Kesinlikle...Rabbimin mucizesi yeterki o ol dedin...Rabbim yeterki vermek istesin gözünüz aydınn
Inanin saatlerce agladim..esimi aradim o da sok oldu...hala inanamiyorum tup bebek tutacakmi diye telaslanirken ben hamileymisim meger...nasip..dua..gözünüz aydın okurken gözlerim yaşardı.annelik hissi gerçekten kadınları çok sulugöz yapıyormuş :)
Amin canimsimdiden dua etmeye basladim Rabbimtez zamanda nasip etsin sizlerede..Hayırlı olsun canım kucağına alacağın günleride gör inşallah :) tebrik ederim darısı benim ve tüm isteyenlere inşalllah
Adetime 2 gun var 170 cikti..daha dr gitmedim yarin gitcem ins hayirlisi..Kaç haftalık peki?
Amin canimsimdiden dua etmeye basladim Rabbimtez zamanda nasip etsin sizlerede..
hayırlı olsun canım çok mutlu oldum ama adetine daha iki gün varken yüksek gibi geldi çoğul gebelik olmasın heeeAdetime 2 gun var 170 cikti..daha dr gitmedim yarin gitcem ins hayirlisi..
Inşallah hamikesinizdir. Benim ilk hamileligimde aynı belirtiler vardı. Adet sancısı gibi sancı ve şeffaf akıntı. Sürekli wc gidip kontrol ediyordum kendimi kanama varmı diye.Allah razı olsun :) bir şey sorabilir miyim? Akıntın oluyor mu benim adetim düzensiz 1-2 gün ileri atar normal şartlarda dün olmam lazımdı ama olmadım düzensizde olduğu için test yapmaya cesaretim yokgöğüslerim çok şişti, bir de akıntım var şeffaf parlak kokusuz nasıl desem hani yumurtlama günlerimiz de olur ya yumurta akı kıvamında o şekilde akıntım var ama adetime de az kaldı hatta olmam lazım dı olmadım
Ahh canim benim Rabbim kucagimuza almayi nasip etsin herkese. Okurken kendimi buldum. Iki asilama bir tup negatifim vardi benimde. Bide insan saniyorki benim basima gelmez heo baskasina nasip olur derken aralik tup bebek topiginde yazarken bi test hamileyim. 3 bucuk sene sonra. Rabbimin mucizesi hersey. Keseyi de gorduk. Kalp atsini bekliyoruz Allah her isteyen kadina nasip etsinAdetime 2 gun var 170 cikti..daha dr gitmedim yarin gitcem ins hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?