Tup bebek transfer ve sonrasi belirtiler

Diamond life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
54
31
38
40
LÜTFEN TÜP BEBEK SURECINDE OLANLAR DIKKATLE OKUSUN YARDIMIM OLUR UMARIM Canım.kadinlar tedavim olumlu sonuçlanınca kendime söz verdim sizlere yasadiklarimi en çok aradıklarımi vucudumdaki belirtileri yazacagima devamı alttadır..... DUALARIM SIZLERLE

Son düzenleme:
Canım.kadinlar tedavim olumlu sonuçlanınca kendime söz verdim sizlere yasadiklarimi en çok aradıklarımi vucudumdaki belirtileri yazacagima
Hiç belirti aramayın çünkü herkesinki farklı oluyor en güzeli zamanında kan testi vermek. Regl sancısı hissetmiştim ben çok korkmuştum ama pozitif aldım canınızı hiç sıkmayın o yüzden belirtilere. Umarım pozitif olur sonucunuz. 🤲🌸

Canim kadinlar Ilk tedavimde 5. Gün 3bb dondurulmuş embriyo tutmadı ikincide 1 aa 1bb 5. Gün embriyosu taze transfer tutmadı ve artık umutlarım bitti ve galiba olmicak dediğim 3. Tedavimde uygulanan ekstra tedavi co culture oldu rahimden adetin 20.gunu ufak bi parça alınıyo hücrelerden 1 sn bi acı hissediyosunuz o kadar genelde bu uygulama embriyoları rahime tutunmayanlar icin yapiliyomus bazen rahime konulunca embriyo yabancı algilayip tutunmasina izin vermiyomus neyse o ayki reglimde tedavim başladı her gittiğimde klinikte kan alındı ona gore ilaçlar verildi normalde gonal f kullanırken bu tedavimde gonal f + merional iğne ikisinide kullandım daha sonra yumurta toplama ve bekleme merkezden dondurulmuş olacağı icin aranma olmicak denildi 5.gunun somunda arandım ve embroyolarimi 6.gune gitme karari alındığını söylediler okadar uzuldumki tüm gün ağladım çünkü 5. Gün 2aa lar ve 1 aa lar yine vardı ve yine aynı dedim benim embriyolarim 5. Güne hep kalitesiz dedim 6.gun arandım veeee 9 tane embriyomu dondurcaklarini 6 aa 2 tane 2 tane 5 aa diğerlerinde orta kalite olan embroyolar

Veee donduruldu 1 regl sonrası transfer tedavisi başladı embriyolog tanıdığım olduğu icin beni aradı ve hergun kefir tüket dedi bu sürede kefir çok tükettim migrostan alıp mayaladım ve içtim et nerdeyse hiç tüketmedim balık hindi etin kadın vücudu icin uygun olmadigi ve tüp bebekte tüketilmemesi gerektiği yazıyodu bazi yerlerde tüketmedim ardından transfer oldum 2 embriyo transfer günü prolutex iğne günde 2 defa progestan 3 kere vajinal estrofem 1 coraspin 1 folbiol

Transfer sonrası ilk gün yattim diğer gun ayaktaydim yormadım kendimi ve inanılmaz vücudunu dinleyen bir insanım hiç ama hiç belirti yoktu ne göğüs ne kaşık ne bel ağrısı sadece transfer günü akşam kanama oldu bir kere dr aradım tranfser sirasinda takılan alet yüzünden oluyo dedi onu da belirti saymadım 3. Günü bel ağrısı ama bel ağrısı olduğunu algilayamadim normal gibi geldi sanki meme de agri kasıkta ağrı yine yok olmadi dedim dışarı çıktım arkadaşımla dönerken kaza yaptım zaten varsada artık yok dedim büyük deildi ama korkmustim ertesi sabah filtre kahve içmek icin 7.gunu dedim olmadi ama bi yapayim rahat rahat kahvemi içeyim ve sonuç 2 çizgi eşim ben sok olduk

Lütfen lütfen tedavi sürecinde olanlar tedaviye başlamayı düşünenler tedavilerden yorulanlar hepinizin duygularını yaşadım pes ettim olmaz olmicak dedim ama inanın bana bu iş bi sektör ve doğru dr doğru tedavi ile oluyo canım kadınlar inanın bana çünkü diğer ikisinde öyle ilgisizlermis ki son tedavimde anladım koskoca memorial ataşehir hiç kanım alinmadan tedaviye başlandı sadece yumurta toplamadan 2 gün önce kan alındı bunu 3.tedavimi görürken dr söylediğimde öyle bişey olamaz siz hatirlamiyosunuzdur dedi mumkunmu dedim

