Merhaba arkadaşlar 33 yaşımdayım bir tane 8 yaşında kızım var iki yıldır ikinci bebeği deniyoruz ama normal yolla olmadı maalesef dr tüp bebek dedi ama tutup tutmaması kokusunda çok kararsızım birde istanbul avrupa yakasında sizlerin tavsiye edebileceği hastane veya merkezler nereler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek
- Konu Sahibi Mebaslaan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- istanbul tüp bebek merkezi tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim evet amh değerime göre karar verildiÖncelikle Allah gönlünüze göre versin inşallah. Amh değerine göre mi bu kararı verdi. Kuzenim Florans nightingende yaptırdı ilki tuttu bahçeci de iyi bir merkez diyorlar. Araştırın yinede :)
Bahçeci hakkında son zamanlarda bazı haberler çıkmıştı güvenim sarsıldı florans nightingle hastanesini araştırayım çok teşekkür ederimÖncelikle Allah gönlünüze göre versin inşallah. Amh değerine göre mi bu kararı verdi. Kuzenim Florans nightingende yaptırdı ilki tuttu bahçeci de iyi bir merkez diyorlar. Araştırın yinede :)
Bahçeci hakkında son zamanlarda bazı haberler çıkmıştı güvenim sarsıldı florans nightingle hastanesini araştırayım çok teşekkür ederim
Allah Allah gerçekten mi. Bahçeciciyle ilgili olan haber neydi acaba. Bende bir araştırayım. Benim de 2.tüp Bebek tedavimi dondurulmuslarla Sakarya devlette deneyeceğim öyle gözüküyor şimdilik. Sonra yine tutmazsa bahçeci diye düşünüyordum ama .
önce allah gönlüne göre versin. en kısa zaman da nasip etsin. Bir tüp bebek yaptıran biri olarak tutup tutmamasına takılmayın. rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin diye dua edin. benim 3 denemem oldu 3.de de tutundu ama karnımda 7 haftalıkken kalbi durdu. tüp bebek süreci çok zor bir süreç allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar 33 yaşımdayım bir tane 8 yaşında kızım var iki yıldır ikinci bebeği deniyoruz ama normal yolla olmadı maalesef dr tüp bebek dedi ama tutup tutmaması kokusunda çok kararsızım birde istanbul avrupa yakasında sizlerin tavsiye edebileceği hastane veya merkezler nereler
Bir araştır bende internette okumuştum yumurta başkasına ait spermle döllenmişti ve kadın başkasının çocuğunu doğurmuştu.bana da üsküdarda bulunan eurofertili önerdiler orayla görüşme yapmak istiyorumAllah Allah gerçekten mi. Bahçeciciyle ilgili olan haber neydi acaba. Bende bir araştırayım. Benim de 2.tüp Bebek tedavimi dondurulmuslarla Sakarya devlette deneyeceğim öyle gözüküyor şimdilik. Sonra yine tutmazsa bahçeci diye düşünüyordum ama .
Amin allah herkesin gönlüne göre versin inş.her denemede aynı ücretimi ödüyosunuz acabaönce allah gönlüne göre versin. en kısa zaman da nasip etsin. Bir tüp bebek yaptıran biri olarak tutup tutmamasına takılmayın. rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin diye dua edin. benim 3 denemem oldu 3.de de tutundu ama karnımda 7 haftalıkken kalbi durdu. tüp bebek süreci çok zor bir süreç allah yardımcınız olsun
Bir araştır bende internette okumuştum yumurta başkasına ait spermle döllenmişti ve kadın başkasının çocuğunu doğurmuştu.bana da üsküdarda bulunan eurofertili önerdiler orayla görüşme yapmak istiyorum
Daha bugün izledim o haberi yazıklar olsun güvenim sarsıldı başkasının embriyosunu nakletmişlerdir kadına. Kan grubu farklı olunca şüphe edip merkezi aramışlar karışıklık oldu pardon demişler. Şimdi bu merkezin Kıbrıs'ta ki donörlerden ne farkı kaldı
önce allah gönlüne göre versin. en kısa zaman da nasip etsin. Bir tüp bebek yaptıran biri olarak tutup tutmamasına takılmayın. rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin diye dua edin. benim 3 denemem oldu 3.de de tutundu ama karnımda 7 haftalıkken kalbi durdu. tüp bebek süreci çok zor bir süreç allah yardımcınız olsun
Allah sabır versin sizede Benim de ilk tüp Bebek tutmadı ikinciyi ne zaman deneyeceğime bir türlü karar veremiyorum.
kendini hazır hissettiğin zaman başla derimAllah sabır versin sizede Benim de ilk tüp Bebek tutmadı ikinciyi ne zaman deneyeceğime bir türlü karar veremiyorum.
Her denemede ücret ödeniyor mu kızlar ben işleyişi bilmiyorum hiç allah sizlerinde gönlüne göre versin inş
Tabiki ödeniyor. Dondurulmuş varsa daha uygun olabiliyor. Merkeze bağlı ama her seferde ücretli
Anladım çok teşekkür ederimTabiki ödeniyor. Dondurulmuş varsa daha uygun olabiliyor. Merkeze bağlı ama her seferde ücretli