• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi sonrası belirti

eemkkmavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
7
3
1
34
Kızlar ben 2 hafta önce transfer oldum hiçbir belirtim yoktu testim pozitif çıktı şükür beklemiyordum. Yarın kese görmeye gideceğiz ama hala belirtim yok böyle olup da her şeyi yolunda giden var mı ? Ben ilk bebeğimi bu şekilde kaybettim onda da belirtim olmadı hiç o yüzden korkuyorum

Benimde 10. günüm pozitif cikti dün 517.6 belirtim yok
Hemen belirti olmaz 2 hafta sonra felan anca olur

Çoğu kişide göğüs hassasiyeti başlamıştı ben de olmayınca endişelenmiştim ki hala yok bugün keseyi gördük şükür 🙏🏻

Yaaa ne olur bana da dua edin 🙏🏻 benim transferimin 6.günü bugün hiç belirtim yok. İlk transferde şiddetli bel ağrım vardı tuttu bebeğimiz ama kaybettik 🥺 şimdi hiç belirti yok çok endişeliyim 😢

Yaaa ne olur bana da dua edin 🙏🏻 benim transferimin 6.günü bugün hiç belirtim yok. İlk transferde şiddetli bel ağrım vardı tuttu bebeğimiz ama kaybettik 🥺 şimdi hiç belirti yok çok endişeliyim 😢
Bence hiç endişelenme ben de çok endişelendim belirtim yok diye bak 6. Haftaya gireceğiz hala belirtim yok. İnşallah güzel olur her şey hepimizin adına🙏🏻

Back