merhaba ben tedaviye yeni baslayacaklar ve kararsız olanlar icin yaziyorum. Gecen ayin 11 inde dogal yolla cocuk sahibi olamayacagimizi, asilamada yaptirsam buyuk ihtimalle tutmayacagini ogrendik. Cunku hem sperm degerlerimiz 2 3 milyon arasinda hem hareketsizlik yuzde 2 3 lerde. Hemen tup bebege karar verdik. Tabi arastirmalar basladi telefonla yatip telefonla kalktim biz en dogru tercihin bahcecden yana olacagina karar verdik. Bugun reglimin 3.gunuydu muayaneye cagirdilar yaptirdigimiz testler ile birlikte gittik. Alttan muayane edip yumurtaliklarda bir sorun olmadigini dilersek hemen baslayabilecegimizi söylediler. Bizde basladik gonal f diye igne verdiler nasil uygulanacagini da gosterdiler :) bide hap var sabah aksam . Ilk etapta yumurtalari uyarip 3 4 gunde bir kontrole cagiricaklarmis sonrasinda yumurtalar olgunlastiginda igne kullanip catlaticaklar herhalde catlattiktan sonra da yumurta toplama islemi gerceklestirilecek. Korkanlar hic korkmasin ben ignelerden cok asiri korkuyordum bugun ilki defa denedik ve asla acimadi. Normalde parmagimi ufacik kessem bile 2 3 saat nazlanan insanimdir :)