Tüp bebek transfer sonrası idrar tesleri pozitif çıkıp kan testi negatif çıkan varmı 🥺

Zaku2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
16
1
34
Tüp bebek transferim oldu 22 Ağustos tarihinde ilk denememiz. 2 adet 1. Kalite 3. Gün emriyosu.Baska bir arkadaşım bu süreçten geçti diye aynı şekilde 4. Günde başladım erken gebelik ıdrar testine ve bugün 7. Gün kaset testlerde dahil hep silik ve çift çizgi çıktı hatta hemen görülen bir sekilde. Buna dayanarak gittim 7. Gün kan verdim negatif çıktı. Okuduğum seyelrde kanda belli olmayan hormon idrarda da belli olmaz diyorlar madem öyleyse benim 3 gün üst üste her teste neden böyle çıktı ve kan verdiğim gün hile aynı çıktı kanda negatif ne hissedecegimi bilemiyorim.normal test günüm Eylül 3 hiç böyle yaşayan oldu mu idrar tesleri pozitif çıkıp kan testi negatif çıkan varmı

3.gün embriyosu en erken 8.gün çıkar. Benim 8.gün çok çok silikti testte akşamına kan verdim 32 idi daha. ve evet kana geçmeden gebeliğin idrara geçmesi imkansız. ya testlerin hepsi bozuk ya da siz yanlış yorumluyorsunuz. en net sonucu zaten beta hcg verir.

İdrar testlerinin resmi varsa atabilir misiniz siz mi yanlış yorumladınız bir bakalım. Ve ben 5. Gün embriyosu transferi oldum iki kez ikisinde de beş yada altıncı gün başladım 3. Gün embriyosu için bence çok erken başlamışsınız ve belki stres yaptınız stres çok önemli bir etken. Arkadaşınızın öyle oldu diye sizinde öyle olacak diye bir şey yok şimdi sahada stres oldunuz keşke 8 yada 9. Güne kadar bekleseydiniz. Ve evet kanda negatif ise idrarda hiç pozitif olmaz.

Vallahi bende birşey anlamadım toplamda 5 tane gebelik testi var 3 tanesi erken gebelik diğer ikisi kaset test evet çok strest yaptım hayatında insan ilk defa ikinci çizgiyi görünce annem gözlük olmadan çok net görmez o bile gözlüksüz gördü hepssini artık bekliyorum normal kan tahlilim Eylül 3 o zmana kadar başka hiç yapmicam dedim kendime ki benim gibi iki hanımefendi de olmuş normal test günü 24 çıkıp sonra 2 ya da 3 kat yükselmiş öyle olması için dua ediyorum Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah

Merhaba, idrar testlerini esim kızar diye hep arkadaşımda yaptım onda kaldı oda tatilde şuan . Benim gibi hem o gördü hem gözlüksüz iyi görmeyen annem gözlüksüz gördü erken gebelik testinde silik ama gayet belli şekilde kaset testinde daha silik çıktı bakalım normal günü bekliyorum inşallah farklı olur . Birde bunun üstüne komşumuz kan testi verdi negatif 4 gün sonra tekrar verdi negatif hoş onun ki tüp bebek değil ama buda bana unumt oluyor umarım öyle olur

Pardon pozitif çıktı onun bende öyle olmasını bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bende burda yeniyim okadar çok yorum okudumki burda biraz kafam karıştı açıkcası bende tüp bebek yaptırdım 01.09.22 embriyo transferi oldu bende cuma günü normal uçağa binip meselelere geldim burda okadar yorum okudumki erken gebelik test yapanlar bende dayanamadım dün ve bugün yaptım yanı 5ve 6 gün erken olduğunu bildiğim halde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yaşan söylim gaza geldim gibi bir şey oldu keşle yapmasaydım dedim doktor 10 gün sonra yap dedi hemşire 12 gün sonda dedi .. biraz kafam karıştı negatıf görünce

Merhaba arkadaşlar ben bugün kan verdim verdim 9 günüm dayanamadım sonuç 11.27 çıktı yani hamileyim ama çok erken bir haftalık daha o yüzden pazartesi tekrarlicaz kan vermeyi Allah herkese gönlüne göre versin kim tüp bebek yaptırdıysa hayırla sonuçlansın inşallah

Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah iki günde bir tekrarlıyor musunuz kan testini?

Merhaba burda onemli olan taze transfer miydi donmus muydu ?

Eger taze transfer ise catlatma ignesinden dolayi kaset test pozitif cikmistir. Cunku catlatma ignesi ile vucuda beta hcg hormonu yuklenir. Dolayisiyla ilk 5 gun catlatma ignesi kaynakli testler pozitif görünebilir

Kızlar 6. Günüm hayatımda ilk defa pozitif görüyorum 5 yıldır evliyim Allah hepimizin yüzüne gülsün buradaki her kadının yaşadıklarını okudum hepsi bana yoldaş oldu sizleri çoook seviyorum inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz

Eklentiler

• 616C2886-AF4A-4647-BD4E-6B9A21B318AE.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 314
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…