- 11 Mayıs 2024
- 129
- 41
- 13
- 25
- Konu Sahibi hayale giden yol
-
Canım bende 24 yaşındayım Allah büyük inan tutmaz diye stres yapma rabbim nasip ederse tutuyor sen hayırlısını iste benim 2 tane denememde tuttu birinde düşük yaşadım şuan hamileyim 8 haftalık ama bebeğimin kalp atışları yok o yüzden stres yapma moralini yüksek tut allahım nasip eder tutar inşallah herşeyin hayırlısını kolaylıkla isteArkadaşlar tüp bebeğe transfer hazırlığında beş günüm kaldı ama acayip kaygı var içimde ya olmazsa ya tutmazsa strese girmeye başladım bu zamana kadar kafama çok iyi dağıttım ama şu an çok takılıyorum iki gündür sizce ne yapmalıyım yaşımda 25
Zaman yaklaştıkça stresim o kadar arttı normalde bu siteye bile girmeyi unutmuştum hiç girmiyordum hatta ama acayip derecede 2.03 gündür böyle içimde kaygılar oluşmaya başladı çok korkuyorum yani ve büyük paralar harcıyoruz bu dönemde maddi manevi yıprandık Allah bize de mucizemize kavuşturmayı nasip etsinBenimde yaş 30 şuan tüp bebeğe ilk defa başladım ve seni çok iyi anlıyorum aynı stres korku ümitsizlik bendede varsanırım bu hep olucak çocuk olduğunda ayrı doğurduğunda ayrı büyüme evrelerinde ayrı
O kadar stresliyim ki bugün normalde doğum günüm doğum günüm olduğunu unutmuşum insanlar bana yazıyor oradan hatırladımNekadar az stres okdr pozitif kızlar olana kadarda devam edicem diyip kendinize gazı verin olmazsa dünyanın sonu değil sonuçta bir tedavi yontemimiz oluyor şükür öyle düşünün evet çok zor oluyor ama geçiyor birde bakıyorsunuz bebisiniz kucağınızda emziriyorsunuzbuarada yaşım 36 bir kizim var çok şükür ikinci için uğraşıyorum bende
Merhaba hangi hastanede tedavi gördün acaba ben AcıbademdeyimCanım bende 24 yaşındayım Allah büyük inan tutmaz diye stres yapma rabbim nasip ederse tutuyor sen hayırlısını iste benim 2 tane denememde tuttu birinde düşük yaşadım şuan hamileyim 8 haftalık ama bebeğimin kalp atışları yok o yüzden stres yapma moralini yüksek tut allahım nasip eder tutar inşallah herşeyin hayırlısını kolaylıkla iste
Benim Dr dışarda özel ama transferlerim yumurtalık toplama işlemlerim felan hep İzmir’de tavmergende olduMerhaba hangi hastanede tedavi gördün acaba ben Acıbademdeyim
Anlaşmalı hastaneyle yaptılar yaniBenim Dr dışarda özel ama transferlerim yumurtalık toplama işlemlerim felan hep İzmir’de tavmergende oldu
Bende adet olmayı bekliyorum transfer için adet olmazsam diye ayrı korku ve tutmazsa diye ayrı rahım yine kalınlaşmazsa diye ayrı korku varArkadaşlar tüp bebeğe transfer hazırlığında beş günüm kaldı ama acayip kaygı var içimde ya olmazsa ya tutmazsa strese girmeye başladım bu zamana kadar kafama çok iyi dağıttım ama şu an çok takılıyorum iki gündür sizce ne yapmalıyım yaşımda 25
Evet öyleAnlaşmalı hastaneyle yaptılar yani
Merhaba bende yarın transfer olucam benim de emriyolarım tavmergendeBenim Dr dışarda özel ama transferlerim yumurtalık toplama işlemlerim felan hep İzmir’de tavmergende oldu
Hayırlı olsun şimdiden rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin senin Dr kimMerhaba bende yarın transfer olucam benim de emriyolarım tavmergende
Hayırlı olsun şimdiden rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin senin Dr kim
Amin inşallahHayırlı olsun şimdiden rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin senin Dr kim
Benim Onur Aldemir tavmergende değil Dr dışarıdaAmin inşallahHakan Kadirağa senin kim ?
Merhaba transfer işleminiz yumurta toplandıktan kaç gün sonra yapiliyor bende nasipse Cuma günü gideceğim yumurta toplamayaArkadaşlar tüp bebeğe transfer hazırlığında beş günüm kaldı ama acayip kaygı var içimde ya olmazsa ya tutmazsa strese girmeye başladım bu zamana kadar kafama çok iyi dağıttım ama şu an çok takılıyorum iki gündür sizce ne yapmalıyım yaşımda 25
Merhaba transferiniz oldu mu tuttu mu peki olduysaMerhaba bende yarın transfer olucam benim de emriyolarım tavmergende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?