Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimi ferahlattın canım4. gün sizce de çok erken değil mi? Bu ne acele daha bismillah 1 hafta bile olmamış tabiki testte negatif göreceksiniz.
10 günden önce yapma derim illa yapacaksanda idrar değil kan testi yaptır ki birşeyler netleşmiş olsun
İnşallah pozitife dönerCok erken coook![]()
Çatlama iğnesini süresi ne oluyor acabaTest yapma biraz sabret olacaksa zaten olacak
Kendini strese sokuyorsun bu durum sana zarar verebilir canım
Benimde bugün transfer günü dahil 8. günüm ailem ısrar ediyor ama test yapmıyorum çünkü neden yapayımdaha çatlatma iğnesinin süresi bile dolmadı sonuç yanıltıcı olabilir
Çatlatma iğnesi vurulmadan transfer gününü sayarsak 6 günde öğrenmiştim idrardaKızlar transferin 4.günü erken gebelik testi yaptım negatif gördüm erken mi yaptım yoksa bebiş yok mu
Merhaba hayırlı güzel sonuçlarınız olsun inşallahTransfer günü transferden sonra eve geldiğimde çatlatma iğnesi vuruldum
İğne beta hcgyi biraz yükseltiyor deniyor buda testte yanılma yapabiliyor. İğne 10 günde atılırmış vücuttan
Kendi adıma herşey netlik kazansın diye erken test yapmıyorum çünkü belirsizlik beni daha çok üzecek
SelamMerhaba hayırlı güzel sonuçlarınız olsun inşallahbu transferden sonra çatlatma iğnesini neye göre veriyorlar ben ikinci denemem ilk defa duydum bunu
Bunu her doktor uygulamıyor o zman pkos mu var sizde?Selam
İnşallah hepimiz beklediğimiz sonuçları alırız. Çatlatma iğnesi gördüğüm kadarıyla çoğu kişi transfer sonrası vuruluyor burda yorumlarda da okudum netten baktığımda şöyle bir yazıya denk geldim
Yumurta Çatlatma İğnesi
Yumurta çatlatma iğnesi, Tüp Bebek IVF tedavisinde önemli bir rol oynar. Embriyonun rahme yerleşmesi ve gelişmesi, tedavinin başarısı için kritik bir faktördür. Yumurta çatlatma iğnesi, embriyonun rahim içine yerleşmesini kolaylaştırarak başarı şansını artırır. Ayrıca, yumurta çatlatma iğnesi kullanılarak embriyonun daha iyi bir şekilde tutunması sağlanabilir ve gebelik oluşma olasılığı artırılabilir. Bu nedenle, yumurta çatlatma iğnesi Tüp Bebek IVF tedavisinde önemli bir adımdır ve başarı oranlarını artırabilir.
Pkos yok sebepsiz infertilite 2 senedir olmadı bizde tüp bebek denedik mecburBunu her doktor uygulamıyor o zman pkos mu var sizde?
İnşallah poCok erken coook![]()
Çatlatma ignesini doktor transferden bir hafta önce yaptırdıTest yapma biraz sabret olacaksa zaten olacak
Kendini strese sokuyorsun bu durum sana zarar verebilir canım
Benimde bugün transfer günü dahil 8. günüm ailem ısrar ediyor ama test yapmıyorum çünkü neden yapayımdaha çatlatma iğnesinin süresi bile dolmadı sonuç yanıltıcı olabilir
Transferden 2 gün önce falan hem 1 tane ovitrelle hemde 2 tane gonapeptyl vurdum evdeİnşallah po
Çatlatma ignesini doktor transferden bir hafta önce yaptırdı
Gözünüz aydın Allah evladınızı size bağışlasınYapmayın guzuuum etmeyin guzummben 10. Gün negatif gördüm ertesi gün kan verdim o hayal kırıklığıyla meğer gebeymişim üzülmeyin boş yere
İnşallah canım rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsunTransferden 2 gün önce falan hem 1 tane ovitrelle hemde 2 tane gonapeptyl vurdum evde
Transfer günüde gonapeptyl vurdum eve geldiğimde
Gözünüz aydın Allah evladınızı size bağışlasın
Bende bu duruma düşmemek için yapmıyorum erkenden
Bende yumurta toplamadan önce vuruldum die hatırlıyorumSelam
İnşallah hepimiz beklediğimiz sonuçları alırız. Çatlatma iğnesi gördüğüm kadarıyla çoğu kişi transfer sonrası vuruluyor burda yorumlarda da okudum netten baktığımda şöyle bir yazıya denk geldim
Yumurta Çatlatma İğnesi
Yumurta çatlatma iğnesi, Tüp Bebek IVF tedavisinde önemli bir rol oynar. Embriyonun rahme yerleşmesi ve gelişmesi, tedavinin başarısı için kritik bir faktördür. Yumurta çatlatma iğnesi, embriyonun rahim içine yerleşmesini kolaylaştırarak başarı şansını artırır. Ayrıca, yumurta çatlatma iğnesi kullanılarak embriyonun daha iyi bir şekilde tutunması sağlanabilir ve gebelik oluşma olasılığı artırılabilir. Bu nedenle, yumurta çatlatma iğnesi Tüp Bebek IVF tedavisinde önemli bir adımdır ve başarı oranlarını artırabilir.
Taze transfer miydiPkos yok sebepsiz infertilite 2 senedir olmadı bizde tüp bebek denedik mecbur