İnşallah öyledir canm evet ilaçlarım ve iğnelerim var kullanıyrm ve Dinleniyorum inş bnmledir bebeklerimCanım yerleşme kanaması olabilir belki, doktor ilaç verdiyse onları kullanıp bol bol dinlenmeye özen göster bazılarının ara ara kanamaları olabiliyor yada lekelenmeleri dediğim gibi bol bol dinlen adet sancıları da çok normal doktorunla iletişim halinde olmanda da fayda var,umarım hiç bir sorun yoktur.
Hayırlı olur inşallah sizin test gününüz ne zamanSLM LAR BENIM 3 KASIM DA TRANSFERIM OLDU BEKLMEDYIM
15 kasım persembeHayırlı olur inşallah sizin test gününüz ne zaman
Hmm kaçıncı gün embiriyosuydu bnmki 13 kasım15 kasım persembe
AYY YAKINMIS YA IKIMIZINDI HADI BAKALI HAYIRLISI NEYSE O OLSUNHmm kaçıncı gün embiriyosuydu bnmki 13 kasım
İnşallah bebişlerimiz bizledir benim 5 .gün su 2 tane köydür dük biz senin tek miAYY YAKINMIS YA IKIMIZINDI HADI BAKALI HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
3,GUN EMBRIYOSU
gunaydın... benımde 8 hucrelı 2 tane koyuldu. Şafak kaç :)İnşallah bebişlerimiz bizledir benim 5 .gün su 2 tane köydür dük biz senin tek mi
Pozitif canım allahaıma bin şükür :)ozlem9606 gunaydın buyuk gun
Rabbım hayırlıysa nasıp etsın ınsallah beklıyorum mutlu haberı
inşallah Rabbımmm
AYYY ÇOK SEVINDIM INAN... BILDIRIMI GÖRUNCE HADI INSALLAH OLUMLU HABERDIR DEIDMPozitif canım allahaıma bin şükür :)
Amin Rabbim o mutluluğu herkeze yasatsın inş BN 4 sene bekledim rabbine bin şükür senin sonçda bgn belli olacaktı demiAYYY ÇOK SEVINDIM INAN... BILDIRIMI GÖRUNCE HADI INSALLAH OLUMLU HABERDIR DEIDM
RABBIM INSALLAH KUCAGINA ALMAYI DA NASIP ETSIN
6,5 YIL OLDU BIZ EVLENELIAmin Rabbim o mutluluğu herkeze yasatsın inş BN 4 sene bekledim rabbine bin şükür senin sonçda bgn belli olacaktı demi
İnşallah vardır Rabbim sanada yaşayan o mutluluğu ama bildgm kadryla 1 ın ustu gebelik var6,5 YIL OLDU BIZ EVLENELI
BELLI OLDU 5,4 DR DAHA BISY DEMEDI AMA YOK SANIRIM
BENIMKI 5,04 DR A SONUCU GÖNDERDIM NEGATIF DEMIS YAİnşallah vardır Rabbim sanada yaşayan o mutluluğu ama bildgm kadryla 1 ın ustu gebelik var
BENIMKI 5,04 DR A SONUCU GÖNDERDIM NEGATIF DEMIS YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?