Hocam yaklaşık 1 ay içinde allah nasip ederse tüp bebek tedavisine başlayacağız sizin merkezinizde. adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım sorun yok hiç bir değerimde. Aynı zamanda 6 7 aydır hipertiroid tedavisi görüyordum şükür T3 t4 ve tsh değerlerim normal referans aralığında son iki aydır... benim size sorum şu değerlerim düzelmesine rağmen X kategorisine giren günde bir tane olmak üzere ilaç kullanıyorum.... endokrin doktorum tüp bebek tedavisine başlayacaksan X kategorisine giren ilacı bırakıp propcile donmemi istedi b kategorisi ilaç , fakat propsil benim mideme zarar veriyor içemiyorum başka ilaç yokmuş bu hastalık için kullanılan. Endokrin Doktoruma değerlerim düzeldi artık hiç ilaç kullanmasam düzelen değerim bozulur mu dedim, yüksek ihtimalle bozulur dedi... peki hocam ben kaç aydır tüp bebek tedavisine başlamak için hipertiroid tedavisi oldum tam değerlerim düzeldi bu tarz sorun çıktı... Tüp Bebek tedavisine kadar yani 1 ay kadar daha X kategorisinde ki ilacı içsem( değerim bozulmasın diye) iğne tedavisine başlayınca bıraksam ilacı tüp bebek tedavime bi zararı olur mu ? Hocam çok çaresiz kaldım kaç aydır kaç yıldır tüp bebek tedavisine başlamak için gün saydim tam değerlerim düzeldi fakat ilacı bırakmamam gerektiğini söylüyor doktor değerin bozulmaması için gebelikte kullanılan ilaç mideme zarar veriyor. Ne yapmam lazım tüp bebek tedavisine başlamamiz gerekiyor artık. Tavsiye edebileceğiniz bişey var mı hocam...