Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Bitlis’te eşimin görevi dolayısıyla oturuyoruz geçen sene dış gebelik geçirdim tedavi için bu çevre bildiğiniz tüp bebek merkezi ve tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba
Hayırlı geceler bende esim gorev için musta yaşıyorum. Diyarbakırda tedavi oldum dün transferim gerçekleşti oteldeyiz Diyarbakır bahçeci kliniği var orayı tavsiye ederim zeki bey ve hemşire çalışan arkadaşlar çok ilgili arayıp da konuşabilirsiniz
canım bende zeki beyde tedavi oldum kesinlikle çok iligli bir merkez tavsiye ederim. diyarbakırda bahçecinin yakınlarında belediyenin tahsis ettiği konaklama yeride var. çok temiz ordada konaklama yapabilirsin para ödemiyorsun hem
canım bende zeki beyde tedavi oldum kesinlikle çok iligli bir merkez tavsiye ederim. diyarbakırda bahçecinin yakınlarında belediyenin tahsis ettiği konaklama yeride var. çok temiz ordada konaklama yapabilirsin para ödemiyorsun hem
Merhaba Bitlis’te eşimin görevi dolayısıyla oturuyoruz geçen sene dış gebelik geçirdim tedavi için bu çevre bildiğiniz tüp bebek merkezi ve tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...