• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve sonrasıı

meryad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
63
5
1
31
kızlar merhaba tup bebek yaptırıp hem normal gebelık yasayıp hemde dış gebelık olan varmı aynı anda duydunuzmu hıc cıft embryo transferlernde bazen olablıyormuş bugun doktor soledı bole seler olablıyor fln flnn korkuttu benı ole bırsey yok ama olablrde dedı sok gecırdım

kızlar merhaba tup bebek yaptırıp hem normal gebelık yasayıp hemde dış gebelık olan varmı aynı anda duydunuzmu hıc cıft embryo transferlernde bazen olablıyormuş bugun doktor soledı bole seler olablıyor fln flnn korkuttu benı ole bırsey yok ama olablrde dedı sok gecırdım
Kimyasal gebelik olabiliyor ama dış gecelik olmaz cünkü zaten embriyoyu direk rahme koyuyorlar

Manyak doktor neden öle dedi acaba ruh hastası uyku uyumadım korkudan suan gebeyım tup bebekle cok sukur keseyıde gordum dıgerı ıkı embryoydu dıgerı dusmedıyse dış gebelıkde olabılır flnfkn yazdıklarmı demıştıı ıcımı rahatlattın canm cok saol

Mantıksız yani sağlıksız gebelik olabilir ama dış gebelik imkansız gibi bişey koyulan embriyo tekrar tüp e mi ilerleyecek?

Mantıksız yani sağlıksız gebelik olabilir ama dış gebelik imkansız gibi bişey koyulan embriyo tekrar tüp e mi ilerleyecek?
Maalesef oluyor kendim yaşadım rahime bırakılan bebek tüpe doğru ilerliyor ne yazık ki ve bu risk her zaman az da olsa var ve benim embriyom gidip sağ tüpüme yerleşmişti ameliyat oldum tüpümde alındı

Maalesef oluyor kendim yaşadım rahime bırakılan bebek tüpe doğru ilerliyor ne yazık ki ve bu risk her zaman az da olsa var ve benim embriyom gidip sağ tüpüme yerleşmişti ameliyat oldum tüpümde alındı
Şuan çok şaşırdım ve ilk defa duydum doğal gebelikten kaynaklı olmuş olabilir mş

İki embriyo mu transfer edildiniz binde birde olsa böyle bir ihtimal var tabi herkeste yada her zaman karşılışılan bir olay değil dilerim öyle bir sıkıntınız yoktur inşallah

Şuan çok şaşırdım ve ilk defa duydum doğal gebelikten kaynaklı olmuş olabilir mş
Ben kendim yaşadım iki embriyo transfer edildi diğeri zaten tutunmamış diğeri de gidip sağ tüpe yerleşmiş doktorum dedi tüp bebekte dış gebelik riski var çünkü daha embriyo geziniyor kendine yer arıyor yerleşmek için o sırada tüpe doğruda ilerliyebiliyormuş işte insan başına gelmeden bilemiyor bende tüp bebekte dış gebelik olacağını bilmiyordum ama kendim yaşadığım için bu ihtimal hep var dilerim Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥰

Manyak doktor neden öle dedi acaba ruh hastası uyku uyumadım korkudan suan gebeyım tup bebekle cok sukur keseyıde gordum dıgerı ıkı embryoydu dıgerı dusmedıyse dış gebelıkde olabılır flnfkn yazdıklarmı demıştıı ıcımı rahatlattın canm cok saol
Rahat olun kendinizi strese katmayın iki embriyo olduğu için o ihtimali söylemiş olabilir çok şükür diğer keseyi görmüşsün bebeğini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah 🤲❤️

Ben keseyı gordum sanki bir tane daha var dedı bir sonraki gun ama gelısemeyebılır dedı bundanmı bölünmüs acaba dedı dgerı tutmadıysa ya dusmustur yada dış gebelık olır dedı ee sonra ne olcak ddm suan normal bı gebelgm var kesem olusms olusum baslamıs artı bı dıs gebelıkde olusursa büyücek büyücek kendı kendne patlıcak kanaman olcak ddı ddmm ne dyosnz sız bebege zarar vermezmı yada bana ölümle snclanır Allah korusun falan dyorum yoo bsey olmaz dıyor lakayit lakayitt

Back