Tup bebek yaptirsam mi?

Saripapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
102
48
28
35
Merhaba kizlar..2 seneden fazladir bebek sahibi olmaya calisiyorum..ilk sene denedik olmayinca doktora basvurduk..1 senede klomen sonrasinda femara kullandim catlatma ignedi vuruldum olmadi..bu arada yumurta gelisimi saglaniyodu ama olmuyodu..esimde bi problem yok..bende polikistikover var ama doktor polikistikle uyumlu degil adetlerin vs dedi..en son asilama yaptirdim 2 ay oncede oda olmadi 2 aydir doktora gitmiyorum..tup bebek yaptirmayi dusunuyorum..kocaelinde oturuyorum doktor önerisi rica ediyorum sizden

Umuttepede devlette tüp bebek yaptırabilirsiniz. Benim doktorum Eray Çalınkan'dı. Özel Kocaeli Hastanesi'nde de çalışıyor. Muhteşem bir doktor bence. 2. Tüp bebeğe baslayacaktım ben. Doğal hamile kaldım.

Eray caliskani daha oncede duymustum ama hala özel kocaeli de mi acaba..Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Yaa cok sevdindim kocaelindeyse ona giderim ozaman ya..esim erkek doktor pek sicak bakmiyo ama ikna ederim umarim
Maalesef en uzmanlar çoğunlukla erkek. Okan Üniversitesi'nde Nida Hanım var bi de Eray Hoca Okan'da da çalışıyo isterseniz ona da bakabilirsiniz.

Maalesef en uzmanlar çoğunlukla erkek. Okan Üniversitesi'nde Nida Hanım var bi de Eray Hoca Okan'da da çalışıyo isterseniz ona da bakabilirsiniz.
Evet kendi capimda biraz arastirma yaptimda kadin icime sinen bulamadim..okan üniv uzak iste gidip gelmesi skntı

Merhabalar bende 1.5 yıldır korunmuyorum ama olmadı. Daha önce başka doktorla klomen femara iğne falan demedik ama yine olmadı. Bi sorunum yok benimde eşiminde. Hsg çekileyim diyorum ama direk bu doktorla mı devam etsem? Sizin öneriniz üzerine gideceğim

Bende kocaeli cayirovadayim . Biz de de sorun yok merkez hastanesine gittim bir iki defa klomen kullandım olmadı aşılama yaptırdık 2 kez şimdiki aklım olsa hiç aşılamaya bulaşmazdim. Şimdi tüp bebek yaptırıyorum o da İlki tutmadı zaten zor bir süreç tabiki ben istabulda yaptırdım

Ben 1kere asilama yaptirdim..bi seferde tup bebek denemeyi dusunuyorum oda olmazsa birakicam artik

Ben de darıcada yaşıyorum. Biz Anadolu sağlık merkezi hastanesinde yaptırdık. Ebru ve Tayfun hoca birlikte ilgilendiler. Yumurta üretimim sıfırdı ama şu an ikizlere hamileyim 6 haftalık

Ben de darıcada yaşıyorum. Biz Anadolu sağlık merkezi hastanesinde yaptırdık. Ebru ve Tayfun hoca birlikte ilgilendiler. Yumurta üretimim sıfırdı ama şu an ikizlere hamileyim 6 haftalık
Masaallah yaa Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..cok sevindim..boyle haberler duymak ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…