• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek yapmaya geldim meger hamileymisi.

Allah razı olsun :) bir şey sorabilir miyim? Akıntın oluyor mu benim adetim düzensiz 1-2 gün ileri atar normal şartlarda dün olmam lazımdı ama olmadım düzensizde olduğu için test yapmaya cesaretim yok :KK43: göğüslerim çok şişti, bir de akıntım var şeffaf parlak kokusuz nasıl desem hani yumurtlama günlerimiz de olur ya yumurta akı kıvamında o şekilde akıntım var ama adetime de az kaldı hatta olmam lazım dı olmadım :KK43:
Benim adet oncesi sadece bel agrim oldu onuda bel fitigim var ona baglamistim..ben aylarca gebelik icin kendime belirti aramistim goguslerim aciyomu die bakiyodum kasik agrim varmi diye dusunuyodum..ama herkeste farkliymis hic bi belirtim olmadi ve hala da yok..

Ahh canim benim Rabbim kucagimuza almayi nasip etsin herkese. Okurken kendimi buldum. Iki asilama bir tup negatifim vardi benimde. Bide insan saniyorki benim basima gelmez heo baskasina nasip olur derken aralik tup bebek topiginde yazarken bi test hamileyim. 3 bucuk sene sonra. Rabbimin mucizesi hersey. Keseyi de gorduk. Kalp atsini bekliyoruz Allah her isteyen kadina nasip etsin:nazar::KK46::KK36:
Kesinlikle mucize..hala inanamiyorum Rabbim ne isterse o oluyor.ben hic ihtimal dahi vermiyordum ama nasip ben daha kese goremedim heyecanla bekliyorum..Rabbim isteyen herkese ve bize tez zamanda saglikli ve hayirli bi sekilde bebisleri kucagmza almayi nasip etsin..

Ahh canim benim Rabbim kucagimuza almayi nasip etsin herkese. Okurken kendimi buldum. Iki asilama bir tup negatifim vardi benimde. Bide insan saniyorki benim basima gelmez heo baskasina nasip olur derken aralik tup bebek topiginde yazarken bi test hamileyim. 3 bucuk sene sonra. Rabbimin mucizesi hersey. Keseyi de gorduk. Kalp atsini bekliyoruz Allah her isteyen kadina nasip etsin:nazar::KK46::KK36:
Canım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Biz bugün kalp atışlarını da dinledik çok şükür;) Allah'ım devam ettirsin inş

Rabbim tamamına erdersin.Bizede dua et.

Rabbim tum isteyen kadinlara bu mutlulugu nasip et. Onlarda benim gibi pozitif idrar testi ellerinde sevincten deli gibi evin icinde kostursunlar. Amin

hareketsiz spermle hamile kaldın öylemi Rabbim çok büyüksün, bizim hareketli 29,1.5 yıldır uğraşıyoruz. kucağına almakta nasip olsun inşallah
Rabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin

hareketsiz spermle hamile kaldın öylemi Rabbim çok büyüksün, bizim hareketli 29,1.5 yıldır uğraşıyoruz. kucağına almakta nasip olsun inşallah
Rabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin
Evet esimin ileri hareketli spermi maalesefhic yok..hatta bi profesor iki asilamayla bosuna vakit kaybeymissiniz dedi..icim cok acidi ve cok agladim..ama Rabbim ol desin yeterki..sunu soyleyebilirim esim proxed,keciboynuzu kuru ,ari poleni ,zinco, evicap, caksir otu,propolis icti son bikac hafta onun etkisi oldugunu dusunuyorum..bide ben her ay dusunur dururdum bu ay tup bebek yapacagim diye hic takmadim kafama ve hamile oldugumu duyunca inanamadim zaten..Allahima dua ediyorum isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Yazamadigim ve atladigim o kadar cok detay varki..Gercekten Rabbim ol desin yeterki...

Back