• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve sebepsiz kısırlık

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Biraz erkeklerin dr a gitme gururu ve bos bogazligindan da mümkün oluyor.dr lar çiftlere bebeğiniz olur diyor.aama nerede o bebek.büyük sıkıntısı olmayıp cocuk olur denenen çiftler artik dr a degilde falcıya gitmiş gibi hissediyorlar. Hep birileri olur diyorda prof dahi olsa dr acaba neyi gözden kaçırdılar diye düşünüyordum.belli süre ilaçlı ilacsiz korunup sonra olabilir denen ciftlerin kucağı boa kaliyor.aşı ve klomende hak getire. Ben şu sebepsiz inferlite ilgili gözlemimi aktarayim.ben ve bazı çiftlerde bu bir kısır döngü.benim klomen öncesi yumurta m12-13mm oluyordu en az.bu aralık normaldi sözde.klomen ictim 16mm ye kadar çıktı sonra yumurtalarim polikistikti.kilom vardi bi nevi pko nun bir versiyonu bence.şeker hapı kullandım.gizli şeker vardi.troidimde yavaslamisti bence bipolar ilaclarinin en düşük yan etkisi olarak hediye.neyse seker hapi troid hapi ve azalan artan umutlarla.tüp bebek dr una kadar tum drlara sekerim troidim mormal geldi.ilk denememde hem tek hem ilk hemde duvara yapistiracak bi ilac olmamasi ile tup bebe de negatifi gördüm.ayrıca şunu farkettim.klomen yada dogal takiple 15 ve 17 mm yumurtalar normal olup bunlarla hamile kaliniyordu ama ben ve benim gibilerde tik yok.sonra dr. Toplamak icin 23 mm lik bir kac yumurta yapmaya çalıştı.buyuk ihtimal döllenmiş 18 farklı boyutta embriyodan seçilen 5 i 23 mm olasip toplanan yumurtalardan.birinci negatiften sonra. Bir sene bekledim vitamin hapı içtim seker troid hapları manken gibi zayiflatmasa da kilomu sabitledi.2.transferimde hem 2 adet hem oraya o bebeleri yapistirmak için ostrojen icerikli progesteron içerikli ilaclar kullandim.ve allah nasip etti bir tanesi tuttu.bebisn o zamanki kontrol ve görüntüleri bpd ölçümü ile tahmini doğum 4-5mayısı gosteriyordu çok minnakti.kontroller geçtikçe cokta tarih değişmiyor idi kilo filan az di bana göre calistigima verdim.bu minkligi 34. Haftada dr baldir kemigi ufak 33 haftalik dedi bu .saka gibi.30. Haftaları geçince bile tahmini dogum tarihi 30 nisan hatta ona gore analik izni ayarlandı.rapor aldim.oh tatile girdim yumurta yiyemedim diye üzülürken hem uyuyacak hemde yumurta yüzecektim.cocuk en son 1900 du 32 hafta gibi.sonra ormal istedim diye gun almadim ozel devlet kadin dogumcudan.bir sancıyla hastaneye gittim normal doğumdan döndüm.ve sonuc bebek 2.5 kg acaba dedim saka mi ben 3 kg dan asagi beklemiyordum.son zamanlari oksursem altıma kaciriyordum resmen.daha beklesem is yerinde doguracakmisim.allaha şükür gelişimde sikinti yok ama bildigin minyatür bir kız di bebegim.cok uzun oldu ama demek istedigim.23 mm yumurta ile 2.5 kg bebek ancak yaptigima göre.13-18mm arasi yumurta ile daha daha minik ve sorunlu bebekler mi olmakta ondan mi bebeğe dönüşmemekte diye düşündüm.sonucta en saglami ayıklar vücut.sonrasinda bu durum yenilenen rahim ve yumurtalikla ortadan kalkınca normal mi hamile kalinmakta acaba.

Back