• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek yapmaya geldim meger hamileymisi.

dopamin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
127
73
23
Slm arkadaslar eger birgun hamile olursam mutlaka hikayemi yazcam demistim..iki yil once evlendim evlendigimde cocuk dusunmemistim dusundugumde hemen olcak saniyodum..dogum kontrol hapi kullaniyordum..derken esimin zorlamalariyla biraktim hapi ve ilk birktigim ay dogum gunumde test yaptim esime surpriz yapmak istedim sonuc negatif..yikildim..ve aylarca bu yikim devam etti..derken bi ara 10 kilo kadar aldim istanbula gelip dr gittimki polikistik oldugumu ogrendim doktor ileri derecede oldugumu ve zor gebe kalacagimi soyledi yikildim..ardindan hap ve igne tedavileriyle devam ettim hepsi negatif..esim sperm testini tekrarladi ve sokk hic hareketli spermi yok..derken o ve ben tekrar ilac kullandik iki asilama yapildi negatif..bu arada da ogrendi.ki aylardir tsh im yuksekmis yani gebe kalsamda disermis..doktor hatasi..derken tup bebege yonlendirdiler bu ay tup bebek yapmak icin istanbula geldim..tup bebek merkezine gittim ordaki profesor neden bosuna zaman kaybettiniz sonuclar kotu dedi.adetime 2 gun varken bi test yaptim sanki ikinci cizgi cikti ama inanamadim 2 test daha yaptim gozlerime inaanamiyorum..kardesim hamilesin dedikce inanamadim..kan testi yapmaya gittik kardesim laboratuvarin orda bekledi bense hastanedenci kip gezdim kesin negatif yine aglama diorum kendi kendime sonra kantine gittim kardesimi aradim gel cay icelim..kardesim gozyaslari icinde geldi elindede kagit hamilesin..sokkk sokk sokk..bu bi mucize ..hamileyim..

gözünüz aydın, masal gibi olmuş, sağlıkla kucağınıza alın inşallah:nazar:

Maşallah , adınıza çok sevindim . Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.
İsteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun .

Amin canimsimdiden dua etmeye basladim Rabbimtez zamanda nasip etsin sizlerede..

Allah razı olsun :) bir şey sorabilir miyim? Akıntın oluyor mu benim adetim düzensiz 1-2 gün ileri atar normal şartlarda dün olmam lazımdı ama olmadım düzensizde olduğu için test yapmaya cesaretim yok :( göğüslerim çok şişti, bir de akıntım var şeffaf parlak kokusuz nasıl desem hani yumurtlama günlerimiz de olur ya yumurta akı kıvamında o şekilde akıntım var ama adetime de az kaldı hatta olmam lazım dı olmadım :(

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünüz Aydın

Allah razı olsun :) bir şey sorabilir miyim? Akıntın oluyor mu benim adetim düzensiz 1-2 gün ileri atar normal şartlarda dün olmam lazımdı ama olmadım düzensizde olduğu için test yapmaya cesaretim yok :KK43: göğüslerim çok şişti, bir de akıntım var şeffaf parlak kokusuz nasıl desem hani yumurtlama günlerimiz de olur ya yumurta akı kıvamında o şekilde akıntım var ama adetime de az kaldı hatta olmam lazım dı olmadım :KK43:
Inşallah hamikesinizdir. Benim ilk hamileligimde aynı belirtiler vardı. Adet sancısı gibi sancı ve şeffaf akıntı. Sürekli wc gidip kontrol ediyordum kendimi kanama varmı diye.
Ikinci si tüp brbekti. 3. Su günüm geçti akıntı çok olmadı ama adet sancısı gibi sanciyi hissettim. 10 gün sonra test yaptım hamileyim

Çooook sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Adetime 2 gun var 170 cikti..daha dr gitmedim yarin gitcem ins hayirlisi..
Ahh canim benim Rabbim kucagimuza almayi nasip etsin herkese. Okurken kendimi buldum. Iki asilama bir tup negatifim vardi benimde. Bide insan saniyorki benim basima gelmez heo baskasina nasip olur derken aralik tup bebek topiginde yazarken bi test hamileyim. 3 bucuk sene sonra. Rabbimin mucizesi hersey. Keseyi de gorduk. Kalp atsini bekliyoruz Allah her isteyen kadina nasip etsin:nazar::KK46::KK36:

Back