Tüp bebek ve stres

hayale giden yol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
76
24
3
25
Arkadaşlar tüp bebeğe transfer hazırlığında beş günüm kaldı ama acayip kaygı var içimde ya olmazsa ya tutmazsa strese girmeye başladım bu zamana kadar kafama çok iyi dağıttım ama şu an çok takılıyorum iki gündür sizce ne yapmalıyım yaşımda 25

Canım bende 24 yaşındayım Allah büyük inan tutmaz diye stres yapma rabbim nasip ederse tutuyor sen hayırlısını iste benim 2 tane denememde tuttu birinde düşük yaşadım şuan hamileyim 8 haftalık ama bebeğimin kalp atışları yok o yüzden stres yapma moralini yüksek tut allahım nasip eder tutar inşallah herşeyin hayırlısını kolaylıkla iste

Benimde yaş 30 şuan tüp bebeğe ilk defa başladım ve seni çok iyi anlıyorum aynı stres korku ümitsizlik bendede var sanırım bu hep olucak çocuk olduğunda ayrı doğurduğunda ayrı büyüme evrelerinde ayrı

Nekadar az stres okdr pozitif kızlar olana kadarda devam edicem diyip kendinize gazı verin olmazsa dünyanın sonu değil sonuçta bir tedavi yontemimiz oluyor şükür öyle düşünün evet çok zor oluyor ama geçiyor birde bakıyorsunuz bebisiniz kucağınızda emziriyorsunuz buarada yaşım 36 bir kizim var çok şükür ikinci için uğraşıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…