• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.208
498
merhaba arkadaşlar.. önceki konumu okuyup ona göre yazacaklarimi cevaplarsaniz sevinirim.. eşimin sperm hareketliliği biraz yavaş imiş rest yaptırdık. Bu gebelige engel olur mu ? Tüp bebek tedavisi olmamiz gerekirmis bu durumda ama doktor henüz erken dogal yollardan deneyin diyor. Tüp bebek nasil bi süreç buna gerek kalırsa önerileriniz neler yardimci olursaniz sevinrim. :110:
NOT: benim hormonlarim kan degerlerim gayet normal çıktı

5 aydır. Erken diyebilirsiniz ama esimin durumunj öğrenince merak ettim eger tup.bebege gerek kalirsa diye
yok o yüzden sormadım benim eşimde de aynı problem var hareketlilik yok. doktorlar hep tüp bebeğe gerek yok doğal yollarla olabilir bekleyin dediler ama yıllardır olmadı yaşımız da ilerliyor artık düşüncesiyle ben başlamak istedim. süreç zor olsa da kararımdan pişman olmadım inşallah hiç de pişman olacak bir durum yaşamayız. doktorlar öyle diyorlar ama kader kısmet işte belli olmuyor eğer çocuk istiyorsanız yaşınız da çok genç değilse karar sizin

yok o yüzden sormadım benim eşimde de aynı problem var hareketlilik yok. doktorlar hep tüp bebeğe gerek yok doğal yollarla olabilir bekleyin dediler ama yıllardır olmadı yaşımız da ilerliyor artık düşüncesiyle ben başlamak istedim. süreç zor olsa da kararımdan pişman olmadım inşallah hiç de pişman olacak bir durum yaşamayız. doktorlar öyle diyorlar ama kader kısmet işte belli olmuyor eğer çocuk istiyorsanız yaşınız da çok genç değilse karar sizin
Ne zamandan beridir bekletiyorlar sizi. Ben almanyadayim doktor istersenjz yapariz ama bir yil bekleyin dediler dogal yollardan olmazsa tup bebek tedavisine baslariz diye. Bu geciktirilecek bi durum degil yillardir niye bekliyorsunuz

Ne zamandan beridir bekletiyorlar sizi. Ben almanyadayim doktor istersenjz yapariz ama bir yil bekleyin dediler dogal yollardan olmazsa tup bebek tedavisine baslariz diye. Bu geciktirilecek bi durum degil yillardir niye bekliyorsunuz
biz tek bir doktora gitmedik farklı doktorlara gittik tek bir doktor demedi yani
sizin yaşlar kaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back