Slm arkadaslar eger birgun hamile olursam mutlaka hikayemi yazcam demistim..iki yil once evlendim evlendigimde cocuk dusunmemistim dusundugumde hemen olcak saniyodum..dogum kontrol hapi kullaniyordum..derken esimin zorlamalariyla biraktim hapi ve ilk birktigim ay dogum gunumde test yaptim esime surpriz yapmak istedim sonuc negatif..yikildim..ve aylarca bu yikim devam etti..derken bi ara 10 kilo kadar aldim istanbula gelip dr gittimki polikistik oldugumu ogrendim doktor ileri derecede oldugumu ve zor gebe kalacagimi soyledi yikildim..ardindan hap ve igne tedavileriyle devam ettim hepsi negatif..esim sperm testini tekrarladi ve sokk hic hareketli spermi yok..derken o ve ben tekrar ilac kullandik iki asilama yapildi negatif..bu arada da ogrendi.ki aylardir tsh im yuksekmis yani gebe kalsamda disermis..doktor hatasi..derken tup bebege yonlendirdiler bu ay tup bebek yapmak icin istanbula geldim..tup bebek merkezine gittim ordaki profesor neden bosuna zaman kaybettiniz sonuclar kotu dedi.adetime 2 gun varken bi test yaptim sanki ikinci cizgi cikti ama inanamadim 2 test daha yaptim gozlerime inaanamiyorum..kardesim hamilesin dedikce inanamadim..kan testi yapmaya gittik kardesim laboratuvarin orda bekledi bense hastanedenci kip gezdim kesin negatif yine aglama diorum kendi kendime sonra kantine gittim kardesimi aradim gel cay icelim..kardesim gozyaslari icinde geldi elindede kagit hamilesin..sokkk sokk sokk..bu bi mucize ..hamileyim..