• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek Transferi 7. gun!!!

Srtgsprngs

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
87
23
18
Arkadaslar tekrar merhabalar,

Benim 2 agustosta transferim oldu ve dun bir kanamam oldu yani 6. gun... ona herkes tutunma kanaması dedi ama testlerde negatif cikiyor idrar testlerinde sizce bu normal mi? Yoksa negatif mi sonucum sizce?

Kan testinde çıkar mi 7. gunde ? ya beklemek o kadar zor ki bekleyebileni tebrik ediyorum!

Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu 7. Gün epey erken çünkü umarım hamilesinizdir.

merhaba 6. gun embriyosu sanirim yada 5 aslinda tam emin degilim ama ikisinden birisi hamile isem neden idrar testlerinde negatif cikiyor sizce? beklemem mi gerekir acaba? bugun 8. gun oluyor sanirim

Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu 7. Gün epey erken çünkü umarım hamilesinizdir.
merhaba 6. gun embriyosu sanirim yada 5 aslinda tam emin degilim ama ikisinden birisi hamile isem neden idrar testlerinde negatif cikiyor sizce? beklemem mi gerekir acaba? bugun 8. gun oluyor sanirim

Olsa çıkardı cnm 5.gun embriyosu transfwri olduğumda ikisinde de 5.gunde idrarda pozitif görmüştüm 1 transferimde sizin gibi transferin 5.gunu kanamam oldu herkes bebek tutunuyor vs dedi sonuc regl oldum

Benim 2 agustosta transferim oldu ve dun bir kanamam oldu yani 6. gun... ona herkes tutunma kanaması dedi ama testlerde negatif cikiyor idrar testlerinde sizce bu normal mi? Yoksa negatif mi sonucum sizce?

Kan testinde çıkar mi 7. gunde ? ya beklemek o kadar zor ki bekleyebileni tebrik ediyorum!
Çok erken yapmışsınız testi. 3.gun transferimde merkez 7.gun birkaç test istemişti bende çıkar diye beta da baktırdım sonuç 0.21 gibi birseydi tutmadı dedim kendi kendime 12.gun baktırmak için baktırdım hiç umudum yoktu sonucum 270 çıkmıştı 😍

Çok erken yapmışsınız testi. 3.gun transferimde merkez 7.gun birkaç test istemişti bende çıkar diye beta da baktırdım sonuç 0.21 gibi birseydi tutmadı dedim kendi kendime 12.gun baktırmak için baktırdım hiç umudum yoktu sonucum 270 çıkmıştı 😍
yaa canim gozun aydin cok sevindim senin adına peki senin kac aylık suan bebesin? Ben doktorun dediği tarihi bekleyim :)

yaa canim gozun aydin cok sevindim senin adına peki senin kac aylık suan bebesin? Ben doktorun dediği tarihi bekleyim :)
Bu ilk gebeligimde başıma gelmişti canım şuan 2 yaşında teyzesi 😊
Doktorun dediği tarihi bekle kendini hiç umutsuzluğa kaptırma Allah'ın izniyle olur inşallah 🤲🏻

Merhaba canım inşallah gebeliğin vardır .benim 5.gün dondurulmuş embriyoydu 5.gün çok silik bi çizgi çıkmıştı 6.günü daha belirgin ikinci çizgi çıkmıştı o gün kanda da çıkmıştı çok şükür ama herkeste aynı olacak değil belki de son gün mutlu haberi alacaksın öyle düşün 🤲🏻

Back
X