Co culture içinde pek tutulmayan bi tedavi diye zamaninda kullanilmis bir çok merkezde sonra kaldırılmış ama ben bunun etki ettiğini düşünüyorum embriyolar benim rahimden olan parcamda büyüdü ve rahime konulunca tutundu hatta bence o gün tutundu kanama olduğunda

Biz de tüp bebek denedik ilkinde 5yumrta toplandı.(38yaş) 5.güne giden 3ü oldu üçüncüsü iyi değildi dondurmaya devam etmediler.İki tane yerleştirdiler ama tahlil sonucu sonuç sıfır 😐Tutmadı, ürologa gittik eşimde şeker var ve sperm DNA sında hasara yol açmış bu durum İlaç kullandı üç dört ay ,sonra bir iki ay daha kullandı şu an bir kez daha denedik 5.gün embriyosu iki gün oldu daha bakalım sonuç ne olacak .Dr bize aşılama tutmaz ancak tüp bebek olur dedi.Sabır işi bu süreç

Biz de tüp bebek denedik ilkinde 5yumrta toplandı.(38yaş) 5.güne giden 3ü oldu üçüncüsü iyi değildi dondurmaya devam etmediler.İki tane yerleştirdiler ama tahlil sonucu sonuç sıfır 😐Tutmadı, ürologa gittik eşimde şeker var ve sperm DNA sında hasara yol açmış bu durum İlaç kullandı üç dört ay ,sonra bir iki ay daha kullandı şu an bir kez daha denedik 5.gün embriyosu iki gün oldu daha bakalım sonuç ne olacak .Dr bize aşılama tutmaz ancak tüp bebek olur dedi.Sabır işi bu süreç
Kaliteleri neydi kalitede inanın önemli bana ilk 2 sinde 5.gun embriyosu kalite önemli deil dediler sonuçta 5.gune gelmiş ama öyle deil bide kefir icin bol bol benim eşimde de varikosel çıkmıştı 1.negatif denemeden sonra ogrendik ve ciddi son asamadaymis düşünün prof adi altında ünlülerin tup bebek doktoruydu ama eşimin 3 yıl önceki sperm testiyle eşime sorun yok sizde dedi ki 6 ay da bir sperm testi yapilmaliymis umarım hakkınizda hayırlısı olsun ben yaşadım bunları sizleri iyi anlıyorum

Kaliteleri neydi kalitede inanın önemli bana ilk 2 sinde 5.gun embriyosu kalite önemli deil dediler sonuçta 5.gune gelmiş ama öyle deil bide kefir icin bol bol benim eşimde de varikosel çıkmıştı 1.negatif denemeden sonra ogrendik ve ciddi son asamadaymis düşünün prof adi altında ünlülerin tup bebek doktoruydu ama eşimin 3 yıl önceki sperm testiyle eşime sorun yok sizde dedi ki 6 ay da bir sperm testi yapilmaliymis umarım hakkınizda hayırlısı olsun ben yaşadım bunları sizleri iyi anlıyorum
Teşekkür ederim kefir neden??

Kefir embriyonun rahimi yabancilamamasini sagliyormus bağışıklıgi çok güçlü olanlarda embriyo yabancı algılaniyo ve vücut kabul etmiyo kefir iyi bakterileri arttiriyo ve tutunmayı sağliyo denedim faydasını gördüm yakın arkadaşımda 3 negatif tüp bebek üzerine doğal hamile kaldı kefir çok tükettiği ay

Birincisinde biri iyi kalite diğeri orta kaliteydi bunda da aynısı

Kefir embriyonun rahimi yabancilamamasini sagliyormus bağışıklıgi çok güçlü olanlarda embriyo yabancı algılaniyo ve vücut kabul etmiyo kefir iyi bakterileri arttiriyo ve tutunmayı sağliyo denedim faydasını gördüm yakın arkadaşımda 3 negatif tüp bebek üzerine doğal hamile kaldı kefir çok tükettiği ay
Bugün aldım içtim kefir çok teşekkür ederim bilmiyordum

Canım hergün bir bardak kefir mi içtin

Back
X