart gibi konuştuk doktor karar degıstırmezse inş . Tabi süreçte yarın embriyolardan güzel haber gelirse inş Allah izin verirse
astrolojik doğum analizi bizim hayatımızda etkileyen zamanlar yaşacağımız şeyler için doğru zamanlamaWala gercekten oyle jhem maddi hem manevi insan yipraniyor ama denemek istiyorum ne kaybederim ki sonuçta gerisi allahin takdiri sonuçta dogum haritasi derken nasil oluyor o
Ilk defa duydum senden nerden baktiriyoruz cahil kalmisim birazastrolojik doğum analizi bizim hayatımızda etkileyen zamanlar yaşacağımız şeyler için doğru zamanlama
bilmiyorum ben astrolojıye inanan bir insanım sonuçta hayatımızın düzenleyici bir akışı var ben çok pişmanım baktırmadığıma çünkü transfer olduğunda retro varmış zaten olmaması çok normal .uzman astrologlar bakıyorlar ben sadece bebek için baktırdım isterseniz detaylıda bakıyorlarIlk defa duydum senden nerden baktiriyoruz cahil kalmisim biraz
Yok ya ben zayifladim da hemen olmadiki iste ben daha baslayamadim suanda adetimi bekliyorum ona gore baslicaz insallah gelmek bilmiyor suanda eskiden olsa adet olmamak icin dua ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?