• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinden sonra kaçıncı günde pozitifi gördünüz

tupten_bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar bugün transferden sonra beşinci gün çok heyecanlıyım çok korkuyorum çok sabırsızım evde test yapsam yanlış çıkacak ki çıkmayacak siz kaçıncı gününde evde öğrendiniz normalde test tarihim 16 Mart arada bir adet ağrısı gelip gidiyor

Kızlar bugün transferden sonra beşinci gün çok heyecanlıyım çok korkuyorum çok sabırsızım evde test yapsam yanlış çıkacak ki çıkmayacak siz kaçıncı gününde evde öğrendiniz normalde test tarihim 16 Mart arada bir adet ağrısı gelip gidiyor
Merhaba canım düşünmemeye çalış ben 8.gün erken gebelik testiyle öğrendim 12.gün kan vermiştim. Şuan çok erken moralin bozulur çıkmazda biraz daha sabret

transferden sonraki 8.günümde çok net çıktı benim erken gebelik alırsan sabah yaptığın ilk idrarla çıkıyor hayırlısı olsun inşallah

Canim ben t6 t7 t8 cift cizgi gordum t9 da silinmisti kimyasaldi benimki ama t6 da gordum ilk 🙏

Merhaba canım düşünmemeye çalış ben 8.gün erken gebelik testiyle öğrendim 12.gün kan vermiştim. Şuan çok erken moralin bozulur çıkmazda biraz daha sabret

Ben de 4. Gündeyim erken mi test için evde acaba çıkanları okudukça yapasım geldi

Ben de 4. Gündeyim erken mi test için evde acaba çıkanları okudukça yapasım geldi
Çok çok erken yapma çıkmazsa moralini bozarsın test gününü bekle bence düşük çıksa bile 2 günde bi kan vermek zorunda kalacaksın onun stresine gireceksin falan en iyisi test gününde nihai sonuç almak günler geçmiyor ya benim de 3.günüm 9 gün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok…

T+5 te erken gebelik testinde silik cizgi gördüm. Pek ihtimal vermedim ilkten ama her gun renk giderek koyulaştı.

Çok çok erken yapma çıkmazsa moralini bozarsın test gününü bekle bence düşük çıksa bile 2 günde bi kan vermek zorunda kalacaksın onun stresine gireceksin falan en iyisi test gününde nihai sonuç almak günler geçmiyor ya benim de 3.günüm 9 gün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok…
Zaman geçmiyor ve belirti yaşayanların hiçbiri bende yok

Askmm ben 5. gün dayanamayıp evde test yapmıştım cok silik gördüm kan günümde kan verdm pozitifi gördüm :))

Tesekkur ederim🙏🏻 4.gün embriyosu cift transfer edildi ama ikisi de tuttu mu bilmiyorum ,dün t+11de kan verince öğrendim pozitifi canım
Yaşım ve kilom sebebiyle tedirginim transferim ama 38 yaşındayım genetik test yaptırdık ama hiç bir belirti yok ve kısmet artık test negatif ama umarım erken diyedir

Yaşım ve kilom sebebiyle tedirginim transferim ama 38 yaşındayım genetik test yaptırdık ama hiç bir belirti yok ve kısmet artık test negatif ama umarım erken diyedir
Ama belirti olmayabilir hic endise edip kendini strese sokma, benim 4.gün igne batmasi oldu sadece. Bi de yasin da gebe kalinmayacak bir yaş degil asla ,erken diye çıkmamıştır endise etme🙏🏻

Back
X