• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferin 5.günü test yaptım

kubraakkurt

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
48
50
8
22
Transferimin 5.günü transfer gününü sayarsam 6 bugün dayanamadım test yaptım ben gördüm ikinci çizgi baya belliydi sizce

Eklentiler

• IMG_2313.jpeg
    IMG_2313.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 720
  • A5D7E17A-D409-40AE-80E2-64FACE3441E9.jpeg
    A5D7E17A-D409-40AE-80E2-64FACE3441E9.jpeg
    115,5 KB · Görüntüleme: 635
  • IMG_2326.jpeg
    IMG_2326.jpeg
    143,8 KB · Görüntüleme: 581
  • IMG_2324.jpeg
    IMG_2324.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 610
Transferimin 5.günü transfer gününü sayarsam 6 bugün dayanamadım test yaptım ben gördüm ikinci çizgi baya belliydi sizce
Kaçıncı gün embriyosu? Bende 6.gün yapmıştım aynı seninki gibi çıkmıştı. Şuan hamileyim. Seninkide öyle gözüküyor 🥰
Benimkide aşağıdaki gibiydi 🤩

Eklentiler

• IMG_6351.jpeg
    IMG_6351.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 604
Erken gebelik testimi? Benim normal testlerde çıktı 5.gun ama erken testlerin bazıları güvenli olmuyor bilemiyorum

Kaçıncı gün embriyosu? Bende 6.gün yapmıştım aynı seninki gibi çıkmıştı. Şuan hamileyim. Seninkide öyle gözüküyor 🥰
5.gün son kalıte embriyo iki tane transfer ettim ilk önce kaset test yaptım inanamadım sonra erken gebelik testini yaptım çıktı dondurulmuş transfer edildi

Erken gebelik testimi? Benim normal testlerde çıktı 5.gun ama erken testlerin bazıları güvenli olmuyor bilemiyorum

Aynı şuan seninki gibi

Aynı şuan seninki gibi
Bence hamilesin canım. Doktor bana hamilesin demişti testi attığımda. Kan vereyim mi dediğimde normal test gününde ver demişti. Ama ben dayanamamıştım vermiştim 26 çıkmıştı. Benimde 5aa transferdi senle tek farkımız ben taze transferim. Şimdiden hayırlı olsun canım😘

Bence hamilesin canım. Doktor bana hamilesin demişti testi attığımda. Kan vereyim mi dediğimde normal test gününde ver demişti. Ama ben dayanamamıştım vermiştim 26 çıkmıştı. Benimde 5aa transferdi senle tek farkımız ben taze transferim. Şimdiden hayırlı olsun canım😘
Yaaa inşallahhh

Back