- 23 Mayıs 2009
- 14.282
- 15.531
- 823
- Konu Sahibi eda nur gamzeli
Bu konudada kesin bişey yok. Her doktor farklı bişey söylüyor. Bizim doktor yasaklamadı hiç ama biz korktuğumuz için yasakmış gibi davrandık. 12 haftanın dolmasını bekledik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay yasak demiş olabilirler mi siz yanlış anlamış olabilir misiniz ?o
Ben doktora sordum izin verdi amaSizden uzun Ben varım ikizlerime hamile kalmıştım ben 36 haftada doğum yaptım 36 hafta hiç birsey yapmadık zaten ikiz riskli bir gebelik birde doktorum 12 haftadan sonra doktorum izin vermisti ama yine yapmadik valla tek de olsa yapmam eşim de anlayış ile karşıladı ay ölmeyiz zaten yapmasak riske değmez evham yapmaya değmez Allah kucağıniza Almayi nasip etsin yapmamaya devam :)
3 ay yasak en az 12 haftayı doldurmanız gerekiyor daha sonra doktorunuz uygun görürse uygun pozisyonları söylüyor zaten Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Ben doktora sordumSizden uzun Ben varım ikizlerime hamile kalmıştım ben 36 haftada doğum yaptım 36 hafta hiç birsey yapmadık zaten ikiz riskli bir gebelik birde doktorum 12 haftadan sonra doktorum izin vermisti ama yine yapmadik valla tek de olsa yapmam eşim de anlayış ile karşıladı ay ölmeyiz zaten yapmasak riske değmez evham yapmaya değmez Allah kucağıniza Almayi nasip etsin yapmamaya devam :)
3 ay yasak en az 12 haftayı doldurmanız gerekiyor daha sonra doktorunuz uygun görürse uygun pozisyonları söylüyor zaten Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Yokya gittiğim merkez gayet güzel Merkez sürekli beni takipteler sanmıyorum salıcaklarınıValla inanın hiçbir bilgim yok ama ağda sorunuzda da size 3 ay yaptırmayın risk var demişler siz doktorum onayladı demişsiniz. Sizin doktor biraz salmış mı diyeyim pozitif mi davranıyor diyeyim bilemedim ama bence buradaki tüp bebek sayfalarında gezinip onlardan da fikir alın, çok emek var boşa gitmesin
3 ay olmasin o? Riskli donem 3 ay cunku ve bize 3 ay yasak koymustu doktorum. Hos esim gene de dokunamiyor bana halaTransfer sonrası 3 gün yasak dedi sonra bir acıklama yapmadılar ama şimdi bende sormaya çekiniyorum
Hanımefendi kafanız karışmış ki buradada soruyorsunuz yorumların hepsi benim gibi tecrübelerini paylaşmış yasak demiş siz her yoruma doktora sordum yazmışsınız,ne diyelim sizbiliskiye devamHayır hatta şimdide sordum doktora yasak değil dedi
Aynen,ağdaya da yaptırmayın dedik,doktorum yaptır dedi diye yaptırdı,onca kişi için bu olay da garip ama doktorum sorun olmaz dedi diyor o zaman niye buraya soruyorsun kiHanımefendi kafanız karışmış ki buradada soruyorsunuz yorumların hepsi benim gibi tecrübelerini paylaşmış yasak demiş siz her yoruma doktora sordum yazmışsınız,ne diyelim sizbiliskiye devam
Benim transfer sonrasi kan testine kadar yasakti sonrasinda 12.haftaya kadar yasak devam ettiMerhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
Aynn oyle zTen rahimde kasilmalar tutunmaya engel olabilir diye. Ilk defa 3.gunden sonra serbest birakan bi doktor duydumilk üç ay riske girmemek için yasak diye biliyorum ben
Acele işe şeytan karışır demiş atalarımız, hay ellerinden öpeyim onlarınMerhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
3 ay kesinlikle yasakti ama biz 9 ay bekledik zaten zor elde ettiğimiz bir bebeği kaybetmeyi göze alamazdik.Merhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
Merhaba eski bir gönderi ama ne yaptınız diye merak ettim,ben de yeni transfer oldum,ve doktor normal hayatınıza dönün ,yasak yok dediMerhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
Normalde 3 aydan sonra serbest diye biliyorum ama biz 9 ay beklemistikMerhaba eski bir gönderi ama ne yaptınız diye merak ettim,ben de yeni transfer oldum,ve doktor normal hayatınıza dönün ,yasak yok dedi
ilişki yasağını ısrarla sordum ,yasak yok dedi,ama tabi biz dikkat ediyoruz ama 9 ay kadar olur mu bilmiyorum size Maşaallah diyelimNormalde 3 aydan sonra serbest diye biliyorum ama biz 9 ay beklemistik