Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzan ayaklarını uzatıp kabiz olma ıkinma doktorunu ara belki ek igne verir belki tutunma olabilir suan kritiksinTransfer sonrası 8 . Günüm bugüne kadar
Hiç bir belirtim yoktu bugün kahverengi lekelenme yaşadım az miktarda ve aşırı adet ağrısı çekşyorum bunu yaşadını z mı
Bir iğne vermişti onu yaptım inşallah sorun olmazUzan ayaklarını uzatıp kabiz olma ıkinma doktorunu ara belki ek igne verir belki tutunma olabilir suan kritiksin
İnşallah ya çok teşekkürlerBenimde 6
. Gün lekelenme olmuştu pozitif görmüştüm. Yerleşme olabilir. dinlenin yormayın kendinizi stresede sokmayın inşallah hayirliauyla pozitif olur.
Olur inşallah kuzumBir iğne vermişti onu yaptım inşallah sorun olmaz
Kacinci gün embriyosu koydular canım benim de 5.gun embrjyosu bugün 7.gunum herhangi bisey yok bende şuanTransfer sonrası 8 . Günüm bugüne kadar
Hiç bir belirtim yoktu bugün kahverengi lekelenme yaşadım az miktarda ve aşırı adet ağrısı çekşyorum bunu yaşadını z mı
4. Gün embriyosuydu benimKacinci gün embriyosu koydular canım benim de 5.gun embrjyosu bugün 7.gunum herhangi bisey yok bende şuan
Test yaptınız mı ben testte çıkınca kan testi ne gittimKacinci gün embriyosu koydular canım benim de 5.gun embrjyosu bugün 7.gunum herhangi bisey yok bende şuan
Yaptım bugün ama tek çizgi çıktı birde ilk idrar değil 2 saat sonraki idrarda baktimTest yaptınız mı ben testte çıkınca kan testi ne gittim
Siz yinede bekleyin beta değeri az sa görünmeyebilir bazı örnekleri var buradaYaptım bugün ama tek çizgi çıktı birde ilk idrar değil 2 saat sonraki idrarda baktim
Merhaba canım. Dün 8. Günümde ve bende de kanama oldu yalnız kahvemsi değil pembemsiydi. Doktorumla konuştum tam yerleşme zamanı olduğu için yerleşme kanaması olabilir dedi. Bu günlerde düşük olmaz daha çok yeni dedi. Progestan iğnenin dozunu arttırdı. Sonra kanama olmadı tekrar ama dediğin gibi adet sancısı gibi sancı çekiyorum ara ara. Sen kan testine gittin mi?Transfer sonrası 8 . Günüm bugüne kadar
Ben kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama kahverengiydi adet ağrısı hala varMerhaba canım. Dün 8. Günümde ve bende de kanama oldu yalnız kahvemsi değil pembemsiydi. Doktorumla konuştum tam yerleşme zamanı olduğu için yerleşme kanaması olabilir dedi. Bu günlerde düşük olmaz daha çok yeni dedi. Progestan iğnenin dozunu arttırdı. Sonra kanama olmadı tekrar ama dediğin gibi adet sancısı gibi sancı çekiyorum ara ara. Sen kan testine gittin mi?
Hayırlı olsun çok sevindimBen kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama kahverengiydi adet ağrısı hala var
Merhaba, size neden 4. Gün embriyosu konuldu öğrenebilir miyim? Bana da salı günü opu yapılacak. Cumartesi de transferi yaparız dedi. 4. Gün embriyosu oluyor benim de. 4. Gün embriyosu ve genelde konulmuyor. 5. Gün bekleniyor o yüzden merak ettim..4. Gün embriyosuydu benim
Merhaba Benim doktorum hiç birşey demedi açıklama yapmadı bende hiç duymadım 4. Gün embriyosu ama belki bekletselerdi kalmazdı şuan testim pozitif çıktı araştırdım 4. Gün embriyosu da konulabiliyor doktorlar kendileri ayarlıyor benceMerhaba, size neden 4. Gün embriyosu konuldu öğrenebilir miyim? Bana da salı günü opu yapılacak. Cumartesi de transferi yaparız dedi. 4. Gün embriyosu oluyor benim de. 4. Gün embriyosu ve genelde konulmuyor. 5. Gün bekleniyor o yüzden merak ettim..
Sizin de 5. Gün pazar gününe mi denk geliyordu acaba? Benim heralde pazara denk geliyor diye Cumartesi koyacaklar..Merhaba Benim doktorum hiç birşey demedi açıklama yapmadı bende hiç duymadım 4. Gün embriyosu ama belki bekletselerdi kalmazdı şuan testim pozitif çıktı araştırdım 4. Gün embriyosu da konulabiliyor doktorlar kendileri ayarlıyor bence
Hayır benim salıya denk geliyordu bilerek dördüncü gün koydu doktor çünkü başka embriyom yoktu sizin kaç tane varSizin de 5. Gün pazar gününe mi denk geliyordu acaba? Benim heralde pazara denk geliyor diye Cumartesi koyacaklar..
Ben kaç tane olduğunu bilmiyorum, salı günü opuya gireceğim. Sizin haberinize çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin inşallahHayır benim salıya denk geliyordu bilerek dördüncü gün koydu doktor çünkü başka embriyom yoktu sizin kaç tane var
Çok teşekkür ler inşallah sizin de pozitif olurBen kaç tane olduğunu bilmiyorum, salı günü opuya gireceğim. Sizin haberinize çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin inşallah![]()