• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası cinsel ilişki cevap verin

Bu konudada kesin bişey yok. Her doktor farklı bişey söylüyor. Bizim doktor yasaklamadı hiç ama biz korktuğumuz için yasakmış gibi davrandık. 12 haftanın dolmasını bekledik

Sizden uzun Ben varım ikizlerime hamile kalmıştım ben 36 haftada doğum yaptım 36 hafta hiç birsey yapmadık zaten ikiz riskli bir gebelik birde doktorum 12 haftadan sonra doktorum izin vermisti ama yine yapmadik valla tek de olsa yapmam eşim de anlayış ile karşıladı ay ölmeyiz zaten yapmasak riske değmez evham yapmaya değmez Allah kucağıniza Almayi nasip etsin yapmamaya devam :)

3 ay yasak en az 12 haftayı doldurmanız gerekiyor daha sonra doktorunuz uygun görürse uygun pozisyonları söylüyor zaten Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Ben doktora sordum izin verdi ama

Valla inanın hiçbir bilgim yok ama ağda sorunuzda da size 3 ay yaptırmayın risk var demişler siz doktorum onayladı demişsiniz. Sizin doktor biraz salmış mı diyeyim pozitif mi davranıyor diyeyim bilemedim ama bence buradaki tüp bebek sayfalarında gezinip onlardan da fikir alın, çok emek var boşa gitmesin

Sizden uzun Ben varım ikizlerime hamile kalmıştım ben 36 haftada doğum yaptım 36 hafta hiç birsey yapmadık zaten ikiz riskli bir gebelik birde doktorum 12 haftadan sonra doktorum izin vermisti ama yine yapmadik valla tek de olsa yapmam eşim de anlayış ile karşıladı ay ölmeyiz zaten yapmasak riske değmez evham yapmaya değmez Allah kucağıniza Almayi nasip etsin yapmamaya devam :)

3 ay yasak en az 12 haftayı doldurmanız gerekiyor daha sonra doktorunuz uygun görürse uygun pozisyonları söylüyor zaten Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Ben doktora sordum
Valla inanın hiçbir bilgim yok ama ağda sorunuzda da size 3 ay yaptırmayın risk var demişler siz doktorum onayladı demişsiniz. Sizin doktor biraz salmış mı diyeyim pozitif mi davranıyor diyeyim bilemedim ama bence buradaki tüp bebek sayfalarında gezinip onlardan da fikir alın, çok emek var boşa gitmesin
Yokya gittiğim merkez gayet güzel Merkez sürekli beni takipteler sanmıyorum salıcaklarını

Hanımefendi kafanız karışmış ki buradada soruyorsunuz yorumların hepsi benim gibi tecrübelerini paylaşmış yasak demiş siz her yoruma doktora sordum yazmışsınız,ne diyelim sizbiliskiye devam 😊
Aynen,ağdaya da yaptırmayın dedik,doktorum yaptır dedi diye yaptırdı,onca kişi için bu olay da garip ama doktorum sorun olmaz dedi diyor o zaman niye buraya soruyorsun ki

Banada tüp bebek transfer sonrası 3 gün yasak sonra normal hayatına dönebilirsin demişti biz döndük o bebeği başka bir sebepten kaybettim maalesef şimdi doğal yolla gebeyim geçen muayenede doktor 12 haftaya kadar önermiyoruz dedi 8 haftalık oldum 5. haftada 6. haftada beraberlik oldu ama şuan korkuyorum dokror öyle demisken riske atamam

Merhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
Acele işe şeytan karışır demiş atalarımız, hay ellerinden öpeyim onların 👌

Valla biz opudan önce cinsel perhizle başladık 😄😄 o başlama 16 haftalık olduk doktorum üstüne basa basa dedi lütfen bekleyin rahimde kasılmalar etkileyebilir iyice yerleşsin bebek dedi 12. Haftadan sonra izin verdi şimdide ben enfeksiyon kaptım tekrar başa döndük korkuyorum açıkçası kızımdada da 5 ay hiç yanasmamisti eşim simddie aynı ve hiç bişey olmuyor biliyormusunuz sırf şu stresi yaşamamak için bile biraz mola iyi olabilir🫣

Merhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
3 ay kesinlikle yasakti ama biz 9 ay bekledik zaten zor elde ettiğimiz bir bebeği kaybetmeyi göze alamazdik.

Nacizane fikrim doktor ne derse desin riske atmamak kolaymı o kadar bekliyoruz uğrasıyoruz madden ve manen yıpranıyoruz..bnce denemeyin Birsey olsa kendinizi sorumlu tutarsnz..

Hele ki tüp bebek Bu kadar emek ver daha başındasınız hamileligin izin veren 3 gün diyen doktor da ne bileyim. Onay verse bile yanlıs yani. Bu surec uzun hergun baska bişey cıkıyor ayağınız yere bassın daha henuz başındasınız. Üzülünce en cok siz üzülürsünüz.

Back