canım ben 28 yasındayım sen kac yasındasın
ben begenmedim bahceciyi ilgi önem yok diye düşünüyorum üçüncü denememi istanbul tüp bebekte yaptırdık ve suan memnunum
sonucunu aldınmı pekı?? ben 39 yasındayım 3 ay once zeynepkamılde yaptırdım 1 yumurta olustu tek embrıyon o da tutmadı bende sorun cok normal bır gebelıkten sonra kuretaj olddum tuplerım kapandı mıon olustu suanda tuplerım yok yumurtam bır tane o da yarım suanda 3 folıkul gorunuyor yarın bellı olucak yazarım sıze suanda ıyı gıdıyor dedı dr bakalım allah herkeze cocuk nasıp etsın...tedavınız ne asamada??
Merhaba arkadaşlar bende Bahçeci Fulyada tedavi gördüm ve şuanda hamileyim Allah onlardan razı olsun ben çok memnun kaldım. Rabbim herkese nasip etsin inş.
doktorun kimdi canım ben iki kere denedim orda burcak hanımda hiç memnun kalmadım degıstırdım
benim doktorum Güvenç Bey canım. Ben merkezden ve doktordan çok çok memnunum. bahçeci kliniği bu işi gerçekten biliyor ve laboratuvarları çok çok gelişmiş bu işin mutfağı çok önemli biliyosun. Bu arada sen kaç yaşındaydın canım ve kaçıncı denemendi ??
merhaba canım peki transfer sonrası neler yaptın nasıl beslendın yazarmısın bnmde onumuzdekı gunlerde 2 denemem olcak ılac asamasındayım
bende ılk ıkısını bahcecıde denedım ama ordan vazgectım artık ıst tup bebek aret kamara gidiyormmerhaba bende nisan başında 2.denememi yaptım bahçeci umut tüp bebekte koşuyolunda ama tutmadı doktorum ulun beydi ben 3.denememide orada yaptırmayı düşünüyorum.kuru kayısı kuru incir yemedi tavsiye ederim. özellikle konposto iç ve bol bol su iç inşallah emeklerinin karşılığını alırsın güzel haberlerini bekliyoruz.
bende ılk ıkısını bahcecıde denedım ama ordan vazgectım artık ıst tup bebek aret kamara gidiyorm
Merhaba,
Bende oraya gitmeyi düşünüyorum.Fikir ve görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen? Tşk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?