- 13 Ağustos 2023
- 22
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi eda nur gamzeli
Merhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün mü dedi,ilk defa duyuyorum uzun bir süre yasak oluyor çünkü pozitiften sonra daMerhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
Transfer sonrası 3 gün yasak dedi sonra bir acıklama yapmadılar ama şimdi bende sormaya çekiniyorum3 gün mü dedi,ilk defa duyuyorum uzun bir süre yasak oluyor çünkü pozitiften sonra da
Bize uzun süre yasak dedi embriyoyu bozar die bence sorun rahimde kasılmalar olmasın die yasakTransfer sonrası 3 gün yasak dedi sonra bir acıklama yapmadılar ama şimdi bende sormaya çekiniyorum
ilk üç ay riske girmemek için yasak diye biliyorum benMerhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
Bunu merkeze sorsam ayıp olur mu ya çekiniyor umBize uzun süre yasak dedi embriyoyu bozar die bence sorun rahimde kasılmalar olmasın die yasak
Embriyoyu nasıl bozar acaba korkmaya basladımBize uzun süre yasak dedi embriyoyu bozar die bence sorun rahimde kasılmalar olmasın die yasak
Ya bunu hemşireye sormam ayıp olurmuSiz bir daha ilişkiye gitmeyin. 12. Haftayı bir görün.
Bana bu konuda bir daha bilgi vermediler yaBize de yasak koydu doktor en azından kalp atışı oluşsun dedi
Açıkçası doktor her gittiğimde bu konuda uyardı beniBana bu konuda bir daha bilgi vermediler ya
Tüp bebekle gebelik elde etmişsiniz neden riske atıyorsunuz? Onca tedavi kolay mı? Maddi manevi bir sürü emek. İlk 12 hafta önemli. Burada sormuşsunuz cevap veriyoruz. Buraya yazmak yerine merkezinizi arayıp sorsaydınız.Ya bunu hemşireye sormam ayıp olurmu
Transferden sonra sadece 3 gün yasak dediler banaTüp bebekle gebelik elde etmişsiniz neden riske atıyorsunuz? Onca tedavi kolay mı? Maddi manevi bir sürü emek. İlk 12 hafta önemli. Burada sormuşsunuz cevap veriyoruz. Buraya yazmak yerine merkezinizi arayıp sorsaydınız.
Siz bilirsiniz. Cevaplar sizi tatmin etmiyor. Neden böyle bir konu açtınız anlamadım. Ben de doğurmak üzereyim. Tüp bebekle gebe kaldım. 12 hafta hiç ilişki olmadı. Sonra da Dr yasakladı zaten.Transferden sonra sadece 3 gün yasak dediler bana
Siz bilirsiniz. Cevaplar sizi tatmin etmiyor. Neden böyle bir konu açtınız anlamadım. Ben de doğurmak üzereyim. Tüp bebekle gebe kaldım. 12 hafta hiç ilişki olmadı. Sonra da Dr yasakladı zaty
Doktoruma utana sıkana yazdım cevap bekliyorumBende tup bebekle hamile kaldim,11 gün sonra doğumum var Allahin izniyle.Birakin transferden sonra iliskiye girmeyi opu oncesinden bıraktık,5.aya kadar bisey olmadi.9 aylik hamileyim toplam 3 4 sefer oldu iliski korkuyordum bende eşimde,dişinizi sıkın doktorunuzu arayin bence bilgi alın burda sormakla bisey elde edemezsiniz
Sizden uzun Ben varım ikizlerime hamile kalmıştım ben 36 haftada doğum yaptım 36 hafta hiç birsey yapmadık zaten ikiz riskli bir gebelik birde doktorum 12 haftadan sonra doktorum izin vermisti ama yine yapmadik valla tek de olsa yapmam eşim de anlayış ile karşıladı ay ölmeyiz zaten yapmasak riske değmez evham yapmaya değmez Allah kucağıniza Almayi nasip etsin yapmamaya devam :)Bende tup bebekle hamile kaldim,11 gün sonra doğumum var Allahin izniyle.Birakin transferden sonra iliskiye girmeyi opu oncesinden bıraktık,5.aya kadar bisey olmadi.9 aylik hamileyim toplam 3 4 sefer oldu iliski korkuyordum bende eşimde,dişinizi sıkın doktorunuzu arayin bence bilgi alın burda sormakla bisey elde edemezsiniz
3 ay yasak en az 12 haftayı doldurmanız gerekiyor daha sonra doktorunuz uygun görürse uygun pozisyonları söylüyor zaten Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar tüp bebek Le çok taze hamileyim ve cinsel ilişki yaşadım bir sakıncası olurmu doktor transfer sonrası sadece 3 gün yasak dedi çünkü
3 ay yasak demiş olabilirler mi siz yanlış anlamış olabilir misiniz ?Transferden sonra sadece 3 gün yasak dediler bana