- 1 Şubat 2023
- 48
- 50
- 8
- 22
- Konu Sahibi kubraakkurt
Transferimin 5.günü transfer gününü sayarsam 6 bugün dayanamadım test yaptım ben gördüm ikinci çizgi baya belliydi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün embriyosu? Bende 6.gün yapmıştım aynı seninki gibi çıkmıştı. Şuan hamileyim. Seninkide öyle gözüküyorTransferimin 5.günü transfer gününü sayarsam 6 bugün dayanamadım test yaptım ben gördüm ikinci çizgi baya belliydi sizce
Erken gebelik testimi? Benim normal testlerde çıktı 5.gun ama erken testlerin bazıları güvenli olmuyor bilemiyorumTransferimin 5.günü transfer gününü sayarsam 6 bugün dayanamadım test yaptım ben gördüm ikinci çizgi baya belliydi sizce
5.gün son kalıte embriyo iki tane transfer ettim ilk önce kaset test yaptım inanamadım sonra erken gebelik testini yaptım çıktı dondurulmuş transfer edildiKaçıncı gün embriyosu? Bende 6.gün yapmıştım aynı seninki gibi çıkmıştı. Şuan hamileyim. Seninkide öyle gözüküyor
Benimkide aşağıdaki gibiydi
Aynı şuan seninki gibiErken gebelik testimi? Benim normal testlerde çıktı 5.gun ama erken testlerin bazıları güvenli olmuyor bilemiyorum
Kaçıncı gün embriyosu? Bende 6.gün yapmıştım aynı seninki gibi çıkmıştı. Şuan hamileyim. Seninkide öyle gözüküyor
Benimkide aşağıdaki gibiydi
Bence hamilesin canım. Doktor bana hamilesin demişti testi attığımda. Kan vereyim mi dediğimde normal test gününde ver demişti. Ama ben dayanamamıştım vermiştim 26 çıkmıştı. Benimde 5aa transferdi senle tek farkımız ben taze transferim. Şimdiden hayırlı olsun canımAynı şuan seninki gibi
Yaaa inşallahhhBence hamilesin canım. Doktor bana hamilesin demişti testi attığımda. Kan vereyim mi dediğimde normal test gününde ver demişti. Ama ben dayanamamıştım vermiştim 26 çıkmıştı. Benimde 5aa transferdi senle tek farkımız ben taze transferim. Şimdiden hayırlı olsun canım
İnşallah canımAy çizgi bariz belli. İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın.
Ay çizgi bariz belli. İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın.
Canım benim polikstik sorunum vardı amh değerim iyi ben histereskopi ameliyatında oldum aylardır transferi bekledimAy çizgi bariz belli. İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın.
Canım benim polikstik sorunum vardı amh değerim iyi ben histereskopi ameliyatında oldum aylardır transferi bekledim
canım benim 5. gün dondurulmuş embriyo 7. günüm test yapsam doğru sonuç alır mıyım acababugün testi tekrarladım
Aynı gün olmuştuk heralde seninle ben kan testi vermedim daha idrar testinde çıkıyor amacanım benim 5. gün dondurulmuş embriyo 7. günüm test yapsam doğru sonuç alır mıyım acaba
kan testi ne zaman vereceksinAynı gün olmuştuk heralde seninle ben kan testi vermedim daha idrar testinde çıkıyor ama
25 Aralık pazartesikan testi ne zaman vereceksin
tekrar idrar tahlili vercek misin25 Aralık pazartesi
tekrar idrar tahlili vercek misin
tekrar idrar tahlili vercek misin
ikiside mi çift çizgi çıktı kaçıncı günlerde yaptınBen evde test yapıyorum iki gündür sende yap
Dün yaptım 5.gün bugün yaptım bide transfer gününü saymıyorumikiside mi çift çizgi çıktı kaçıncı günlerde yaptın