Tüp bebek yolk sac,kalp atisi

Tillandsia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
378
377
38
Iyi akşamlar 6+5 tüp bebek ile ilk defa hamileyim..keseyi iki hafta önce 4+5te görmüştüm çok erkendi ve çok küçüktü..pazar gecesi hafif kanama yaşadım acile gittim..vajinal ultrasonda keseyi,yolk sac,bebeği ve kalp atışını kendimde ekrandan gördüm hiçbir sorun olmadığını gayet iyi durumda olduğunu söyledi acildeki Dr..kanamam sonraki gün kesildim.bugun kendi Dr la randevum vardı fakat sadece boş kese gördü..kesenin durumun çok iyi olduğunu ama içerisinde birşey görmediğini kan akışı bile olmadığını söyledi..ben yıkıldım..2hafta beklicez dedi..ayrıca ikinci kesemde varmış ama çok ufak kalmış gelisememis kanamayı o yapmis..beta verdim bugün 63122 değerim..iki gün sonra tekrar vericem kan yükseliyor mu,stabil mi,düşüs var mı betada bakılacak bir fikir verebilir dedi...benim inanamadigim pazar günü kendimde gördüm acilde kesenin içinde yolk ve embriyoyu nasıl kaybolur bugün..sabahtan beri beynim patlicak..yarın acildeki Dr randevum var tekrar baktiricam..başına böyle birşey gelen var mi? Vajinal ultrasonda bir gorunup bir gorunmeyebilir mi? Allah'a emanet ettim ama bir tarafımda araştırıyor..

Sonraki doktorunuzda vajinal ultrasonlami bakti yoksa gobektenmi bakti

Aslında ultrason cihazları farklıysa bile değişebilir diye biliyorum ben. Bazı cihazlar daha kaliteli oluyor. Moralinizi bozmayın, dua edin ama bence bebek yerinde sağlıklı bol bol dinlenin. Belki doktorunuz progestan desteğini artırabilir.

Amin inşallah herşey yolundadır..bende cihazların farklılığından olduğunu düşünüyorum..sürekli yatıyorum sadece WC ve yemek için oturuyorum..progesteron en yüksek dozda alıyorum günde 3 defa 200mg 3fitil olarak her defasında..hayırlısı inşallah..

Prolutex iğne de yapıyor musunuz? Gerçi her doktorun yöntemi farklı oluyor ama ben kullandırıyor doktorum. İnşallah hepsi sağlıkla gelsin

Iğne yapmıyorum sadece fitil olarak kullanıyorum progestan 200...zaten en yüksek doz kullanıyorum günde 3defa 3adet her defasinda..aslında iğneye razıyım ben sordum Dr mada..çünkü fitil olarak tahriş olma ihtimali çok artık parmağımla koyamiyorum prezervatifi parmağıma geçirip kullanıyorum tahriş olmasın diye... inşallah herkesin sağlıkla gelsin bebekleri.. Rabbim isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin..

M msa9 Merhabalar..çok şükür 9+3teyim..Dr veya ultrason hatası diyeyim kimsenin günahına girmiyeyim..öyle bir talihsizlik yaşadım çok üzüldüm...bu yazıdan sonra ertesi gün hastanede acildeki aynı Dr buldum ulaştım,tekrardan ultrasona girdim çok şükür bebek ordaydi..ultrason görüntüsü ile eve huzurlu bir şekilde döndüm...şu anda hastanedeki Dr la ilerliyorum,özel Dr bıraktım ve tabiiki tüp bebek Dr la ..çok şükür bir haftadır kanamam yok ama ben yinede istirahat ediyorum evdeyim,ise gitmiyorum..iki hafta daha yani 12 haftayı atlatana kadar,ikili testlerini yapana kadarda gitmicem ise...bunca yıl emek verdim bebek için,bir servet ödedim tedavilere,tam bu duruma gelmişken gerekirse 9ay bile yatarım bebek için yeterki sağlıkla,hayırlısı ile kavusayim..umarım aydınlatıcı olmusumdur sizin için...böyle bir durum yaşayan varsa eğer mutlaka başka Dr fikri alin..

