Herkese merhaba. 32 yaşındayım 6 senelik evliyim 4 senedir sebepsiz infetilite çocuğumuz olmadı 2 aşılama denedim sonrasında tüp bebek ve tuttu . Aşırı çocuk istedim bebek özlemim vardı dışarıda gördüğümde içim cız ediyordu bizim evimizdede bi ses bi nefes olsun çok istedim çok dua ettim normalde çocuk ruhluyum ve oynar onlarla çok iyi anlaşırım . Hastane süreci çok yordu iğneler olacak olmayacak mı tutacak tutmayacak mı hatta transferde bile çok mutlu olmustum içimde o minik insallah tutunsun dedim çok iyi beslendim dikkat ettim ttuğu günü duyunca şok oldum sevinçden adaklarımı yerime getirdim sonrasında ki günlerde şampuan kokuları parfüm kokuları tiksinç gelmeye başladı ağaçlar bile çok kötü koktu herşey evden tiksindim günlük yaptığım işlerden böyle depresyona girip kafamda hazır değilmiydim ben nasıl bakıcam zaten anksyete hastasıyım sevemicekmiyim gibi bi anda düşünceler girmeye başladı çok caresizim onu çok istedim böyle düşündüğüm için çok üzülüyorum herkes mutlu normalde e bebekden birsey almak ıcın can atan bir ınsandım hep ağlıyorum bana ne oldu böyle geçecek mi