Arkadaşlar Merhaba. 2. Tüp bebek deneyimim. İlk seferde kimyasal olmuş, bayağı üzmüştü. Şimdi ise gebelik testi için son 2 günüm kaldı. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. 12 günün 10 gününü bir şekilde atlattım. Yaklaşık bir 4-5 gün önce hafif pembe ve kahverengi lekelenmem de oldu. Bir an önce günler geçsin, beta HCG değerim gebelik pozitif sonucu versin, ikiye katlasın istiyorum. Çevremde herkes kendiliğinden kolayca gebe kalırken; bir türlü kendime konduramadığım bir şey bu gebelik. Allahım çok istiyorum. Lütfen bana da güzel bir yavru nasip et ikiz de olabilir benim gibi heyecan yaşayanlar lütfen sizde paylaşın. Birlikte geçirelim bu günleri
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası gebelik testine gün sayanlar buraya gelin....
- Konu Sahibi Hayal_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
benimde bugün 12. Günümdü. 3. Denemem. 2 yıl önce kendi kendime hamile kalıp 6. Ayımda kaybettim üzerine 2 yıl hamile kalmayınca tüp bebek denedik birincisi kimyasal oldu ikincisi tutmadı şimdi bu üçüncü. 10. Gün beta hcg 48 bugün ise 92 çıktı şükürler olsun. 3. Gün embriyosu verilmişti. RABBİM sonuna erdirmek nasip etsin.. sizlerden de güzel haber bekliyorum
Sizce sonucum nasıl?
Sizce sonucum nasıl?
Bende inanıyorum Kavuşup tanışacağız en kısa zamanda. çok rahat ve huzurlu tedavi geçirdim bu kez. Bir tek transferden sonraki 7. Günün gecesinde, sanırım hormonlarında etkisiyle gece 23:30 gibi bunalıma girip hüngür hüngür ağladım. Tüm enerjimi attım. Ertesi günü de uyuklayarak rahatlamış vaziyette geçirdim. Bir şekilde 12 günü dolduruyorum. Çile bülbülüm çileMerhaba benimde 6. Günüm bende çok heyecanlıyım pek tutunmaya dair belirti yok ama içim inançlı
inşallah güzel haberler alırsınız kat kat artar değerleriniz
- 5 Mayıs 2020
- 66
- 70
- 3
- 39
Allahım gönlündeki duanı kabul etsin canım inşaallah ben de 6 Haziran'da test yaptıracağım Allah'ın izniyle. Duanda unutma lütfenArkadaşlar Merhaba. 2. Tüp bebek deneyimim. İlk seferde kimyasal olmuş, bayağı üzmüştü. Şimdi ise gebelik testi için son 2 günüm kaldı. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. 12 günün 10 gününü bir şekilde atlattım. Yaklaşık bir 4-5 gün önce hafif pembe ve kahverengi lekelenmem de oldu. Bir an önce günler geçsin, beta HCG değerim gebelik pozitif sonucu versin, ikiye katlasın istiyorum. Çevremde herkes kendiliğinden kolayca gebe kalırken; bir türlü kendime konduramadığım bir şey bu gebelik. Allahım çok istiyorum. Lütfen bana da güzel bir yavru nasip et ikiz de olabilir benim gibi heyecan yaşayanlar lütfen sizde paylaşın. Birlikte geçirelim bu günleri
İki kat artış bekleniyor ve onu yakalamışsınız... tebrik ediyorum siz yakında keseyi de görürsünüz; kalp atışını da dinlersiniz bebişinizin inşallah ne mutlu... darısı başıma tüm isteyenlerin başına inşallahbenimde bugün 12. Günümdü. 3. Denemem. 2 yıl önce kendi kendime hamile kalıp 6. Ayımda kaybettim üzerine 2 yıl hamile kalmayınca tüp bebek denedik birincisi kimyasal oldu ikincisi tutmadı şimdi bu üçüncü. 10. Gün beta hcg 48 bugün ise 92 çıktı şükürler olsun. 3. Gün embriyosu verilmişti. RABBİM sonuna erdirmek nasip etsin.. sizlerden de güzel haber bekliyorum
Sizce sonucum nasıl?
- 5 Mayıs 2020
- 66
- 70
- 3
- 39
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde bugün 12. Günümdü. 3. Denemem. 2 yıl önce kendi kendime hamile kalıp 6. Ayımda kaybettim üzerine 2 yıl hamile kalmayınca tüp bebek denedik birincisi kimyasal oldu ikincisi tutmadı şimdi bu üçüncü. 10. Gün beta hcg 48 bugün ise 92 çıktı şükürler olsun. 3. Gün embriyosu verilmişti. RABBİM sonuna erdirmek nasip etsin.. sizlerden de güzel haber bekliyorum
Sizce sonucum nasıl?
