Tüp Bebek Turgut Aydın

gulturkyilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
2
0
29
Merhaba Pazartesi günü atakent Acıbadem Turgut Aydında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Daha önce gidenler memnun kaldınız mı? Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı biraz düşük. 15 olması gerekn yerde 10 11 milyon gibi düşünün. Benim adetlerim herşeyim düzenli. Pco demişti başka bir doktor ama hiçbir belirtisi yok. Sizce ilk denemede tutarmı?

Merhaba, bende merak ediyorum. cumartesi doktor ile görüşmeye gittim. Sadece evime yakın diye bir karasızlık içindeyim.

Merhaba Pazartesi günü atakent Acıbadem Turgut Aydında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Daha önce gidenler memnun kaldınız mı? Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı biraz düşük. 15 olması gerekn yerde 10 11 milyon gibi düşünün. Benim adetlerim herşeyim düzenli. Pco demişti başka bir doktor ama hiçbir belirtisi yok. Sizce ilk denemede tutarmı?
Merhaba gebe kaldınız mı acaba süreciniz nasıl geçti biraz bahsedebilir misiniz ?

o kadar çok istiyorumki keşke doktorum olsaydı Turgut hoca ama maalesef tedavimiz başka yerde devam ediyor fakat kendisi çok güler yüzlü ilgili bir doktor

Merhaba bende o doktor beye gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız neden kararsız kaldınız acaba
merhaba, ben sonrasında ilk görüşme için şişli memorial hastanesine gittim. Oradan daha çok memnun kaldım. ilk görüşme nerden baksanız 1-1,5 saat sürdü. ilgileri çok güzeldi. Bu yüzden tercih ettim. İlk denemede gebe kaldım şükürler olsun. şuan 10 haftalık gebeyim.

sizce ön görüşme kısa sürdüğü için yeterli planlamamı olmazdı Atakent te neden ön görüşmeye göre değerlendirme yaptınız bilgi verirseniz çok sevinirim kıyaslamam daha rahat olur

sizce ön görüşme kısa sürdüğü için yeterli planlamamı olmazdı Atakent te neden ön görüşmeye göre değerlendirme yaptınız bilgi verirseniz çok sevinirim kıyaslamam daha rahat olur
Turgut hocanın kısa sürmesi sırada başka hastalarda beklediği için sanırım. Belki onu tercih edebilirdim. Ama Sonrada gittiğim hastane çok ilgiliydi. Turgut hocanın ilk görüşmesi ücretli. Şişli memorial ilk görüşme ücretsizdi. Beni ve eşimi detaylı incelediler. Çalışma yöntemlerini anlattılar. Ekip halinde çalışmaları tek bir kişiye başlı olma durumuna göre bana daha fazla güven verdi.

Turgut hocanın kısa sürmesi sırada başka hastalarda beklediği için sanırım. Belki onu tercih edebilirdim. Ama Sonrada gittiğim hastane çok ilgiliydi. Turgut hocanın ilk görüşmesi ücretli. Şişli memorial ilk görüşme ücretsizdi. Beni ve eşimi detaylı incelediler. Çalışma yöntemlerini anlattılar. Ekip halinde çalışmaları tek bir kişiye başlı olma durumuna göre bana daha fazla güven verdi.
Hiç bir tüp bebekte ön görüşmede ücret yok bir kaç yere gitmiştim bir sene önce turgut beyede gittim ama ben tüp bebek konusunda hiç bişey bilmiyordum aşılama denemek istediğim için başlamadım

X