• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi

Elfida__

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
57
16
8
29
Arkadaşlar merhabalar iyi aksamlar bugün transferimin 4üncü günü ve hiçbir belirtim yok şuan benimle aynı durumda olupda test sonucu pozitif olan varmıdır lütfen yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar merhabalar iyi aksamlar bugün transferimin 4üncü günü ve hiçbir belirtim yok şuan benimle aynı durumda olupda test sonucu pozitif olan varmıdır lütfen yardımcı olur musunuz ?
benim de bugün 4. günüm hiç belirtim yok, sanki transferi yerime başkası oldu. minicik de olsa bişeyler olması lazım değil miydi, bilemedim. Sizin başladı mı sonradan belirtileriniz?

benim de bugün 4. günüm hiç belirtim yok, sanki transferi yerime başkası oldu. minicik de olsa bişeyler olması lazım değil miydi, bilemedim. Sizin başladı mı sonradan belirtileriniz?
Ara sıra bel ağrısı falan oluyor merak etme bazen hiçbir belirti olmayabiliyor benim pazartesi günü sonucun var bakalim

Kızlar hiçbir belirti aramayın. Ben bomboş hissederken pozitif haberini aldım. O kadar belirti yoktu ki kim olsa kesin negatif diye düşünür. Şu ana kadar sadece 6 haftalık olduğumda 1 gün bulantım oldu o kadar. Sıfır belirtiyle devam ediyorum onun dışında 🤭 Belki ilaçlara bağlı kasık ağrınız olabilir, oturuşunuz kalkışınız değiştiği için sırt ağrınız olabilir ama bunların dışında bir şey olmaz. Bende bunlar bile olmadı dediğim gibi, kan testine kadar sabır🤗💐

Hiç belirti aramayın 3 kere transfer oldum ikisi negatif oldu negatif olanlarda o kadar çok belirtim olmuştu ki 😂 en son ikizlerim tutundugunda hiç sıfır belirtiydi ben de çok rahattım olursa olur artık diyordum kafa rahatlığı da çok önemli 🙏🏽🙏🏽 rahat olun pozitif olun belirti aramayın Allah’ın izniyle inşallah pozitif sonucu alırsınız ❤️

Back