Merhaba bebeğiniz kaç aylık oldu tek embriyo muMerhaba, ben çok abartıldığını düşünüyorum iğneleri her olduğumda bu mu yani demiştim. Ufacık iğnenin nesi acıtacak ki zaten. Transferden sonra 3 ay kan sulandırıcı iğne kullandım o çok morartıyordu bazen de yakıyordu ama dişe dokunur bir şey değil bence
Havasını iyice attırın şırıngadan benimde yanmıstı ama çok az sızı gibi oluyordu hava kalıntısı olursa acıtıyorMerhaba iğneler canınızı yaktı mı benim gonal değil de diğeri yaktı cok
34.haftadayım, iki embriyodan biri tutundu.Merhaba bebeğiniz kaç aylık oldu tek embriyo mu
Merhaba benim gonal f değilde diğeri cok yaktı acaba yanlış mı yaptık eşim yapıyor ben bakamıyorum bileMerhaba, ben çok abartıldığını düşünüyorum iğneleri her olduğumda bu mu yani demiştim. Ufacık iğnenin nesi acıtacak ki zaten. Transferden sonra 3 ay kan sulandırıcı iğne kullandım o çok morartıyordu bazen de yakıyordu ama dişe dokunur bir şey değil bence
Benim gonal f de hiç acımadı diğeri nedense cok yaktı nerde yanlış yaptık acabaİğne fobisi olan biriyim. Yakın arkadaşım dahil buradaki çoğu insan şöyle acıyor böyle acıyor diye yazıyordu. Yaptığım hiçbir iğne acıtmadı. İğneyi doğru hazırlayıp doğru vurduktan sonra hissetmiyorum bile. Abartıldığını düşünüyorum. Tüp bebek sürecinin de abartıldığını düşünüyorum. Yumurta toplamadan tutun da diğer hiçbir safhada da ağrım sızım olmadı.
Amin inşallah güzel sonuclara götürsün bizi deİğnelerden bende çok korkan biriydim ama bu süreçte bilmediğimiz için korktuğumu gördüm. Sadece takip etmek saatinde yapmak beni yordu neyseki bu çarşamba bitiyor. Darısı başınıza olsun inşallah
Amin inşallahAmin inşallah güzel sonuclara götürsün bizi de
Her söylediğine katılıyorum ve altına imza atıyorumİğne fobisi olan biriyim. Yakın arkadaşım dahil buradaki çoğu insan şöyle acıyor böyle acıyor diye yazıyordu. Yaptığım hiçbir iğne acıtmadı. İğneyi doğru hazırlayıp doğru vurduktan sonra hissetmiyorum bile. Abartıldığını düşünüyorum. Tüp bebek sürecinin de abartıldığını düşünüyorum. Yumurta toplamadan tutun da diğer hiçbir safhada da ağrım sızım olmadı.
Evet maalesef gonaf da hepside çok acıtıyor bende kullandım hepsiniMerhaba iğneler canınızı yaktı mı benim gonal değil de diğeri yaktı cok
Kan sulandırıcı iğne acıtıyordu oda hamilelikle sürekli kullanıldığı için artık aynı yere yapıldığı içindi diğer iğnelerde hiç sorun yaşamadımMerhaba iğneler canınızı yaktı mı benim gonal değil de diğeri yaktı cok
Göbekten iğne vurmak ile ilgili videolar var izleyebilirsiniz. Ben neye dikkat ettiğimi söyleyeyim, uygulamadan önce 2-3 dakikalık buz uygulaması, iki parmağımla deriyi sıkıp kaldırma taktiği ile 90 derecelik bir açı, şırıngada hiç hava kalmaması gibi şeylere dikkat ettim. İğneyi yavaşça yaptım. Gonalf de hele acıyor diyenleri hiç anlamıyorum. En az hissedilen iğne aralarında. İnsanları korkutmaktan başka bir şey yapmıyor acıyor diyenler. Herkesin acı eşeyi farklı ama sivrisinek ısırığı ile eş değer bir hissiyat için acıyor demek bana abartı geliyor.Benim gonal f de hiç acımadı diğeri nedense cok yaktı nerde yanlış yaptık acaba
Başkasının yapması ile kendi uygulamanız farklı. İnsan kontrolünü elinde tutmadığı şeyden korkar. Bir kere kendiniz yapın, ne dediğimi anlayacaksınız.Merhaba benim gonal f değilde diğeri cok yaktı acaba yanlış mı yaptık eşim yapıyor ben bakamıyorum bile
Gonal f yaparken hiç canım acımadı. Psikolojik olarak ve bedensel olarak. bu bizim yolculuğumuz ne kadar güçlü olursak o kadar rahat ilerleriz bu süreçte. Gonapeptyl evet biraz yaktı ama biz her ay regl ağrısı yaşayan varlıklarız. O iğnenin ne acısı ne yakması vız gelir bize. Allah nasip ederde hamile kalırsak bu işin birde doğumu var. O yüzden belki de iğneler bu işin en tatlı en kolay yanı.Göbekten iğne vurmak ile ilgili videolar var izleyebilirsiniz. Ben neye dikkat ettiğimi söyleyeyim, uygulamadan önce 2-3 dakikalık buz uygulaması, iki parmağımla deriyi sıkıp kaldırma taktiği ile 90 derecelik bir açı, şırıngada hiç hava kalmaması gibi şeylere dikkat ettim. İğneyi yavaşça yaptım. Gonalf de hele acıyor diyenleri hiç anlamıyorum. En az hissedilen iğne aralarında. İnsanları korkutmaktan başka bir şey yapmıyor acıyor diyenler. Herkesin acı eşeyi farklı ama sivrisinek ısırığı ile eş değer bir hissiyat için acıyor demek bana abartı geliyor.
Korkma canım gerçekten zaten fobin olsa da kullanacaksın olmasa da kullanacaksın bu iğneleri. Kendini olumsuza odaklama, ilk seferinde yapacağın yere biraz buz koy beklet. Sonrasında yap, acımadığını göreceksinMerhabalar bir aksilik çıkmazsa bu hafta tedaviye başlayacağız ve bu yazdıklarınız içimi çok rahatlattı çok teşekkür ederim. Hem iğne fobim var hemde uzun süre araç kullanıp ise gidip geldigim için tedirgin oluyordum. Gerçekten çok teşekkürler