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah Dualarımdasınız. en kısa zamanda bugünleri atlatıp bEbişlerimizi sevelim. Onları koklayalım.Allahım gönlündeki duanı kabul etsin canım inşaallah ben de 6 Haziran'da test yaptıracağım Allah'ın izniyle. Duanda unutma lütfen
Merhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Merhabalar bahçeci hakkında benim hiç bilgim yok maalesef üroloji doktoruna da şu ana kadar hiç gitmedim. Kaan aydos ismini de ilk defa duyuyor. Umarım bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini sizinle paylaşırlar Tüp bebek için bol şans diliyorum size
[QUOTE="Mercan65, post: 63984332, member:
[/QUOTE]
Merhabalar bahçeci hakkında benim hiç bilgim yok maalesef üroloji doktoruna da şu ana kadar hiç gitmedim. Kaan aydos ismini de ilk defa duyuyorum. Umarım bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini sizinle paylaşırlar Tüp bebek için bol şans diliyorum size
[/QUOTE]
Merhabalar bahçeci hakkında benim hiç bilgim yok maalesef üroloji doktoruna da şu ana kadar hiç gitmedim. Kaan aydos ismini de ilk defa duyuyorum. Umarım bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini sizinle paylaşırlar Tüp bebek için bol şans diliyorum size
Sizin mesajınızı okuduktan sonra bahçeci tüp bebek kliniğini inceledim. Olumlu yorumlar aldığını gördüm. Ankaradaki en iyi dört klinik yazınca zaten çıkan isimler ortada. Niye dört dedim bilmiyorum ben kendim için öyle yapmıştım.Az çok hastayı benzer şekilde (uzun-kısa protokoller uygulayarak) tedavi ediyorlar ve hijyen kurallarına dikkat ediyorlar.Bu yüzden tamamen kişisel olduğunu, kişinin doktoruna karşı duyduğu samimiyeti kimsenin belirleyemeyeceğini düşünüyorum. Ben iki ayrı kliniğe gittim ve ikisinin de olumlu olumsuz tarafları var. Bu yüzden açık bir şekilde isim paylaşamıyorum. Çok kararsızım çünkü. Tedavim sırasında sürekli karşılaştırma yapıp durdum. Aradaki en büyük fark sanırım bu sefer Rabbime çok dua etmem oldu. Yarın sonuç günüm heyecanla bekliyorum. Ben çabaladım. Bir şekilde koşturdum. İğnelerimi oldum. Rabbim ol derse, olacak biliyorum Size tedavinizde başarılar diliyorum. Rabbim gönlünüzdeki versin inşallahMerhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Sizin mesajınızı okuduktan sonra bahçeci tüp bebek kliniğini inceledim. Olumlu yorumlar aldığını gördüm. Ankaradaki en iyi dört klinik yazınca zaten çıkan isimler ortada. Niye dört dedim bilmiyorum ben kendim için öyle yapmıştım.Az çok hastayı benzer şekilde (uzun-kısa protokoller uygulayarak) tedavi ediyorlar ve hijyen kurallarına dikkat ediyorlar.Bu yüzden tamamen kişisel olduğunu, kişinin doktoruna karşı duyduğu samimiyeti kimsenin belirleyemeyeceğini düşünüyorum. Ben iki ayrı kliniğe gittim ve ikisinin de olumlu olumsuz tarafları var. Bu yüzden açık bir şekilde isim paylaşamıyorum. Çok kararsızım çünkü. Tedavim sırasında sürekli karşılaştırma yapıp durdum. Aradaki en büyük fark sanırım bu sefer Rabbime çok dua etmem oldu. Yarın sonuç günüm heyecanla bekliyorum. Ben çabaladım. Bir şekilde koşturdum. İğnelerimi oldum. Rabbim ol derse, olacak biliyorum Size tedavinizde başarılar diliyorum. Rabbim gönlünüzdeki versin inşallah
Allah’ım emeklerinizi boşa çıkarmasın. Aklımdasınız. Lütfen sonucu yazın
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
Silik çıkınca pozitif oluyor genelde canımm 2 gün sabret kan ver bence bugünde çıkar ama düşük olunca stres oluyor insan kaçıncı gün embriyosuyduBugün 8.günüm sabah idrar testi yaptım silik çıktı 2.çizgi inşallah tutunmuştur isteyen herkese nasip eder inşallah içim kıpır kıpır hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ikinci kez
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
Testin fotoğrafını eklesene benimde silik çıktı 10. Gün hemen kan verdim 48 çıktıSilik çıkınca pozitif oluyor genelde canımm 2 gün sabret kan ver bence bugünde çıkar ama düşük olunca stres oluyor insan kaçıncı gün embriyosuydu
Eklentiler
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
Canım sende durumlar nasıl test verdin mi güzel haber bekliyoruz inşallahArkadaşlar Merhaba. 2. Tüp bebek deneyimim. İlk seferde kimyasal olmuş, bayağı üzmüştü. Şimdi ise gebelik testi için son 2 günüm kaldı. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. 12 günün 10 gününü bir şekilde atlattım. Yaklaşık bir 4-5 gün önce hafif pembe ve kahverengi lekelenmem de oldu. Bir an önce günler geçsin, beta HCG değerim gebelik pozitif sonucu versin, ikiye katlasın istiyorum. Çevremde herkes kendiliğinden kolayca gebe kalırken; bir türlü kendime konduramadığım bir şey bu gebelik. Allahım çok istiyorum. Lütfen bana da güzel bir yavru nasip et ikiz de olabilir benim gibi heyecan yaşayanlar lütfen sizde paylaşın. Birlikte geçirelim bu günleri
3.gün embriyosuydu 2 tane inşallah doğrudur tek duamSilik çıkınca pozitif oluyor genelde canımm 2 gün sabret kan ver bence bugünde çıkar ama düşük olunca stres oluyor insan kaçıncı gün embriyosuydu
- 14 Aralık 2019
- 8
- 2
- 1
- 43
Bende 6 haziranda test yaptırıcam. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benim 3.gün embriyosu acaba 7. Günde test yaptırsam ı diye düşünüyorumAllahım gönlündeki duanı kabul etsin canım inşaallah ben de 6 Haziran'da test yaptıracağım Allah'ın izniyle. Duanda unutma lütfen