Tüp Bebek transferi ve 200mg progestan kapsül kullanımı

Size ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım tuttuğunu o şişlikle anladı ❤️😘 pozitif oldu onun benim de pozitif oldu ❤️ İnşallah rabbim seni de sevindirsin

Normal bir şey demek ki 5 günlük dinlenme uygun gördü . 20 gün hiç sorun yaşadım bi sabah koyucam yok gitmiyor can yakıyor ilerlemediğini anladım zaten doktoruma haber verdim hem

Size ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım tuttuğunu o şişlikle anladı ❤️😘 pozitif oldu onun benim de pozitif oldu ❤️ İnşallah rabbim seni de sevindirsin
Kaçıncı günde farkettiniz siz o şişliği

İçini ferah tut ve İnan . Negatifliği at üstünden . İyi düşün İnan .senin için daha zordur anlayabiliyorum . Ama bu defa olacağına inan ❤️
Ben 7. Gün kan verdim 0 gördüm eşimle öyle bi ağladık ki olmadı Diye . Sonra dedim ki ben inanıyorum biz pazar günü öğrencez. Gerçekden de pazar günü öğrendim ❤️ Ve em başından hep dedim olucak inanıyorum bende görücem beta kop koyu çizgi 🙏❤️

Eklentiler

• 2E05B621-F325-413E-B8E5-68DCF5A71867.jpeg
    2E05B621-F325-413E-B8E5-68DCF5A71867.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 32
İcimi rahatlattıniz az da olsa çok sağolun ins herşey istediğiniz gibi olsun ❤️
Eli ayağı sağlıklı bi tane olsın 2. Ci de olursa rabbimin hediyesi ❤️😘 kalbinde dua yerini bulsun çok sevinin . Çok zor bi yol . Birbirimizi bir biz anlıyoruz . İsteyene rabbim daha fazla aratmasın inşallah ❤️ Senin de çift çizgili testini görelim ❤️

Eli ayağı sağlıklı bi tane olsın 2. Ci de olursa rabbimin hediyesi ❤️😘 kalbinde dua yerini bulsun çok sevinin . Çok zor bi yol . Birbirimizi bir biz anlıyoruz . İsteyene rabbim daha fazla aratmasın inşallah ❤️ Senin de çift çizgili testini görelim ❤️
Siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki ne kadar hareket ettiniz yada hep uzandiniz mi naptınız ben hiç bişe yapmıyorum arada kalkıp yürüyorum evin içinde yemek falan yapabileceğimi söylediler ama ben onuda yapmıyorum eşim yapıyor

Siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki ne kadar hareket ettiniz yada hep uzandiniz mi naptınız ben hiç bişe yapmıyorum arada kalkıp yürüyorum evin içinde yemek falan yapabileceğimi söylediler ama ben onuda yapmıyorum eşim yapıyor
Ben transfer sonrası 2 saat hastane de yattım . Sonra bi gün tuvalet dışı kalkmadım . Ertesi günden sonra hep ayaktaydım 2 günden sonra zaten iş başı yaptım çalıştım . Dışarda gezdim yürüdüm . Ev işi hiç yapmadım . Malzemeleri eşim verdi yemeğimi yaptım .onun dışında ilaçlarımı düzenli kullandık ekstrada avakoda ceviz kabak çekirdeği yedim . ❤️

Ben transfer sonrası 2 saat hastane de yattım . Sonra bi gün tuvalet dışı kalkmadım . Ertesi günden sonra hep ayaktaydım 2 günden sonra zaten iş başı yaptım çalıştım . Dışarda gezdim yürüdüm . Ev işi hiç yapmadım . Malzemeleri eşim verdi yemeğimi yaptım .onun dışında ilaçlarımı düzenli kullandık ekstrada avakoda ceviz kabak çekirdeği yedim . ❤️
toplama gününden beri de Meryem süresi dinliyorum ❤️ Geriye tek embriyom kaldı ❤️ Tekrar hemen deneme şansım yok hep öyle dua ettim rabbim ilk de nasip et diye çok şükür öyle oldu . Öyle güzel bi his ki. Kadınlığımı hissettim . Eşimle olan bağım daha da arttı ❤️

X