• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve lazer epilasyon

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.566
827
123
28
Arkadaşlar merhaba
Tü bebek düşünüyoruz ama aşırı tüylenme var lazer e gitmek istiyorum ama tüp bebek sürecinde kullanilan hormon ilaçları yüzünden bir ise yaramaz diye korkuyorum tüp bebek sürecinde olup lazer yaptırıp sonucuna ulaşan oldu mu bacak koltuk alti ve bikini bolgesi düşünüyorum

Paket almayın seans alın ilaçlardan pek olmadı ama gebelik oldu bende 9. haftada kaybettim o zamana kadar hafif tüylenme oldu. Yine de 1-2 kere bile lazer yapılsa baya etkili oluyor rahat edersin gebelikte. Robotx Alexander öneririm

Paket almayın seans alın ilaçlardan pek olmadı ama gebelik oldu bende 9. haftada kaybettim o zamana kadar hafif tüylenme oldu. Yine de 1-2 kere bile lazer yapılsa baya etkili oluyor rahat edersin gebelikte. Robotx Alexander öneririm
Hamile kalıp tekrar permatikleyince yine cogalmiyor mu tüyler

Hamile kalıp tekrar permatikleyince yine cogalmiyor mu tüyler
Jiletle almak fazla etkilemiyor ama yeni tüyler çıkabiliyor. Normalde lazere giderken ağda yapılmaz ama lazere gidemeyince ağda yapan arkadaşlarım da var. Azalınca bir süre ağda da olabilir. Bu arada başka topikte gördüm sizi Esra hocaya mı gideceksiniz?

Jiletle almak fazla etkilemiyor ama yeni tüyler çıkabiliyor. Normalde lazere giderken ağda yapılmaz ama lazere gidemeyince ağda yapan arkadaşlarım da var. Azalınca bir süre ağda da olabilir. Bu arada başka topikte gördüm sizi Esra hocaya mı gideceksiniz?
Evet hayırlısıyla inşallah ona gidecez

Ben riske atmadım ara verdim. Normalde de aşırı tüylü bi insanım hamilelikle birlikte coştular şimdiye kadar olan seanslar boşa gitti. Göbeğim bile tüylendi valla ya ;( bi kaç yerle konuştum hamileyken yapmıyoruz dediler zaten kaldı öyle. Bu arada 2 kere komple vücut gittim zaten ara verince eskisinden beter bnmkiler. İnş çare bulursun ya

Ben riske atmadım ara verdim. Normalde de aşırı tüylü bi insanım hamilelikle birlikte coştular şimdiye kadar olan seanslar boşa gitti. Göbeğim bile tüylendi valla ya ;( bi kaç yerle konuştum hamileyken yapmıyoruz dediler zaten kaldı öyle. Bu arada 2 kere komple vücut gittim zaten ara verince eskisinden beter bnmkiler. İnş çare bulursun ya
Bende gidip sordum tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz diye o da suan yapsak bile hormon ilaçları yüzünden daha fazla çıkacak paran boşa gidecek dedi

Back