- Konu Sahibi ipekilayda
-
KAçıncı gün embriyosu.bugün kaçıncı gününüzGünaydın kızlar kan sonucum 28 cıkmış sevinmelimiyim düşükmü ya
3.gün embriyosu 13.gün de pazartesi baktırdım bugün tekrar verdim inşallah yükselmiştirKAçıncı gün embriyosu.bugün kaçıncı gününüz
İNŞALLAH YÜKSELİR BENCE UMUDUNUZU HİÇÇ KAYBETMEYİN MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN. İNŞALLAH ÇOK GÜZEL GELİR SONUÇLARINIZ BENDE BUGÜN SONUÇ BEKLİYORUM BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ.3.gün embriyosu 13.gün de pazartesi baktırdım bugün tekrar verdim inşallah yükselmiştir
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım opusu ayrı transferi ayrı tutttumu tutmadımı ayrı stres tuttu değer yükselcekmi ayrı stres 7 senedir bekliyoz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİNŞALLAH YÜKSELİR BENCE UMUDUNUZU HİÇÇ KAYBETMEYİN MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN. İNŞALLAH ÇOK GÜZEL GELİR SONUÇLARINIZ BENDE BUGÜN SONUÇ BEKLİYORUM BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ.
Değeriniz yüksek değil evet ama önemli olan 2 kat ve üstü düzgün bir şekilde katlanması .atak yapıp katlanırsa bir problem yok denektir inşallah3.gün embriyosu 13.gün de pazartesi baktırdım bugün tekrar verdim inşallah yükselmiştir
Merhaba sonucunuz ne ciktiAllah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım opusu ayrı transferi ayrı tutttumu tutmadımı ayrı stres tuttu değer yükselcekmi ayrı stres 7 senedir bekliyoz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Çarşamba günü 7.89 çıktı düşmüş kimyasal oldu sanırım çok üzgünüm ama doktorum yarın tekrar baktırmamı istedi bir mucize olmaz heraldeMerhaba sonucunuz ne cikti
Insallh mucizeniz sizledirÇarşamba günü 7.89 çıktı düşmüş kimyasal oldu sanırım çok üzgünüm ama doktorum yarın tekrar baktırmamı istedi bir mucize olmaz heralde
Allah razı olsun inşallahInsallh mucizeniz sizledir
Bence umudunu hiç kaybetme sen moralini yüksek tut bebişinde sana tutunsunAllah razı olsun inşallahama hiç umudum yok
Gittiniz mi doktora? İnşallah güzel haberler verirsinizAllah razı olsun inşallahama hiç umudum yok
Gittim canım kan verdim sonucu bekliyorum evdeGittiniz mi doktora? İnşallah güzel haberler verirsiniz
Sonucum çıktı malesef düşmüş iyice beta 2.39 nasip değilmişGittiniz mi doktora? İnşallah güzel haberler verirsiniz
Çok üzüldüm her şey de vardır bir hayır emin ol, sıkma canını mümkün değil tabi ki biliyorum ama bir daha denersin. İnşallah o zaman her şey gönlünce olur.Sonucum çıktı malesef düşmüş iyice beta 2.39 nasip değilmiş
Sağol canım aminn inşallahÇok üzüldüm her şey de vardır bir hayır emin ol, sıkma canını mümkün değil tabi ki biliyorum ama bir daha denersin. İnşallah o zaman her şey gönlünce olur.
Canım sonucun nedir merak ettim vende 5. Günde test yaptım silik çıktı inşallah pozitif sonuç almışsındırMerhaba yeni üye oldum da nasıl soru soracağımı bulamadım:)) . Bir şey danışmak istiyorum. 5. gün embiriyosu ile 6 gün önce transfer oldum. 5. günümde evde idrar testi yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı bende hemen kan testi vermeye gittim ama kan testinde hcg oranım3.98 çıktı yani negatif eve gelince idrar testi yanlışmıydı acaba diye düşünüp 2 test daha yaptım onlarda aynı şekilde çift ama silik çıktı. Sizce hamile olma olasılığım nedir? Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Canım merhaba 8. Gün değerim 37 çıktı 12 gün 48 çıktı doktor bu değerler farklı hastaneler de yapıldığı için farklı bundan sonra burdan takip edelim dedi 2 gün sonra değerim 90 çıktı 2 gün sonra 139 çıktı 2 ye Katlamamış ama kontrol edicez dedi 2 gün sonra yine kan verdim 139 çıktı doktor kan testini artık vermene gerek yok 10-15 gün arasında kontrol gel dedi ctsiye randevu aldım bakalım gidicem inşallah Allah’ın izniyle keserdir görür kalp atışlarını duyarız ama 3 günüdür gribin çok hastayım ilaç da içemiyorum çok öksürüyorum kasılıyor vücudum korkuyordum bebeğim gittiyse diye ama dün evde idrar testi yaptım hemen çift çizgi oldu hiç beklmeden ve çok belirginCanım sonucun nedir merak ettim vende 5. Günde test yaptım silik çıktı inşallah pozitif
2 kez üst üste 139 mu çıktı?Canım merhaba 8. Gün değerim 37 çıktı 12 gün 48 çıktı doktor bu değerler farklı hastaneler de yapıldığı için farklı bundan sonra burdan takip edelim dedi 2 gün sonra değerim 90 çıktı 2 gün sonra 139 çıktı 2 ye Katlamamış ama kontrol edicez dedi 2 gün sonra yine kan verdim 139 çıktı doktor kan testini artık vermene gerek yok 10-15 gün arasında kontrol gel dedi ctsiye randevu aldım bakalım gidicem inşallah Allah’ın izniyle keserdir görür kalp atışlarını duyarız ama 3 günüdür gribin çok hastayım ilaç da içemiyorum çok öksürüyorum kasılıyor vücudum korkuyordum bebeğim gittiyse diye ama dün evde idrar testi yaptım hemen çift çizgi oldu hiç beklmeden ve çok belirgin. İnşallah Allahım hepimizin gönlüne göre verir hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur
Yok kuzum yazım hatası olmuş2 kez üst üste 139 mu çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?