Tüp bebek tutma belirtileri

Miner69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
11
2
1
46
Arkadaşlar Merhaba sitede yeniyim
Sekiz gün önce mikroenjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yaptım ilk denemem ilk dört gün adet sancısı gibi şancım. Oldu ama şimdi herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.
Daha önce deneyen arkadaşlar yazabilirmi lütfen tutma belirtileri nelerdir çok heyecanlıyım meraktayim Rabbim evlat sevgisini isteyen herkese tattirsin inşallah.simdiden Teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba sitede yeniyim
Sekiz gün önce mikroenjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yaptım ilk denemem ilk dört gün adet sancısı gibi şancım. Oldu ama şimdi herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.
Daha önce deneyen arkadaşlar yazabilirmi lütfen tutma belirtileri nelerdir çok heyecanlıyım meraktayim Rabbim evlat sevgisini isteyen herkese tattirsin inşallah.simdiden Teşekkürler
Klasik hamilelik belirtisi canm adet olacakmis gibi kasiklarda sislik.goguslerde dolgunluk hassasiyet falan benim oyle olmustu ilk denememde 2.de olmamisti.cunku tutmamisti

Arkadaşlar bugün transferimin 10. günü bel ağrısı tekrar başladı çok Rahatsız etmiyor ama yinede meraktan çatlamak üzereyim bunlar normalmi bebeğin tutundugunumu gösterir? Yardımcı olun lütfen lütfen

slm arkadaslar benim iki cocugum var esiminde tek ikinci evliligimiz biran önce olsun diye tüp bebek yaptirdik sorunumuz yoktu bugün transfer günüyle beraber 10 . günüm idrarda negatif cikti 1. kalite iki emriyo koyuldu yarin kan sonucumu alicam kasiklarimda batma lar oldu arar aara gögüs uclarim aciyor mavi damarlar var 3. gün emriyosu bugün idrarda negatifle cok morelim bozuldu acaba tutmadimi merak icindeyim

Back