• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek

benPamuk

Hayâller dua'lara emanet🌸
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
105
81
13
27
Arkadaslar merhaba yeni uye oldum...Konyada dr.OSMAN BALCIya tüp bebek yaptiran varmı? 4.tup bebek denemem olacak bende kromozom bozuklugu var 3 denemem sonucunda 1 ve 3.denememde saglikli emriyo bulunamadi 2.denemede sadece 1 tane saglikli bulundu oda tutunmadi simdi yeniden tedaviye baslayacagiz 1 haftaya kadar goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim..🙏🏼🐣

Bnde konyadayim secil hanima gidiyorum transfer asamasinida gectik biz cok şükür darisi basina insaallah bu defa olumlu sonuc alip yavrunu kucagina alirsin hepimiz de aliriz insaallah 😍😍

Arkadaslar merhaba yeni uye oldum...Konyada dr.OSMAN BALCIya tüp bebek yaptiran varmı? 4.tup bebek denemem olacak bende kromozom bozuklugu var 3 denemem sonucunda 1 ve 3.denememde saglikli emriyo bulunamadi 2.denemede sadece 1 tane saglikli bulundu oda tutunmadi simdi yeniden tedaviye baslayacagiz 1 haftaya kadar goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim..🙏🏼🐣
Merhaba tüp bebek sürecinde sizden hangi testler istendi Hormon ve Rahim filmi dışında varmi

Back
X