Kan testi yaptıracagım günler geçmiyor başta olumlu düşünüyordum ama şuan tamamen olumsuzum daha fazla beklecek sabrım kalmadı9cu gün erken gebelik tastı al 3 adet ve hergün bitane sabh yap dilikte olsa 8zıncı 9 zuncu 10cu hun hepsınde dilikde olsa çıkıyor
hissedicek bi durum zaten şuan yok 2ay sonra başlar bence
Ben 11 cigün kan testıne gitti direk çıktıKan testi yaptıracagım günler geçmiyor başta olumlu düşünüyordum ama şuan tamamen olumsuzum daha fazla beklecek sabrım kalmadıöneriniz için teşekkür ederim
Neden olumsuzsun pkiKan testi yaptıracagım günler geçmiyor başta olumlu düşünüyordum ama şuan tamamen olumsuzum daha fazla beklecek sabrım kalmadıöneriniz için teşekkür ederim
Bende dün kan testine gittim internet yokmuş tahlil yaptıramadım. Ecz. Test aldım bozuk çıktı kısacası hayattaki şansımBen 11 cigün kan testıne gitti direk çıktı
Sadece hisNeden olumsuzsun pki
Üzüldüm insan bukadar emek verince normalden daha fazla üzüyor inşallah doğru zamanda gelirBende hiç hissetmemiştim hissediliyor mu bilmiyorum da sonuç negatif bu arada
Ee hislerin kuvvetlimi nasıl peki çıkarmı hislerinnSadece his
Bende dün kan testine gittim internet yokmuş tahlil yaptıramadım. Ecz. Test aldım bozuk çıktı kısacası hayattaki şansım
Sağlık ocagı çok şiddetli yağmur yağmıştı ondan gitmişti internet yarın esas kan verme günüm aceleci olup canını sıkma diye annem baskılıyor başta bazı belirtilerim vardı gögüsüm şişmişti indi belimin ağrısı geçti bunlar benim modumu düşürdü sanırımHiç bozuk teste denk gelmedm hep tek çizgi çıkardı saglık ocagına gidebilirsin test için kan aldra bilirsn interneti olmayan hastanemiydi sağlık ocagımı artı başka ezzaneden yine test al ben 3. Tane erken geblk almıştm senden umudum var oyuzden israr edıyorm
Bende öğrenmek için gözü karartıp gitmiştim ama baktıramadım demekki doğru gün değilmiş bekle dedim zor banada zor ama tam gününüzü bekleyin inşallah pozitif olurKizlar bende 15 nisanda tahlil yaptıracağım. 2 tane 5. Gün emriyo transferi oldum. Şu son günler geçmek bilmio ilk günler rahattım aslında ama şimdi kafaya takiyorumbnmde adet olacak gibu sancim var ve ve evde idrar testi yaptim 2 gündür negatif inşallah kanda pozitifi görürüm
Insallah canım hayırlısı olur insallahBende öğrenmek için gözü karartıp gitmiştim ama baktıramadım demekki doğru gün değilmiş bekle dedim zor banada zor ama tam gününüzü bekleyin inşallah pozitif olur
Hiç kullanılmamış gibi evet bozk şans cidden koz bugun git al farklı ezzanedenTestte tek çizgi bile çıkmadıEki Görüntüle 3231882
Yarıya kadar hafif pemebemsilik oluştu okadar hayattaki şansım dediğim kadar varHiç kullanılmamış gibi evet bozk şans cidden koz bugun git al farklı ezzaneden
Ne yaptın kız baktırdınmı kanda veya testteYarıya kadar hafif pemebemsilik oluştu okadar hayattaki şansım dediğim kadar var
Evet ben şok pozitif ama şuan daha çok korku saldı içimi sevinemedim nolur yükselirmi falan diyeNe yaptın kız baktırdınmı kanda veya testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?