• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası cinsel ilişki cevap verin

Ya bunu hemşireye sormam ayıp olurmu
Tüp bebekle gebelik elde etmişsiniz neden riske atıyorsunuz? Onca tedavi kolay mı? Maddi manevi bir sürü emek. İlk 12 hafta önemli. Burada sormuşsunuz cevap veriyoruz. Buraya yazmak yerine merkezinizi arayıp sorsaydınız.

Bende tup bebekle hamile kaldim,11 gün sonra doğumum var Allahin izniyle.Birakin transferden sonra iliskiye girmeyi opu oncesinden bıraktık,5.aya kadar bisey olmadi.9 aylik hamileyim toplam 3 4 sefer oldu iliski korkuyordum bende eşimde,dişinizi sıkın doktorunuzu arayin bence bilgi alın burda sormakla bisey elde edemezsiniz

Siz bilirsiniz. Cevaplar sizi tatmin etmiyor. Neden böyle bir konu açtınız anlamadım. Ben de doğurmak üzereyim. Tüp bebekle gebe kaldım. 12 hafta hiç ilişki olmadı. Sonra da Dr yasakladı zaty

Bende tup bebekle hamile kaldim,11 gün sonra doğumum var Allahin izniyle.Birakin transferden sonra iliskiye girmeyi opu oncesinden bıraktık,5.aya kadar bisey olmadi.9 aylik hamileyim toplam 3 4 sefer oldu iliski korkuyordum bende eşimde,dişinizi sıkın doktorunuzu arayin bence bilgi alın burda sormakla bisey elde edemezsiniz
Doktoruma utana sıkana yazdım cevap bekliyorum

Sizden uzun Ben varım ikizlerime hamile kalmıştım ben 36 haftada doğum yaptım 36 hafta hiç birsey yapmadık zaten ikiz riskli bir gebelik birde doktorum 12 haftadan sonra doktorum izin vermisti ama yine yapmadik valla tek de olsa yapmam eşim de anlayış ile karşıladı ay ölmeyiz zaten yapmasak riske değmez evham yapmaya değmez Allah kucağıniza Almayi nasip etsin yapmamaya devam :)
Merhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
3 ay yasak en az 12 haftayı doldurmanız gerekiyor daha sonra doktorunuz uygun görürse uygun pozisyonları söylüyor zaten Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin

Back