Aşılama Tüp Bebek Yaptiranlardan Tavsiyelerrrr...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
66
0
38
KIZLAR TÜP BEBEKLE BEBVİŞİNE KAVUŞANLAR ANLATABİLİRMİ?TUTMASI İÇİN ÖNEMLİ FAKTÖRLER NELER?TRANSFERDEN SONRA NE YAPMAMIZ LAZIM BİZ ANNE ADAYLARINI BİLENLER BİLGİLENDİRSİN LÜTFENNNN...:
1rolleyes:

canım bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım..
ben tedaviye başladığımda beslenmeme dikkat ettim yani sabahları bir bardak sütümü içtim yumurtamı yedim. sebzeye ağırlık verdim.. yumurta gelişmesi için bal tarçın çörekotu karışımı yedim ekmeğin üzerine sürüp..
transferden önce bir tencere kayısı kompostosu yapmıştım hastaneye gitmeden transfer sonrası onu hergün içtim kabız olmamak için çünki transferden sonra kabız olmamak lazım ıkınınca tutunma olsa bile sonu düşük olabiliyormuş.. sürekli dinlendim ama hergün sabah iğne atınmak için (progesteron ampul)350 metre uzaklıktakı eczaneye gittim.. hergün yürüyüş gibi bişey oldu yani...yine süt ve yumurtay devam ettim.. bir sitede okumuştum kabak çekirdeği ve anans suyu tutunma sağlıyormuş bende karışık kuruyemiş atıştırdım tv karşısında ceviz yedim.. karışık meyve suları ve portakal ananas karışık meyve suyu içtim bol bol..iş yapmadım yemek felan onları eşim yaptı 15 gün ben sadece hazır çorba yapıyordum kendime.. ayağımı sıcak tuttum.. şimdilik aklıma gelenler bunlar...

KIZLAR TÜP BEBEKLE BEBVİŞİNE KAVUŞANLAR ANLATABİLİRMİ?TUTMASI İÇİN ÖNEMLİ FAKTÖRLER NELER?TRANSFERDEN SONRA NE YAPMAMIZ LAZIM BİZ ANNE ADAYLARINI BİLENLER BİLGİLENDİRSİN LÜTFENNNN...:
1rolleyes:

sevgili nry,
tüp bebek özel bölümden daha detaylı bilgi edebilirsin,tüp bebek düşünenler ya da sahibi olanlar o bölüme daha çok giriyor çünkü istersen aşağıdaki linkten takip edebilirsin,sevgiler a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum-f103/index.html

kızlar inanın söyleceginiz herşey bizim için önemli tavsiyelerinize ihtiyacımız var sagol nazlı melek aayyyy ananas suyunu nerden bulurum en iyisi alıp sıkmak transfer sonrası umarım bizde tavsiyede bulunanlardan oluruz

merhaba nuraycım, tüp bebk tedavisi stresli bir iş ama pozitif olacaksın
1- pozitif ol
2- kimseyle paylaşma tüp bebek old.
3- insanların soruları seni strese sokar
4- transfer sonrası dr dediklerine uy yeter
5- devamlı yatma ben 4 gün dinlendim illede 2 gün çok önemliymiş
6- sonra işe başladım
7- asla eğilip kalkma, iş güç yemek biraz ara ver, salla gitsin biraz anlayacağın, yardım iste ailenden
8- Allah bilir hayırlısı öyle yapman gereken birşey yok yani, gıdana dikkat et normal ye ben pek iştahsızım , hayırlısı

canım merhaba hangi hastanede tüp bebek tedavisi gördün banada bilgi verirmisin (şu an kaç aylık hamilesin) şimdiden tşk

kızlar bigstarın dediği gibi tüp bebek tedavisi yaptıran herkesle kendinizi kıyaslamayın onun hormonları yumurtlaması farklıdır sizinki farklı... ve hep olumlu olun birde duaların gücü yadsınamaz ben elim karnımda bol bol dua etim ayetel kürsi okudum..doktorunuzun verdiği ilaçlarıda düzenli kullanın..
ben tedavi gördüğümde herkes ilk seferde olmaz genelde 2. tutuyor ilk seferde olsa bile düşükle sonuçlanıyor işte filanın böyle oldu gibi olumsuz konuşuyorlardı hep böyle şeylere kulak asmayın...
belalım kime sordun bilmiyorum ama sende istanbuldasın ben marmara üniv. hastanesinde tedavi oldum canım..

kızlar inanın söyleceginiz herşey bizim için önemli tavsiyelerinize ihtiyacımız var sagol nazlı melek aayyyy ananas suyunu nerden bulurum en iyisi alıp sıkmak transfer sonrası umarım bizde tavsiyede bulunanlardan oluruz

marka vermekte sakınca varmı bilimiyorum ama dimes in doğal meyve suları serisinde ananas suyu varmış şeker katkısı da yok onu içebilirsin canım
inşallah bu son tedavin olur

Merhaba belalım, bana sormuşsun galiba soruyu , 8+6 günlük hamileyim inşallah, Allah'ım herkese nasip etsin inş. her konuda (bildiğim tabiki) yardımcı olurum artık pek bilmediğimde kalmadı dr olcam yakında, amerikan hastanesi, dr - hemşirleri- tüm ekipleriyle bu konuda psikolojik destek veriyorlar sanki tedavi olurken çok önemli diğer hastanelere göre çok az fiyat farkı var ama, onu veren onuda verir diye düşünüyorum Allah yardım etsin hepimize, taksitlendirmeleri var, kredi kartına, gerçekten çok ama çok iyiler ekip olarak rencide etmiyorlar, her konuda yardımcılar. bir keresinde tedavi süresinde moralim bozulmuştu ortalık yerde başladım ağlamaya hemen dr lar geldi, odalarına aldılar konuştuk beni rahatlattılar,ve evime gittim. sormak istediğiniz soru olursa beklerim.

seninkiler ne kadar benimkiler 8+6 daha küçükler yavruşlarım Allah'ım sağlıkla hayırlı zamanda dünyaya gelirler inş.
sen nasılsın mide bulantın vs varmı,
ne hap içiyorsun
demir hapına ne zaman başlayacaksınız
benim - eşim + kan gruplarımız sizde varmı böyle bişi, varsa iğne vs ne zaman olacaksın.
sende halsiz kalıyormusun, merak ettimde normalde ikiz anneleri herşeyi 2 kat yaşarmış ya, çalışıyormusun.

teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla bebişine yada bebişlerine kavuşursun.allah herkese o mutluluğu tattırsın

X