tüp bebek yaptıranlar yardımcı olun lütfen acil

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar 1 asılama 1 normal yolla 2 gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı malasef 2. asılamam bazı ihmallerden dolayı tutmadı yumurtalarım erken catladı büyük ihtimal (kısmet değilmiş)

3.asılama için tedaviye başladım

yumurtam erken catlamasın diye cetrotide isimli bir iğne yazdı doktorum genelde tüp bebekte yumurta toplama işlemi için kullanılıyıormus

bu iğneyi 2 gündür vurunuyorm ama bugün sabahtan beri yogun bir şekilde yumurtalama akıntısı geliyor bu iğneye rağmen yumurtam catlarmı

bu ve türevi iğneyi kullanırken yumurtlama akıntısı gelen oldumu lütfen yardımcı olun

cuma günü en büyük yumurtam 13 .5 mm di

diğer tedavilerimdede 17 mm civarıyken akıntım gelmeye başlıyordu

Çatlamaz korkma. Ben tüp bebekle bu igneyi kullandım. Sonra çatlama ignesi oldum. 24 saat sonra da işleme alındım. Yumurtalar toplandı.
peki iğneyi kullanırken akıntı oldumu yumurtalama akıntısı yani birde iğnenin üzerinde deri altı enjeksiyon yazıyor ama benim doktorum kalçadan yapılsın dedi kalçadan yapılınca etkisi azalıyor olabilrmi siz neşekilde uyguladınız

Ben göbeğimden uyguladım. Doktor o şekilde dedi. Benim herzaman akıntım olur. Korkma sen stres yapma. Inşallah sende bebegine kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…