Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek
- Konu Sahibi Asobjk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüpbebek tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum haftaya kısmetse transferim olacak ortam hijyeni doktor ilgi alakası tüm çalışanların özverisiyle ben medipol mega üniversite hastanesini şiddetle tavsiye ediyorumTüp bebek tedavısıne başlıcam istanbulda hangi merkezi önerirsiniz ?
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.689
- 133
Merhaba,
Bende bugün son olarak tüp bebek olarak karar aldım. Eşimde hareket problemi var yaşımız 31 doktor beklememizi istemedi. 3 yer önerdi biri bahçeci ama fiyat olarak yüksek dedi, biri eurofertil diğeri ise Ali Rüştü Ergür. bunlarla ilgili bilgisi olan var mı? Tadaviyle ilgili bilgisi olan var mı?
Bende bugün son olarak tüp bebek olarak karar aldım. Eşimde hareket problemi var yaşımız 31 doktor beklememizi istemedi. 3 yer önerdi biri bahçeci ama fiyat olarak yüksek dedi, biri eurofertil diğeri ise Ali Rüştü Ergür. bunlarla ilgili bilgisi olan var mı? Tadaviyle ilgili bilgisi olan var mı?
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Merhaba Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi nde Prof. Dr. Sabri Cavkaytar da tedavi gördüm. Allah'ıma ve doktoruma Şükürler Olsun ilk Denemede pozitif haber aldık Dualarım bu yolda Emek veren; hak eden; çabalayan kişilerin anne olması... Zor süreçler yıpratıcı; yorucu ama sonunda değiyor emin olun. Kendinize ve mucizenize inanın Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.689
- 133
merhaba,,Merhaba Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi nde Prof. Dr. Sabri Cavkaytar da tedavi gördüm. Allah'ıma ve doktoruma Şükürler Olsun ilk Denemede pozitif haber aldık Dualarım bu yolda Emek veren; hak eden; çabalayan kişilerin anne olması... Zor süreçler yıpratıcı; yorucu ama sonunda değiyor emin olun. Kendinize ve mucizenize inanın Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.. ben bu süreç nasıl ilerliyor, ne yapılması gerekiyor hiçbir bilgim yok doktorum bahçeçi de cem çelik hocayıda önerdi ama biraz pahalı dedi. Şunu merak ediyorum eşimde varikosel var benim hormon değerlerim normal yaşımız 31 amh değerim 1,79. bu değerler ile nasıl bir yol izleyebiliriz. sizin tedaviniz nasıl oldu? ilaç takviye ine vs mi veriyorlar? hemen başlıyor musunuz tedaviye yoksa belli süre tedavi mi görüyorsunuz? ayy o kadar çok kafam karışık ve aklımda çok soru var ki kusura bakmayın:))
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Şöyle soyleyeyim herkesin tedavisi kendine özel. Bunu gördüm bahçeci de. Bende olmayan ilaçlar başka arkadaşta olabiliyor. Benim tedavim 2.5 ay sürdü 6 ay süren arkadaşlarda var. Eşimde sayı ve hareket sorunu vardı. Takviye keçiboynuzu pekmezi ve doktorumuzun önerdiği vitamini kullandık. Bende ilaçlar ve iğneler kullandım. Bahcecide doktorun sadece sizinle ilgilenmesi güzel. İlaç ücret vs takibi başka birimler var. Benim doktorum ile on görüşmeye giderken aklımda bir sürü soru vardı. Ben sormadan herşeyi takılmadan net anlattı. Beni en çok bu etkilenmişti. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.merhaba,,
Çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.. ben bu süreç nasıl ilerliyor, ne yapılması gerekiyor hiçbir bilgim yok doktorum bahçeçi de cem çelik hocayıda önerdi ama biraz pahalı dedi. Şunu merak ediyorum eşimde varikosel var benim hormon değerlerim normal yaşımız 31 amh değerim 1,79. bu değerler ile nasıl bir yol izleyebiliriz. sizin tedaviniz nasıl oldu? ilaç takviye ine vs mi veriyorlar? hemen başlıyor musunuz tedaviye yoksa belli süre tedavi mi görüyorsunuz? ayy o kadar çok kafam karışık ve aklımda çok soru var ki kusura bakmayın:))
- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.689
- 133
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için o zaman ben size tedaviye başlarsak o zaman soru sorayım aklıma geldikçe rahatsız edeyim siziŞöyle soyleyeyim herkesin tedavisi kendine özel. Bunu gördüm bahçeci de. Bende olmayan ilaçlar başka arkadaşta olabiliyor. Benim tedavim 2.5 ay sürdü 6 ay süren arkadaşlarda var. Eşimde sayı ve hareket sorunu vardı. Takviye keçiboynuzu pekmezi ve doktorumuzun önerdiği vitamini kullandık. Bende ilaçlar ve iğneler kullandım. Bahcecide doktorun sadece sizinle ilgilenmesi güzel. İlaç ücret vs takibi başka birimler var. Benim doktorum ile on görüşmeye giderken aklımda bir sürü soru vardı. Ben sormadan herşeyi takılmadan net anlattı. Beni en çok bu etkilenmişti. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Ben ön görüşme yaptım. Ücret görüşmesinde 2022 fiyatı aldım 15,500 dendi canım bana fiyat bahçecide
Bunun yanında ekstra işlemler olabilir.
İlaçlar iğneler var.
Onları da unutmayın
2021 de bana hepsi 25bin e patladı.
Allah'a şükür ailem yardımcı oldu yoksa hayatta yapamazdık.
Merhaba, Memorial Ataşehir Hastanesi / Cem Demirel önereblirim. Kendisinde tedavi gördük biz. ilki tutmadı 2. için yeni süreci bekliyorum. Şimdiden Allah kolaylık versin.Tüp bebek tedavısıne başlıcam istanbulda hangi merkezi önerirsiniz ?
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
İnşallah ikinci tutar Allah'ın izniyle. Ücret ne kadar tutmuştu ?Merhaba, Memorial Ataşehir Hastanesi / Cem Demirel önereblirim. Kendisinde tedavi gördük biz. ilki tutmadı 2. için yeni süreci bekliyorum. Şimdiden Allah kolaylık versin.
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
Merhaba bizde 2 aşılama yaptırdık nasip ikiside negatif. Tüp bebek için hastane bakıyoruz medipol bağcılar şubesinimi tavsiye ediyorunuz ve sgk karşılıyormuMerhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum haftaya kısmetse transferim olacak ortam hijyeni doktor ilgi alakası tüm çalışanların özverisiyle ben medipol mega üniversite hastanesini şiddetle tavsiye ediyorum
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Evet ben medipol bağcılarda tedavi görüyorum sgk karşılıyor mu derken? Tüp bebek tamamen özel bir bölüm ancak raporunuz varsa yarısını devlet karşılıyor diye biliyorum. Onun dışında sgk hiçbir hastanede karşılamıyorMerhaba bizde 2 aşılama yaptırdık nasip ikiside negatif. Tüp bebek için hastane bakıyoruz medipol bağcılar şubesinimi tavsiye ediyorunuz ve sgk karşılıyormu
- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
Sgk belli kısmını karşılıyormu demek istedim rapor çıkarıyorlarda ilaçların üçde ikisini sgk ödüyor ya onun için sordum.2 Aşılamamı Medical park bahçelievlerde yaptırdım ilaçlar 2.250 tl tutuyordu 750 tl ödedim hastanenin sigorta anlaşması olduğu için.Medipol hastanesini düşünüyorum Gonca yetkin yıldırımı forumda söyleyenler var hepimiz için hayırlısı olsun siz hangi hocada tedavi görüyorsunuz sakıncası yoksaEvet ben medipol bağcılarda tedavi görüyorum sgk karşılıyor mu derken? Tüp bebek tamamen özel bir bölüm ancak raporunuz varsa yarısını devlet karşılıyor diye biliyorum. Onun dışında sgk hiçbir hastanede karşılamıyor