Tüp bebek yaptıracaklar muhakkak okusun.

Araştırma hastanelerinde oluyor bu bölüm
Santrale sorun bi isterseniz

Yazdıklarınıza katılıyorum 7 kere tüp bebek yapmış biri olarak. Sadece pgt herkes için gerekli değil o yanlış anlaşılmasın. Sizinde kalıtsal bir kromozom bozukluğu olduğu için gerekli olmuş. Bir de 2 embriyonun çok faydasını gördüm. İki hamileliğim de ikiz başladı ve tek devam etti. Sağlıklı olmayan gelişmiyor ve diğerine zararı olmadı. Yinede tek embriyo da mantıklı. İkiz gebeliğin kendi içinde riskleri var. Önemli olan eve sağlıklı bir bebekle dönmek Allah’ın izniyle

Bir arkadaşım kadın doğum doktoru bunları ona sordum yaptırmalı mıyım yoksa doktoruma mı güvenmeliyim dedim klinik detayları doktorun biliyordur sen doktoruna güven dedi

pgt sonucunda gelen bozukluk ile eşimdeki sıkıntı aynı değildi ama:)
başka sorunlar vardı embriyoda

Bunların hiçbirine bakmadan (hsg hariç) aşılama oldum, şimdi de tüp bebeğe başladım; öncesinde okusam başlamazdım. Çünkü sebepsiz inf.im. çok teşekkür ederim bunları paylaştığınız için. Eğer ilk tüp bebek tutmazsa tamamını yaptıracağım.
İnşallah bebeğinize mutlulukla kavuşursunuz.

Dün bu sayfayı okuduktan sonra hemen genetik bölümünden randevu aldım ileri tarihe olacağını düşündüm ama bugüne randevumu aldım gittim görüştüm yaşadıklarımı anlattım doktor hanım benim ailemle ilgili eşimin ailesiyle ilgili sorular sordu düşük var mı ölü doğum var mı vs doktorunuz istiyor mu diye sormadi bu testlerin tedavi öncesi yapılması gerekiyordu dedi öğleden sonra gittiğim için yarın sabah gidip kan vericez eşimle, buarada eşim yanımda değildi onun icinde evrak hazırlayıp verdi sağolsun. victoryvivi hanıma da tesekkürler sizin yonlendirmeniz sayesinde gittim çünkü nerden baslayacagimi gerçekten bilmiyordum 2 olumsuz sonrası kafam fazlasıyla karışıkti.

Çok sevindim :)
İnsallah birsey çıkmaz testlerde
Biraz geç cıkıyor sonuc ama olsun
Birsey çıkarsa da kesinlikle embriyolarını pgt ye gönderirsin
Hayırlı olsun canım

Çok sevindim :)
İnsallah birsey çıkmaz testlerde
Biraz geç cıkıyor sonuc ama olsun
Birsey çıkarsa da kesinlikle embriyolarını pgt ye gönderirsin
Hayırlı olsun canım
Sağolun ins çıkmaz bişey sonuçlar 3 ay sonra çıkacakmis zaten benim için en uygun tarih de ya yaz tatili ya da ara tatil yaşadığım şehirde dondurulmuslarim var ama başka bir merkezde denemek istiyorum onu henüz secemedim bu 3 ay da bol bol düşünürüm artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…