• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası kasık ağrısı

fariasu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
107
76
13
27
Tecrübeli Hanımlar merhaba 👋🏻bugün transferimin 6. Günündeyim. Kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı var ve özellikle sol kasığımda. Endişelenmeli miyim ? normal midir ? Takvimimde de Regl olmama da 4 gün var. Acaba adet mi olacağım. Tutunmazsa olur muyum regl ? Bilemedim.

Tecrübeli Hanımlar merhaba 👋🏻bugün transferimin 6. Günündeyim. Kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı var ve özellikle sol kasığımda. Endişelenmeli miyim ? normal midir ? Takvimimde de Regl olmama da 4 gün var. Acaba adet mi olacağım. Tutunmazsa olur muyum regl ? Bilemedim.
Merhaba benimde 7. Gün kasıkağrım oldu bel ağrısıyla beraber pozitif gördüm cok sükür

Adet sancisi normal aslinda. Bu negatiftir ya da poziftir demek degildir. Ilaclarin etkisi. Benim de 5.gunum bugun ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor.

Adet sancisi normal aslinda. Bu negatiftir ya da poziftir demek degildir. Ilaclarin etkisi. Benim de 5.gunum bugun ara ara adet sancisi gibi agrim oluyo
Adet sancisi normal aslinda. Bu negatiftir ya da poziftir demek degildir. Ilaclarin etkisi. Benim de 5.gunum bugun ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor.
Anladım demek ki bu herkeste olan bir durum bazılarında olmuyor da. İnşallah güzel sonuçlar alırız 🥰😇

Back