- 23 Ağustos 2024
- 24
- 8
- 27
-
- Konu Sahibi ipekkkkkkkk
Çok teşekkür ederimm Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinMerhaba, 5.gün test için çok erken bir de çatlatma iğnesi yapılmış o nedenle yalancı sonuç çıkabilir. Benim de 7.gün testim çok net çıkmıştı, 8.gün daha silik çıkmıştı çok endişelenmiştim ama sıkıntısız geçiyor gebeliğim. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor, kan verirseniz daha net sonuç alırsınız. Umarım pozitiftir sonucunuz
İdrar testleri çok garip bazıları daha net çizgi varken bazılarında daha silik bende çatlatma iğnesi oldum sanırım 6. Günü çok silik çıktı sonra 8. Günü yaptım başka bir markaydı ondada silik çizgi ama sonuç pozitif bu aradaMerhaba kızlar. 5 gün tek embriyo transferi yapıldı bugun 9. Gün olur. 5 6 Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptım. 3 üde hafif silik çıktı ama son yaptığım birazdaha silik çıktı sonra bidahada yapmadim hepten negatif çıkar diye. Yarin kan testi günüm belirtiler var gibi ama endişeliyim. Transfer günü ovitrella vurulmustu çeyreği. Acaba dedim o mu sonucu pozitif gosterdi testi ve gitgide vucutta düşüyor. Böyle bi durum yaşayan oldumu aranizda
Evet bencede öyle ama yinede insan sormak istiyor. Sonucunuzunda pozitif olmasına cokk sevindimmİdrar testleri çok garip bazıları daha net çizgi varken bazılarında daha silik bende çatlatma iğnesi oldum sanırım 6. Günü çok silik çıktı sonra 8. Günü yaptım başka bir markaydı ondada silik çizgi ama sonuç pozitif bu arada
Hastaneye gidip idrar testi verdiniz mi benimde bugün 10 günüm idrar testim hastanede negatif çıkıyor evde 3 tane yaptım 5 gün 7 gün 9 gün 3 ü de pozitif çıktı bugün hastanede idrar testi yaptırdım negatif çıktı kan testi Salı günü vereceğimMerhaba kızlar. 5 gün tek embriyo transferi yapıldı bugun 9. Gün olur. 5 6 Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptım. 3 üde hafif silik çıktı ama son yaptığım birazdaha silik çıktı sonra bidahada yapmadim hepten negatif çıkar diye. Yarin kan testi günüm belirtiler var gibi ama endişeliyim. Transfer günü ovitrella vurulmustu çeyreği. Acaba dedim o mu sonucu pozitif gosterdi testi ve gitgide vucutta düşüyor. Böyle bi durum yaşayan oldumu aranizda
Hastanede idrar testi vermedim 10. Gün kan verdim. İdrara çok guvenilmiyor mağlesef en garanti kan testi.Hastaneye gidip idrar testi verdiniz mi benimde bugün 10 günüm idrar testim hastanede negatif çıkıyor evde 3 tane yaptım 5 gün 7 gün 9 gün 3 ü de pozitif çıktı bugün hastanede idrar testi yaptırdım negatif çıktı kan testi Salı günü vereceğim
Bakalım bizde Salı günü vereceğiz kanHastanede idrar testi vermedim 10. Gün kan verdim. İdrara çok guvenilmiyor mağlesef en garanti kan testi.
İnşallah güzel haberler alirsinizBakalım bizde Salı günü vereceğiz kan
Çok şükür aldım bugün güzel haberleriİnşallah güzel haberler alirsiniz
Çok sevindimmmm tebrik ederimmmmÇok şükür aldım bugün güzel haberlerirabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin
Bende çok sevincim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok sevindimmmm tebrik ederimmmmbizde güzel haberleri aldık çok şükür
Aminn inşallahBende çok sevincim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba kızlar. 5 gün tek embriyo transferi yapıldı bugun 9. Gün olur. 5 6 Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptım. 3 üde hafif silik çıktı ama son yaptığım birazdaha silik çıktı sonra bidahada yapmadim hepten negatif çıkar diye. Yarin kan testi günüm belirtiler var gibi ama endişeliyim. Transfer günü ovitrella vurulmustu çeyreği. Acaba dedim o mu sonucu pozitif gosterdi testi ve gitgide vucutta düşüyor. Böyle bi durum yaşayan oldumu aranizda
Oyyy masallah sağlıkla kucağınıza alin inşallahBendede aynı şekilde transfer oldu.
Çizgiler aşırı silik hep, kan testinde emin olduk.
Dün 6 aylık olduk.
Endişelenme idrar testleri başlarda öyle olabiliyor.
Kan testi yaptır 10 ve 12nci gün.