- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
canım tekrar tedavideyim bende...Canim konuyu yeni gördüm BN de tüp bebeklehamile bos gebelik yasadim 3hafta oönce kürtaj oldm daha adet olmaya bekliyorum. Ama yumurta rezervinin azaltacagini pek sanmiyorum
hayır canım rezerv azlığı var ben de dondurmaya kalmıyor iğnelerle tekrar başladık . bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.Tedavin hayırlı olsun ama daha erken degl mi hemen hemen aynı anda düşük yapmışız Dr bana 6 ay bekle dedi amadondurulmuş embriyo ile mi
Anladm canım allah yardimcin olsunhayır canım rezerv azlığı var ben de dondurmaya kalmıyor iğnelerle tekrar başladık . bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Benim değerler gayet iyi yükseldi hep iki katı ama boş gebelik çıktı üzülme canım değerleri yavas ilerleyip sonra iyi olanda cok moralini yüksek tut ama bi yandan kendini hazırlaarkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım ve değerlerim biraz yavaş yükseliyor doktor düşük yapacaksın dedi değerleriniz nasıldı çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız sanırım
amin cümlemizin inşallah canım bugün belli olacak ne olduğu saat 4 te tekrar kan var o kadar korkuyorum kiBenim değerler gayet iyi yükseldi hep iki katı ama boş gebelik çıktı üzülme canım değerleri yavas ilerleyip sonra iyi olanda cok moralini yüksek tut ama bi yandan kendini hazırlaRabbim hakkında hayırlısıni versin ins
Canim naptn hayırlı haberler ver insamin cümlemizin inşallah canım bugün belli olacak ne olduğu saat 4 te tekrar kan var o kadar korkuyorum ki
olmadı canım bıraktı beni meleğim çok üzgünüm negatifi görmekten beteride varmış Rabbim bunun beterini vermesin inşallahCanim naptn hayırlı haberler ver ins
Nasıl bıraktıolmadı canım bıraktı beni meleğim çok üzgünüm negatifi görmekten beteride varmış Rabbim bunun beterini vermesin inşallah
evet canım kimyasalmış ama halen kontroller devam ediyor dış gebelik şüphesi negatifi görene kadar var yavaş yavaş düşmeye başlamış çok şükür eğer kimyasalsa ve kanamam başlarsa 3. transferide bu ay yapabileceğimizi söyledi dr içim umutla doldu hakkımızda hayırlısı olsun inşallahNasıl bıraktıkimyasalmiydi üzülme canım böylesi hayırlısı demekki Rabbimin bi bildiği var sabret tek değilsin birçok insan yasiyo bunları bnm senin gibi bni uyutmada bağıra bağıra kürtaj ettiler bide onun psikolojisini dusun