Cok sevindim cok sukur benimde 6+3 ken kalp atışını falan gördük doktorun sesininde cok derinden geldigini cok küçük oldugu icin normal oldugunu söyledi ama iste insan tutamiyor kendini endişe ediyor umarım haftaya duyarim bende

Allah kucağına almayı nasip etsin..hiç üzme kendini inşallah birdahakine daha net duyarsın..bende o haftada senin kadardim ve çok hafiften duyuluyordu...büyüdükce guclenicek,sende daha çok butunlesiceksin bebeginle..Allah'a emanet et haftaya cok net duyarsın hatta boyunun kaç cm olduğunuda söyler belki

Amin canim benim cok haklisin insallah diyorum cok tesekkur ederim icini rahatlattinDualarini bekliyorum

Ben yaşıyorum şimdi.2 gündür ağlamaktan helak oldum.4 doktor dolaştım kesen boş tutunsmis bebek kürtaj denildi sonraki doktor kontrol bekle dedi işin ilginç kısmı şüpheli fetal yankılar ve yolk kesesi var diye rapor verildi elime ve beklemem gerektiği soylenildi.2.tup bebek denemem ve burnumdan geldi.artik çocuk falan istemiyorum vücuduma bilerek zarar vermekte günah yani.bu işin sonucu nolcak. Bilmem.kanarsam biter gider bu konu hemde bidaha açılmamak üzere.

Seni çok çok iyi anlıyorum ama öncelikle söylemek istediğim şey sen ne düşünüyorsan ne hissediyorsan içindeki bebekte ondan etkileniyor...kaçıncı haftadasin ve betan Kac? Beta takibi önerdiler mi suanda? Öncelikle sakın vazgeçme sakin..ben beta artisindan sonra kese gördüm daha çok küçüktü sonrasında kanama ile hastaneye gittim ve ilk o zaman kalp atışını gördüm..sonra kendi özel Dr gittigimde (3gun sonra) kese büyümüş ama boş dedi hatta eşimde yanımdaydı ve kesenin içerisine kan akisida yok dedi ne yolk kesesini nede embriyoyu gördü,oysa 3gun önce ben kalbini bile duymuştum..ertesi gün tekrar hastanedeki nöbetteki o Dr buldum tekrar bakıldı ve çok şükür bebek ordaydi kalbide atiyordu..ben çok şükür şu anda 10+5teyim ama halen göbekten denk goremiyorlar alttan muayene ediliyor..ayrıca bana muayene esnasında ellerimi belimin altına koymam söyleniyor o şekilde görünüyor..bence bekle bol.bol dua et gerçekten veren Allah alan Allah ben o ilk haftalar neler yaşadım neler kanama,bu kese boş denmesi,TSH yukselmesi,ağlama krizleri yeni yeni toparlamaya çalışıyorum...sana tavsiyem bekle beta takibi yap çünkü boş kesede beta düşmeye baslarmis kesenin görüntüsü bozulurmus hatta gerçekten boş kese ise vücut onu atabilirmis kanama ile..hemen kürtaja gitme bekle..bir tanidigim iki defa boş kese durumu yaşadı tüp bebekte birinde kürtaj oldu birinde kendi attı vücut ve gerek kalmadı..hatta bazı durumlarda kürtaj yapmayıp ilaclada gidiyor...dualarım seninle inşallah Allah yüzünü güldürür şimdi ne desen durumun verdiği hassasiyetle çok normal ama eminim ki her ne olursa olsun bu yolda ilerliceksin..gerçekten ben 4kez tedavi 6defa transfer oldum ilk kez hamileyim neler yaşadığımı az çok tahmin edersin nekadar yiprandigimi..ama geçmişe bakınca hamilelikte dertler üzüntüler bitmiyor inan daha zormuş bundan sonrası ne olur bilemem hayırlısını dilerim..senin içinde inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…