kızlar bugün çok konu açtım farkındayım lütfen yadırgamayın beni merak ediyorum ben olayı baştan anlatıyorum tüp bebek gördüm 9gün ;test 39 çıktı
15.gün ;1051 çıktı ve öğlene doğru kanama oluştu yani iç çamaşırıma peçete koydum wc girerken peçete de kan sonra sildikçe kan geliyordu akıntı şeklinde değil tabi acil devlet hastanesine gittim bende doktor beta hcg 1500 olmadan vajinal ulturasondan bakamam desi ve kan verdim , kan sonucum 1400 çıktı neyse doktora gösterdim
Doktor şöyle dedi ; şimdi baksam ultrason dan çıkabilirde çıkmaya bilirde dedi bende hocam dedim biraz bekleyelim dedim kullandığın ilaçlardan olabilir dedi bana, jel kullanıyorum sadece doktor bey desim şayet düşük yapaaydım 1051 olan değerim düşmüş olmazmıydı dedim değerimin iyi yükseldiğini söyledi bana yani 2 embriyo transferi oldum doktorda dedi biri dış gebelik biri de normal gebelik olabilir dedi
Dış gebelikte değer tam iki kat artmıyor benim 39 çıktı ilk tahlilimde 6 gün sonra 1051 oldu , birgün sonra 1400 oldu düşük yapıyormuyum ,kimyasal mı dış mı hiç anlamadım lütfennnn Allah rızası için tecrübeliler yazsın adet günüme göre 5 haftalık 3 günüm bu arada kanamam azaldı ağrı yokkkk
Onu biliyorum zaten kızlar hemen hemen aynı şeyleri yaşayan vardır diye tahmin ediyorum mesela doktorların açıklama yapmadığı birçok konuyu burdan öğrendim
Onu biliyorum zaten kızlar hemen hemen aynı şeyleri yaşayan vardır diye tahmin ediyorum mesela doktorların açıklama yapmadığı birçok konuyu burdan öğrendim
Canım istemiyorsan cvp vermezsin bir ben mi size sorun yaratım o kadar abuk subuk konu var herkes yorum atıyor ama siz psikiyatristiz demiyorsunuz sonuçta bir ben mi battım anlamadım uzman değiliz başta zaten belirttim uzmansınız atın demiyoruz zaten aynı şeyleri yaşayıp bilgi almak sonuçta
Bu kadar kırıcı ve üzüvü olmak zorunda değilsiniz cvp atmazsın olup biter kendiniz başkaları dünya kadar aorun açıyor ama onlara gelince iyi paikolok olabiliyorsunuz
Çık duyarsız ve gereksiz buldum rica esiyorum cvp atmayın