tüp bebek transfer sonrası test sonuçları

3.gün embriyosu 13.gün de pazartesi baktırdım bugün tekrar verdim inşallah yükselmiştir
İNŞALLAH YÜKSELİR BENCE UMUDUNUZU HİÇÇ KAYBETMEYİN MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN. İNŞALLAH ÇOK GÜZEL GELİR SONUÇLARINIZ BENDE BUGÜN SONUÇ BEKLİYORUM BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ.

Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım opusu ayrı transferi ayrı tutttumu tutmadımı ayrı stres tuttu değer yükselcekmi ayrı stres 7 senedir bekliyoz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Canım sonucun nedir merak ettim vende 5. Günde test yaptım silik çıktı inşallah pozitif sonuç almışsındır

Canım sonucun nedir merak ettim vende 5. Günde test yaptım silik çıktı inşallah pozitif
Canım merhaba 8. Gün değerim 37 çıktı 12 gün 48 çıktı doktor bu değerler farklı hastaneler de yapıldığı için farklı bundan sonra burdan takip edelim dedi 2 gün sonra değerim 90 çıktı 2 gün sonra 139 çıktı 2 ye Katlamamış ama kontrol edicez dedi 2 gün sonra yine kan verdim 139 çıktı doktor kan testini artık vermene gerek yok 10-15 gün arasında kontrol gel dedi ctsiye randevu aldım bakalım gidicem inşallah Allah’ın izniyle keserdir görür kalp atışlarını duyarız ama 3 günüdür gribin çok hastayım ilaç da içemiyorum çok öksürüyorum kasılıyor vücudum korkuyordum bebeğim gittiyse diye ama dün evde idrar testi yaptım hemen çift çizgi oldu hiç beklmeden ve çok belirgin . İnşallah Allahım hepimizin gönlüne göre verir hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur

2 kez üst üste 139 mu çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…