Tup bebek transfer sonrası

Testlerim pozitifti o yüzden korkuyorum canım inşallah düşmez Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun
Selam aynı durum benimde başıma gelmişti ben 5.gun idrarda pozitif görmüştüm 6.gun kan vermiştim Dr a söyledim 10.gun ikinci testi yap dedi neyse 8.gun pembe lekelenme başladı Dr u arayıp bildirdim yerleşme kanamasıdir dedi ama emin olmak için kan ver dedi değer hızla artıyordu lekelenme hiç kesilmedi ama biz sadece kandan takip edebiliyorduk kese oluşmadığı için neyse 10.gun tamamen kanamaya döndü Dr hastaneye çağırdı ilk kan verdik değer yine artmıştı ama yinede hastanede yatış yapalım dedi hemen yatış yapıldı benim değerlerim ikiz olduğu için çok artmıştı 11.gun kesenin birini görmüştük ve etrafında kanama alanı vardı yani düşük riskim vardı 10 gün kadar hastanede yattım kanama alanı azalınca tedaviyi evde devam ettirdi lütfen durumu Dr una bildir kan verip kandan takip et ilaçlarını arttırır muhtemelen benim arttırmıştı.kusura bakma uzun oldu korkutmak için yazmadım ama lütfen tedbirli ol kanamaya dönmedikce korkma.dedi Dr um umarım yerleşme lekesidir seninki

Merhaba çok teşekkür ederim bir umut oldu bana mesajın canım doktorum oksapar ve ecoprini kullanma dedi progestan dex kalçadan olandan yaptırmamı söyledi 10 gün boyunca ben de çift embriyo transferi oldum ve 6.gün baya netti çizgiler. Çok az çok açık kahverengi lekelerim geldi durur gibi oldu ama yine geldi az önce bir de bugün çok kasık ağrım vardı inşallah bebeğim düşmüyordur sımsıkı tutunuyordur sizde de bu şekilde miydi

Umarım sağ salim kucağına almak nasip olur benim bir anda pembe lekelenme başladı pecetey silince geliyordu ama iç çamaşırı kirletmiyordj Dr ısrarla kahverengi pembe lekelenmesen korkmuyoruz. Kanamaya dönmedikce korkma dedi ama yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne yapıyordum onu iki günde bire dusurelim dedi progestan iğne günde bir idi onu iki ye çıkardı düşmüyorfur korkma ama kan verebiliyorsan kandan takip et için rahat eder kasık ağrısı vs asla korkutmasın o kadar iğne ilaç nereye gidecek hep ilaclardan

Allah razı olsun benim iç çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti çok az da kırmızıya dönük ama öyle bir kanama değil. Yine de çok korkuyorum sabahtan hemen kan vereceğim 8.günüm yarın. Allahım bizi de evlatlarımıza kavuştursun ah ah ne zor şeyler bu yaşadıklarımız. Pozitif gördüm diye sevinirken şimdi bununl uğraşıyoruz allah ikizlerine uzun ömürler versin inşallah

benim de hiç belirtim olmamıştı neredeyse, bir de insan sürekli belirti arayıp durduğu için her şeyi belirti sayıyor. şimdi 25. haftaya girdik bile
hamilelik belirtileri o kadar erken başlamıyor zaten, Allah isteyen herkese nasip etsin

Hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bütün isteyen herkese nasip olsun bütün hamileler sağ salim kucağına alsın inşallah bizim süreç çok farklı çok meşakkatli çok stresli daha iğneye başlayınca başlıyor stresi yumurta oldu mu dollenecek mi 5. Güne gelecek mi transfer olacak mı pozitif olacak mu kese oluşacak mi kalbi atacak mi vs vs vs Allah'ım nasıl stresli bir süreç kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah hemen hemen bütün hamileliğim hastanelerde geçti düşük riski erken doğum riski vs o kadar sıkıntılı süreçti ki ve inan birbirleri deyince bugünleri bu stresi unutacaksın diye sinirlenirdim insan ömründe unutmaz bu acıları diye ama inan unutuyor o kadar çileyi tedaviyi sanki hiç yaşamadım sanki 12 sene onlarsiz beklemedim sanki ömür boyu benimleydiler Allah'ım acılarını göstermesin inan.kucagona alınca hepsi gececek sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah

Ah canım yemin ediyorum bunları normal gebe kalan birine anlatsan güler geçer belki. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz öyle zor ki. Maddi manevi çok çok çok zor. Ama sonu güzel olsun da bu acıları unuttursun Allah. kendime ve benim gibi olan tümm kadınlara duacıyım allah yüzümüze gülsün bu yolun sonu aydınlık olsun amin amin

Kızlar merhaba benim üçüncü gün embriyo 8. Gün bugün kahverengi küçük çizgi akıntı gibi iccamasırımda gördüm çok korktum ilk denememde olmamıştı bas ağrısı da var adet belirtisi gibi progesteron aldığım için erken adet olma durumu olmaz diye düşündüm sizce ne olabilir

Kim 7-8 de leke gördüyse bu ay hamile kalmış tüp bebeklerde inşallah seninse öyledir canım ama gene yaz doktoruna muhakkak. İlaç değişikliği yapıp kan ister muhtemelen.

Kim 7-8 de leke gördüyse bu ay hamile kalmış tüp bebeklerde inşallah seninse öyledir canım ama gene yaz doktoruna muhakkak. İlaç değişikliği yapıp kan ister muhtemelen.
Canım ne güzel konustunnnn içime su serptin Allah razıcolsun Bas ağrısı gaz da var . Ama şunu merak ettim progesteron rahmi kalınlaştırıyor ya adet olmaz değil mi bu süre içinde

Canım ne güzel konustunnnn içime su serptin Allah razıcolsun Bas ağrısı gaz da var . Ama şunu merak ettim progesteron rahmi kalınlaştırıyor ya adet olmaz değil mi bu süre içinde
Hepimizden Ya ben aşılamada fitil olarak kullanmıştım adetim gecikmemişti. Erken de olmamıştım ama tam gününde. Ama tabi şimdi iğne olarak da alıyoruz ya. Geciktirir mi bilmiyorum. Bat ne zaman ?

Hepimizden Ya ben aşılamada fitil olarak kullanmıştım adetim gecikmemişti. Erken de olmamıştım ama tam gününde. Ama tabi şimdi iğne olarak da alıyoruz ya. Geciktirir mi bilmiyorum. Bat ne zaman ?
Canım ben ilkini iğne ve fitille aldım bunda sadece fitil diğerinde test verdikten ertesi gün oldum bıraktığım zaman hemen sanırım ama erken olmadım ben de . Ama iğne olmadığı için bu sefer bilmiyorum tedirginim o yüzden

Yok yok sen kötüyü düşünme. Yarına kadar bir bekle bakalım. Pembe kahveyse korkmaya gerek yok benim bildiğim kadarıyla nkırmızı ve parçalıysa sıkıntı. Sen yarın doktora yaz. Bazen aspirin i kesiyorlar.

Tamam canımmm çok teşekkür ederim devamı gelmedi küçücük akıntıydı kahve öyle olursa doktorla iletişime geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…